Tražim jednu igru, space shooter

poruka: 10
|
čitano: 1.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle kao što i sam naslov kaže tražim jednu barem 4-5 godina staru igru ako ne i više, znam samo da sam je tada igrao.

Igra je space shooter, slićna je Alien Stars-u, isto kao i kod njega svemirski brod je u donjem dijelu ekrana i puca prema gore. Znam samo da pri pokretanju igre ima jedan filmić koji prikazuje planete, neznam koje ali barem jedan od njih je veliki, tipa Jupiter. Tijekom igre se kao i u svakoj igri ovog žanra sreću razni brodovi ali posebno su mi u sjećanju ostali jako dugački i tanki brodovi poput dugačkih štapića, neki transporteri vjerojatno, koji se spuštaju od gore. Slićno kao i ostale igre ima razne nivoo, neki su u svemiru, neki su kao da voziš blizu površine.

Igra je za PC.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

dead space,halo 2

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ne ne, nije pucačina, klasični stari space shooter sa malim brodićem u dnu ekrana koji puca po brodovima koji dolaze odozgo. Mislim da je 2D ali ako je 3D onda je onako tek toliko iako izgleda kao 2D.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima puno takvih pucačina

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Tražim jednu igru, space shooter

Znam, zato sam i rekao da na početku igre je filmić sa planetima, kao solarni sustav, i počinje odmicanjem od jednog velikog planeta ako se dobro sjećam, čisto sumljam da baš puno tih igara ima takav filmić na početku xD

Jbg kad sam to igrao davno, sjećam se samo da je igra bila zakon ali nikako da ju nađem. Ove ostale koje mogu naći na netu sam već odavno odigrao ali nije to to.

16 godina
neaktivan

dali slučajno u toj igri pucaš u kokoši

0 0 hvala 0
17 godina

gle, rekao sam sve što znam o igri. znam da su šanse da netko zna za ovu igru i prepozna ju na temelju onoga što sam napisao jako male ipak mislim da se isplati pokušati jer znam da sam uživao u toj igri i da bih ju vrlo rado opet zaigrao pa ako postoje ikakve šanse, probat ću, a ako nemaš što pametno za reći onda niti ne govori.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ikaruga ja mislim. Nije space, al je 2d.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 20:37 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Raptor: Call of the Shadows?

Ili Gradius 5?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 20:43 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hvala na korisnijim postovima ali nije ni jedna od tih na žalost :(

Ali baš sad gledam, slićna je Star Defenderu prvom dijelu, tako je nakako stara, možda malo novija ali ipak starija od dvojke (po grafici) Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice