Unreal Tournament 3

poruka: 54
|
čitano: 9.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Unreal Tournament 3
The_Chosen_One kaže...

Inače ne prelazim UT3, nego mi je super igrati ga preko mreže. Al dobar je. Samo što nema priču...

Ima pricu:
Kill, kill, kill,...
Haha

bazzoka
17 godina
protjeran
Unreal Tournament 3

UT3 malo razocarava...

17/20 u gameplayu

Nemojte se naljutiti fanovi ali ja bi ga ocjenio 14/20

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...

UT3 malo razocarava...

17/20 u gameplayu

Kolko god ti rekao, još je uvijek bolji od svih drugih MP pucačina... Na gameploay se treba naviknuti, a većina ljudi ga popljuje jer ili igra offline sa botovima, pa gameplay niti nije neki ( online je čisto druga stvar, ali je i offline izvrsan ), ili pak im je prebrz...

Gigabyte nForce 590 SLI AMD::AMD Athlon 4600+::nVidia Point of View GeForce 8800GTS 640MB::2GB PC2-6400::X-Fi Xtreme Gamer::Antec TP-Trio 550W::Antec Sonata II::HDD Seagate 320GB SATA::Logitech S-510
17 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Nabavit cu igru kroz tjedan-dva....Zasad igram orginalni UT iz 1999. i predobar je, igro sam sve (2003,2004, UT 3) i svi su predobri....

Al sad jedva čekam vlastiti UT 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Usporedbe CoD vs UT mi baš nemaju smisla. UT3 mi je ok ništa više ni manje od toga,netko je rekao da je postao kao NBA serijal i tu moram reći da se djelomično slažem.Premalo novosti za moj ukus. CoD4 me u početku živcirao u MP-u (zbog onog helića i aviona koji bombardiraju), kasnije sam nekako to prožvakao iako me još uvijek smeta, ostatak igre bez apsolutno ikakve zamjerke. Ocjena 5 Smijeh

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Koja je min. konfig. za UT3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Minimum System Requirements
- Windows XP SP2 or Windows Vista
- 2.0+ GHZ Single Core Processor
- 512 Mbytes of System RAM
- NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
- 8 GB of Free Hard Drive Space

Recommended System Requirements
- 2.4+ GHZ Dual Core Processor
- 1 GBytes of System RAM
- NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
- 8 GB of Free Hard Drive Space

17 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Ja sam imam i UT3 i CoD4 orđiđi i obje igre su odlične ovisi kakvu akciju želiš. UT3 brzo napucavanje, ali igra koja zahtjeva da imaš skilla. CoD4 ne treba nešto skilla jer tamo i najveće njubare dobivaju killove dok kempaju ili koriste GL. UT3 je dosta poštenija igra, a u CoD-u se često da iznervirati jer zna biti nepoštena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FioPro kaže...
natan13 kaže...

UT3 malo razocarava...

17/20 u gameplayu

Kolko god ti rekao, još je uvijek bolji od svih drugih MP pucačina... Na gameploay se treba naviknuti, a većina ljudi ga popljuje jer ili igra offline sa botovima, pa gameplay niti nije neki ( online je čisto druga stvar, ali je i offline izvrsan ), ili pak im je prebrz...

Meni su osobno zabavniji MP Coda 4 i Rainbow Six Vegasa 1 i 2, ali ipak je UT car na području MP štogod ja govorio jer je dosegao status legende.
Imam UT 2004 za komp koji sam davno prestao igrat jer mi je dosadio, a ne planiram se vratit serijalu UT uskoro.
Što se tiče UT 3 prodaja je podbacila jer je igra ista kao i prijašnji UT- ovi samo je grafika poboljšana što u današnje vrijeme nije dosta.
17 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Unreal trica je super ali imam jedan problem, kada igram kampanju i kad predjem nekoliko misija onda izadjem iz igre i mislim da cu nastaviti medjutim sve na novo, stvarno neznam kako save igru molim vas pomozite mi.

Adis Vezir

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Da,UT3 nije loša igra,no može se sakriti iza fenomenalnog UT(ovo je moje skromno mišljenje)Nevinašce

C2D,E4300 1800mhz,overclock 2700mhz(9x300),MBO Gigabyte P-965 DS3,2x1gb+2x512 mb kingmax ddr2 800mhz, HDDSeagate 320Gb,Gainward 8600 GTS 512 mb,Chieftec BIG tower,Fortron Blue Storm 2 500 W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

instaliram Unreal Tournament 3 ,,idem ga igrat i dok mi uđe u neku mapu sve mi je bijelo ili svijetli niš nemogu vidjet osim pišolja koji imam .neznam šta da napravim

ramljak

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koju imaš konfu i na kojim postavkama igraš?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
protjeran
FioPro kaže...

Možete vi pljuvati po igri koliko želite. Ali dajte onda barem prije recenziju objavite...

Ako nećete vi, onda ću ja...

http://files.filefront.com/UT3recFioPropdf/;9601761;/fileinfo.html

Onaj komentar u novom broju pod toplistom je vrlo provokativan. UT3 je najbolja dostupna online pucačina...

Zaboravite CoD, imam jednog frenda koji je bio lud za CoD-om i bio ga je prestao igrati istog dana kada je zaigrao UT3...

pa ko pljuje i zasto bi neko uopste pljuvo po tako dobroj igri ???????
16 godina
neaktivan
gujarroba kaže...

ma to su ti oni koji igraju samo counter strike i mosle da je naj naj jer imaju slabu konfu za podržavanje tako "jake" igre.
ut3 je jedna od najboljih igara, meni.
PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
16 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

UT3 je vrlo dobra igra...no neznam je li najbolji FPS...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hex kaže...
gujarroba kaže...

ma to su ti oni koji igraju samo counter strike i mosle da je naj naj jer imaju slabu konfu za podržavanje tako "jake" igre.
ut3 je jedna od najboljih igara, meni.
  Izvini ja imam konfu iz potpisa, znači UT3 mi radi na max, ali ipak preferiram CS:Sorce, puno mi je bolji od UT-a.
q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/
16 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Upravo sam nabavio igru i odlična je. Igrao sam i prijašnje UT-ove i mada mi ovaj UT nije bolji od originalnog, ipak mi je bolji od UT'04 i UT'03. Igrača ima dovoljno čak i na službenim serverima (po meni), i jednostavno - to je dobri stari UT. I ne volim što nema originalnih mapa na ovom UT-u, pogotovo jedna mapa (mislim da se zove Optimus) gdje su 3 vrlo, vrlo visoke zgrade u svemiru, dolje je ko neka cesta, a još dolje ponor. I sad više igram UT3 (i Quake Live) nego COD4 ili COD2, jer više volim brze pucačine nego one sporije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

jel ima neka dobra duša koja bi htjela igrat ut2003 ili ut3 preko hamatchija? aj nek se neko javi na louke187@hotmail.co.uk

0 0 hvala 0
16 godina
netko_namo kaže...

Upravo sam nabavio igru i odlična je. Igrao sam i prijašnje UT-ove i mada mi ovaj UT nije bolji od originalnog, ipak mi je bolji od UT'04 i UT'03. Igrača ima dovoljno čak i na službenim serverima (po meni), i jednostavno - to je dobri stari UT. I ne volim što nema originalnih mapa na ovom UT-u, pogotovo jedna mapa (mislim da se zove Optimus) gdje su 3 vrlo, vrlo visoke zgrade u svemiru, dolje je ko neka cesta, a još dolje ponor. I sad više igram UT3 (i Quake Live) nego COD4 ili COD2, jer više volim brze pucačine nego one sporije.

mapa se zove morpheus i ima više community releasova i 1 službeni epicov.inače 85% odiginalnih mapa je naravljeno i za UT3.

lol
16 godina
Unreal Tournament 3

ajd stvarno mogli smo zaigrat negdi na serveru ili hamachiju

ja san na msn- barba_vain@hotmail.com

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

malo da ozivim temu,imam pitanje.

dal ce kakav novi unreal turnament izaci mozda?

Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal Tournament 3

Uvijek ima proizvođača kojima se neda delati engine ispočetka tak oda  uzmu top  od tržišta .

I sam oubace objekte i deri .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

malo da ozivim temu,imam pitanje.

dal ce kakav novi unreal turnament izaci mozda?

Vjerovatno sa Uneral 4 Engineom - A on izlazi vjerovatno paralelno s izlaskom novih konzola - Dakle, 2013, 2014. godina.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice