Inače ne prelazim UT3, nego mi je super igrati ga preko mreže. Al dobar je. Samo što nema priču...
UT3 malo razocarava...
17/20 u gameplayu
Nemojte se naljutiti fanovi ali ja bi ga ocjenio 14/20
UT3 malo razocarava...
17/20 u gameplayu
Nabavit cu igru kroz tjedan-dva....Zasad igram orginalni UT iz 1999. i predobar je, igro sam sve (2003,2004, UT 3) i svi su predobri....
Al sad jedva čekam vlastiti UT 3
Usporedbe CoD vs UT mi baš nemaju smisla. UT3 mi je ok ništa više ni manje od toga,netko je rekao da je postao kao NBA serijal i tu moram reći da se djelomično slažem.Premalo novosti za moj ukus. CoD4 me u početku živcirao u MP-u (zbog onog helića i aviona koji bombardiraju), kasnije sam nekako to prožvakao iako me još uvijek smeta, ostatak igre bez apsolutno ikakve zamjerke. Ocjena 5
Koja je min. konfig. za UT3?
Minimum System Requirements
- Windows XP SP2 or Windows Vista
- 2.0+ GHZ Single Core Processor
- 512 Mbytes of System RAM
- NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
- 8 GB of Free Hard Drive Space
Recommended System Requirements
- 2.4+ GHZ Dual Core Processor
- 1 GBytes of System RAM
- NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
- 8 GB of Free Hard Drive Space
Ja sam imam i UT3 i CoD4 orđiđi i obje igre su odlične ovisi kakvu akciju želiš. UT3 brzo napucavanje, ali igra koja zahtjeva da imaš skilla. CoD4 ne treba nešto skilla jer tamo i najveće njubare dobivaju killove dok kempaju ili koriste GL. UT3 je dosta poštenija igra, a u CoD-u se često da iznervirati jer zna biti nepoštena.
UT3 malo razocarava...
17/20 u gameplayu
Unreal trica je super ali imam jedan problem, kada igram kampanju i kad predjem nekoliko misija onda izadjem iz igre i mislim da cu nastaviti medjutim sve na novo, stvarno neznam kako save igru molim vas pomozite mi.
Da,UT3 nije loša igra,no može se sakriti iza fenomenalnog UT(ovo je moje skromno mišljenje)
instaliram Unreal Tournament 3 ,,idem ga igrat i dok mi uđe u neku mapu sve mi je bijelo ili svijetli niš nemogu vidjet osim pišolja koji imam .neznam šta da napravim
koju imaš konfu i na kojim postavkama igraš?
Možete vi pljuvati po igri koliko želite. Ali dajte onda barem prije recenziju objavite...
Ako nećete vi, onda ću ja...
http://files.filefront.com/UT3recFioPropdf/;9601761;/fileinfo.html
Onaj komentar u novom broju pod toplistom je vrlo provokativan. UT3 je najbolja dostupna online pucačina...
Zaboravite CoD, imam jednog frenda koji je bio lud za CoD-om i bio ga je prestao igrati istog dana kada je zaigrao UT3...
UT3 je vrlo dobra igra...no neznam je li najbolji FPS...
Upravo sam nabavio igru i odlična je. Igrao sam i prijašnje UT-ove i mada mi ovaj UT nije bolji od originalnog, ipak mi je bolji od UT'04 i UT'03. Igrača ima dovoljno čak i na službenim serverima (po meni), i jednostavno - to je dobri stari UT. I ne volim što nema originalnih mapa na ovom UT-u, pogotovo jedna mapa (mislim da se zove Optimus) gdje su 3 vrlo, vrlo visoke zgrade u svemiru, dolje je ko neka cesta, a još dolje ponor. I sad više igram UT3 (i Quake Live) nego COD4 ili COD2, jer više volim brze pucačine nego one sporije.
jel ima neka dobra duša koja bi htjela igrat ut2003 ili ut3 preko hamatchija? aj nek se neko javi na louke187@hotmail.co.uk
Upravo sam nabavio igru i odlična je. Igrao sam i prijašnje UT-ove i mada mi ovaj UT nije bolji od originalnog, ipak mi je bolji od UT'04 i UT'03. Igrača ima dovoljno čak i na službenim serverima (po meni), i jednostavno - to je dobri stari UT. I ne volim što nema originalnih mapa na ovom UT-u, pogotovo jedna mapa (mislim da se zove Optimus) gdje su 3 vrlo, vrlo visoke zgrade u svemiru, dolje je ko neka cesta, a još dolje ponor. I sad više igram UT3 (i Quake Live) nego COD4 ili COD2, jer više volim brze pucačine nego one sporije.
mapa se zove morpheus i ima više community releasova i 1 službeni epicov.inače 85% odiginalnih mapa je naravljeno i za UT3.
ajd stvarno mogli smo zaigrat negdi na serveru ili hamachiju
ja san na msn- barba_vain@hotmail.com
malo da ozivim temu,imam pitanje.
dal ce kakav novi unreal turnament izaci mozda?
Uvijek ima proizvođača kojima se neda delati engine ispočetka tak oda uzmu top od tržišta .
I sam oubace objekte i deri .
malo da ozivim temu,imam pitanje.
dal ce kakav novi unreal turnament izaci mozda?
Vjerovatno sa Uneral 4 Engineom - A on izlazi vjerovatno paralelno s izlaskom novih konzola - Dakle, 2013, 2014. godina.