Jel se s ovim programom moze napraviti dostojna fps pucačina poput cod2 :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može se i puno bolje
Puno, puno i još dosta puta puno bolja igra. Naravno nije lagano i nadam se da to ne očekuješ ako misliš krenuti raditi sa UDK-om. Isto tako ne pomišljaj da ćeš sam moći napraviti igru, nemoguće je.
Puno, puno i još dosta puta puno bolja igra. Naravno nije lagano i nadam se da to ne očekuješ ako misliš krenuti raditi sa UDK-om. Isto tako ne pomišljaj da ćeš sam moći napraviti igru, nemoguće je.
znam trazim ljude koji ce samnom radit igricu o domovinskom ratu
znam trazim ljude koji ce samnom radit igricu o domovinskom ratu
Igra o domovinskom ratu...to je to!
sad ce se vjerovatno naci par pametnih ljudi i rec bas c eigrica bit napravit ili ono tipa tesko je to nauci programirat bla bla:bas zato sto je tesko zato i trazim tim a bilo bi predobro da se takva igrica napravi.Evo vako ljudi koji zele samnom raditi igru samnom nek s ejave na pm.
A šta ti znaš raditi pa da okupljaš tim?
bas zato sto je tesko zato i trazim tim
Što znaći "teško"? Teško kao "nemam pojma kako", ili teško kao "znam kako, ali jednostavno ne stignem sve to sam napraviti u nekom razumnom roku"?
Ako je ovo prvo, onda ti ne treba tim nego znanje. Ako je ovo drugo, onda ti lijepo prvo nešto napravi sam (neki mali demo) pa reci: "vidite što sam do sada napravio, želi li netko pomoći?"
odma sam znao pa poceo sam raditi u udk znam napravit teritorij kuce zgrade
odma sam znao pa poceo sam raditi u udk znam napravit teritorij kuce zgrade
Ukratko, znaš samo koristiti unreal edit i raditi mape, a treba ti još: osoba koja će izrađivati teksture, osoba koja će izrađivati modele, programer, i nekakav audio lik koji će se pozabaviti zvukom okoliša, oružja, možda i glazbom.
I to je kao nekakav minimum minimuma po jedna osoba iz svakog od tih polja, a trebalo bi ih realno barem nekoliko od svake vrste :D
Priznaj da si zagrizao više nego što možeš progutati. Gdje ćeš naći sve te ljude i uvjeriti ih da rade na tvom projektu za koji znaš samo mapu izraditi? Trebaš demonstraciju, a ne obećanja tipa "bit će super". Što ako nikoga ne nađeš? Hoćeš li nastaviti s time i pokušati steći preostala potrebna znanja, ili ćeš jednostavno izgubiti interes i otići se baviti nečim drugim?
Gdje su slike? Nemaš ništa?
TO je ozbiljna stvar o čem si napisao. Ideja je samo ideja, ni više ni manje.
Prva stvar koju moraš znati, dobar studio za development ne čine samo ljudi koji imaju znanje već i znaju šta da rade i da ponude soluciju.
Moj kolega je bio sastavio tim za jedan projekt da odradi.
Sve ljudi sa iskustvom. Ali niko ne zna kako krenuti sa nule, niti se konta. I propalo sve a pali dugovi.
Ekipa se mora znati šta i kako.
Pogledaj šta je radio kolega CoLdPlay, isto preko UDKa.
Evo jedan od nj. projekata, Lonely Killer.
Znam da se bio ubacio u neki gaming studio, možda imaju još mjesta.
Popričaj sa njim.
jel ikako moguce napraviti model u sketchupu i stavit ga u udk
jel ikako moguce napraviti model u sketchupu i stavit ga u udk
UDK podržava samo .ase i .fbx import, Sketchup u besplatnoj verziji izvozi u collada (.dae) i .kmz formate. Trebaš neki program koji može collada format izvesti u .fbx. Npr. Blender to može, ali ako već imaš Blender zašto uopće koristiti Sketchup?
A kakav je UDK sa mobilnim OS-ima?