Tražim naziv igre!

poruka: 22
|
čitano: 3.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

evo mislio sam ako mi neko može pomoć pa neka kaže

tražim jednu igru ali ne znam kako se zove

starija je(3-4 godine) bila je recenzirana u jednom bugu i sjecam se recenice koja je glasila ovako:buket auta i tucet motora

znam da je igra bila trkača simulacija na nekom tropskom otoku

pa ako mi neko može pomoć nek kaže!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tražim naziv igre!

Test Drive Unlimited.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

da, test drive unlimited, ali nije bas 3-4 g., blize dvije... al super je igra, ima 1000 milja staze i duuuugo ces se vozati...

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

e hvala vam to je igra koju sam trazio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

nabavio sam igru ali sad kad trebam prvu trku odvozit stisnem start i samo mi se kamera dalje vrti i nikako da zapocne trka pa ako neko zna nek mi pomogne molim vas lijepo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja ti je konfa?

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

Znam za taj problem i znam kako ga riješit.Otvoriš dvd i nadjes tamo di ti se nalazi crack nalazi ti se i folder EURO.Kad otvoriš taj EURO unutra se nalazi folder IGE.Taj IGE stavi tamo di si instalirao Test Drive Unlimited i tamo nadji taj euro otvori ga i vidit ces da tamo nema tog IGE-A.Tamo zalijepi taj IGE i normalo ćes igrat igru i moci ces ući u utrku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...

koja ti je konfa?

Nema veze s konfom.
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

ovo sa ige je pomoglo i hvala no može li mi neko reći kad i kako otključat motore??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

motori s eotkljucavaju kad pronadjes sve auto salone.......

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

a kak to napraviti da jednostavno samo prelazim igru ili da ih moram baš sam otkriti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
yugomilicija kaže...

a kak to napraviti da jednostavno samo prelazim igru ili da ih moram baš sam otkriti

Moraš ući u svaki auto salon.
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

Voziš se po otoku i kako prolaziš pored ceste ćeš vidjet auto salone i kad udješ u njih imat ćeš ih na mapi za poslije. Poslije se možeš i teleportirati tako što klikneš na neku cestu na kojoj si bio ( vozio po njoj ) i onda te prebaci tamo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

sve ja to shvaćam ali da li mi ih igra sama već sve stavi na mapu ili ja moram neke baš pronać

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yugomilicija kaže...

sve ja to shvaćam ali da li mi ih igra sama već sve stavi na mapu ili ja moram neke baš pronać

Moraš neke sam pronaći
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Vozi auto utrke po otoku pa ćeš sam po sebi otkrivati nove dućane, da, ti ih otkrivaš pojedinačmno ovisno o tome gdje se oni nalaze (auto-moto saloni), kada voziš po otoku otkrivaš nove dućane automatski ovisno o tome gdje se oni nalaze, pa ne misliš valjda prijeći cijelu igru u tri dana, LOL.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

Ja sam prvo vozio neke utrke za koje sam imao auto i koje sam mogao voziti ali to je bilo prije dviej godine pa tako da se niti ne sjećam ali se sjećam da sam kupio neku hebeno brzu pilu i vozio sam po svim mogućim cestama koje postoje na otoku i tako sam automatski otvarao dućane tamo gdje sam prolazio, no za to mi je trebalo nekih tjedan do dva ak se dobro sjećam.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

auto saloni ti se obicno nalaze u gradovima, dakle otvori kartu i trazi mjesta gdje su kuce... uostalom, proguglaj pa ces sigurno nac kartu na kojoj je sve otkljucano. pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ili skini save gdje ti je sve predeno.... ;) ;) ;)
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
ili skini save gdje ti je sve predeno.... ;) ;) ;)
  pa da, da se covjek ne muci previse ;)
17 godina
daa hahahaah..... :D
17 godina
neaktivan
Tražim naziv igre!

hehe nije to meni mucenje osim hebene policije kod koje streskaš 2 auta zaredom i nema šanse više da pobjegneš policije a kad te uhvate e onda ctrl+alt+del i end process inače si u bankrotu

ali stvarno tu je toliko cesta i lokacija tako da stvarno bi trebao pronać neku kartu a ono sa saveom ili bilo kakvim hackovima ne želim imat posla

pokušavam igrat sve igre bez bilo kakvih šifra jer želim pravi nekakav izazov

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice