Tropico 4

poruka: 171
|
čitano: 42.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Tropico 4

Genijalna igra, igram kampanju, odlični zadaci. Iako imam kopiju na Xboxu, kupiću si original, jer naprosto obožavam Tropico.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Najavljena je ekspanzija za igru, Modern times, koja se bavi modernim vremenom, nečim dosad neviđenim u Tropico serijalu, stvar donosi 12 novih misija, 30 objekata , 10 novih zakona i još dosta noviteta.

Više na linku.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Tropico 4

Fantastično, vidi se u traileru par ultra visokih nebodera, Tropico nam počinje kopirati Dubai :))) Samo, jesam dobro skontao, to će biti downloadable only? Ok, vjerovatno će za godinu dana izaći sve na disku kao nekakav complete edition, ali sada znači samo u digitalnom obliku?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 11:00 (briatore).

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Imam problem u Tropicu, igram sandbox i dođe mi populacija otoka do nekih 600 i neće dalje, čak padne na 550, stalno mi fali ljudi. Pokušao sam sa svime, plaće stavio daleko iznad karipskog prosjeka, napravio kontracepcijski ban, uglavnom mi je ekipa sretna (hapiness je na nekih 70%), imigracijska politika je na "open doors", oh pobogu, ne znam više što mi je činiti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 22:02 (briatore).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tropico 4
briatore kaže...

Imam problem u Tropicu, igram sandbox i dođe mi populacija otoka do nekih 600 i neće dalje, čak padne na 550, stalno mi fali ljudi. Pokušao sam sa svime, plaće stavio daleko iznad karipskog prosjeka, napravio kontracepcijski ban, uglavnom mi je ekipa sretna (hapiness je na nekih 70%), imigracijska politika je na "open doors", oh pobogu, ne znam više što mi je činiti...

Anybody?

16 godina
neaktivan

Populacija je ograničena na oko 600 ljudi u Xbox verziji, odnosno oko 1500 ljudi u PC verziji (v1.03).

Ovdje ćeš naći modove (neslužbene) koji postavljaju limit na 1 milijun (koristiti za testiranje), odnosno na 5000 ljudi. Na istoj stranici nalazi se objašnjenje zašto su uvedena ograničenja (post broj 2).

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 14:22 (hrx).
14 godina
Tropico 4

Svaka čast, igram na boxu, a gledao na YT da ide do 1500, ali to je onda, naravno, bilo na PC-ju.
Navodno je ograničeno radi hardware-a, šteta, šta je 600 ljudi na tako lijepom otočiću?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 15:58 (briatore).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tropico 4

Pozdrav

imam problema sa instalacijom tropica 4

http://prntscr.com/5ljgc

kliknem play

http://prntscr.com/5ljhf

preko generatora dobijem lozinku al  govori mi da je pogresna

http://prntscr.com/5ljij

TRP4-SR89X-779XQ-G2NFT-K6Z8A-2L9CT

http://prntscr.com/5ljlc

http://prntscr.com/5ljln

sta dalje da radim??

molim pomoc!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Tropico 4

sad neznam dal je isti slučaj ili nije... na trojci se trebalo otkačiti dole s neta kad bi se igralo, radi tog key-a. probaj se diskonektati sa interneta i onda probaj igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tropico 4

Da pitam, jel će biti omogućena "obnavljanja" jer na trojci je došlo do toga da sam iscrpio sve rude, polovio ribe i potrošio plodnu zemlju, i hoće biti proširenje otoka, vojske koja ratuje ?

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Moamere, kako misliš proširenje otoka?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tropico 4

Mislim na nešto kao one palme u Dubaiju, znači nakon nekoliko dana igre cijeli je otok pun raznoraznih građevina i nema se kamo više širiti, i tako igra postane nezanimljiva, još jedna glupost iz trojke su brda koja ne možeš izravnati pa ničemu ne služe.

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Pa nije Tropico Dubai, nama se love za nasipavanje...{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tropico 4

Pozdrav svima!

Tražim po netu ali nigdje naći neki forum aktivan ili nešto sl. za odgovorom, ma da se i vamo već dugo nije pisalo :D
Kada sam htio ući u igru tražio je od mene key cod, koji sam dao, poslije toga sam se morao registrirati, e mail i lozinku, i kada sam to napravio, kada trebam završiti piše mi unvalid key cod, može pomoć, kako ući u igru??? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Jesi siguran da je kod valjan? Jeli igra original?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Nisam upućen...zanima me za X360 Modern Times, jel taj DLC dostupan samo u digitalnom obliku ili ga ima neđe na disku?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 22:56 (briatore).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
briatore kaže...

Nisam upućen...zanima me za X360 Modern Times, jel taj DLC dostupan samo u digitalnom obliku ili ga ima neđe na disku?

Moguće ga je nabaviti samo downloadom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
Tropico 4

Znači klasičan dlc, T4 + download. Vjerovatno bu neki complete edition nakon nekog vremena...kako onda to funkcionira? JDa li su rastegnuli vremensku eru u igri unutar koje možeš igrati, npr. od 1950 pa do, ne znam, 2020 ili zasebno igraš klasični mod, a zasebno Modern Times?

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Znači za Xbox treba uzeti T4 i onda XBL pointse da bi se kupio Modern Times? Nema još nikakve complete edicije na disku da je sve skupa? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Dakle, da li je imao tko iskustvo kiupovanja MT-a na Xboxu? Jel se zna koliko košta Pointsa? Pitam jer mi je X360 u dolasku, tako da nisam online na XBL-u.

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Nitko mi ne odgovara, zašto pobogu zašto?

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Službeno utrvrđujem da sam ja jedini hrvat koji igra Tropico 4.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Igramooo!!!

1 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4

Onda nas je dvojica. Al opet sam jedini na Xboxu :)

Još reci da si iz Osijeka, i onda ću se ubit. Jer obadvojica u cijeloj državi, a tako skoncentrirani na malom prostoru, to treba pisat Kalypsu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
briatore kaže...

Onda nas je dvojica. Al opet sam jedini na Xboxu :)

Još reci da si iz Osijeka, i onda ću se ubit. Jer obadvojica u cijeloj državi, a tako skoncentrirani na malom prostoru, to treba pisat Kalypsu.

Igram i ja, ali na računalu. Lokacija Zagreb :D

14 godina
Tropico 4

E pa ovo sad već postaje značajna brojka :-)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja na pc-u

iako sam presao campaing + modern times, tako da rjede igran

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
Tropico 4

Sad ste mi uljepšali dan i odmah mi je lakše.

Ali i dalje sam usamljen na X360 i to sa originalnom verzijom igre i MT-om {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Khm... Osijek :D 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice