Mozete li mi tu predloziti neke dobre igre od tycoon ili slicno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lemonade tycoon meni je extra presa sam je 3 puta moze se prec u 2 sata
Da malo osvježim ovu temu,zaljubljenik sam takvovih tipova igara.Igrao sam legendarni transport tycoon deluxe; Chris Sawyer's Locomotion; Railroad Tycoon II; Traffic Giant i zadnje što sam igrao je bio Transport Giant.
YoVille.
Da malo osvježim ovu temu,zaljubljenik sam takvovih tipova igara.Igrao sam legendarni transport tycoon deluxe; Chris Sawyer's Locomotion; Railroad Tycoon II; Traffic Giant i zadnje što sam igrao je bio Transport Giant.
Evo i ja obožavam tajkunske igre, od kojih sam igrao (i definitivno su adiktivne) Transport tycoon deluxe i Railroad Tycoon 2. Ova potonja je izrazito kvalitetna jer se može nešto i naučiti o prošlosti razvoja željeznica, kako u Engleskoj tako i u Americi.
P.S. Ovaj Transport Giant izgleda jako primamljivo. :D
Trasnport Tycoon : Deluxe najbolji od svih tycoon serijala, to se preporuca definitivno
rollercoaster tycoon je meni super igra
Evo i ja obožavam tajkunske igre, od kojih sam igrao (i definitivno su adiktivne) Transport tycoon deluxe i Railroad Tycoon 2. Ova potonja je izrazito kvalitetna jer se može nešto i naučiti o prošlosti razvoja željeznica, kako u Engleskoj tako i u Americi.
P.S. Ovaj Transport Giant izgleda jako primamljivo. :D
Također postoji i Industry Giant, koji se uglavnom bazira na menadžerskom upravljanju i poslovanju proizvodnje dobara, a manje na transportu.
isto sam nedavno igrao ZooTycoon, veoma zanimljiva igra... A jos ima i novi ZooZycoon 2 s poboljsanom grafikom
Ova mi igrica, prema screenshotovima, izgleda kao Transport tycoon, samo kao da su ubacili građevine i prometnice iz Simcity 3000. :) Kakva joj je igrivost, jer bolja ili lošija od Transport tycoona?
Igrivost je skoro identitična starome Transport Tycoon-u. Sučelje je malo drugačije i nema previše mikromenadžmenta (popravci vozila...).
Još si pogledaj Trains and Trucks Tycoon i Freight Tycoon . Osobno nisam imao previše vremena ih probati, ali izgledaju jako primamljivo.