Za svaki slučaj pogledaj šta ti piše na statusu narudžbe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad sam vidio i mail u kojem su samo podaci o mojoj adresi i uplati.
Na accountu na stranici game.co.uk piše da još nije poslano.Vjerojatno će sutra
Igru sam preordao prije mjesec dana i više
Misliš li da šalju preordere par dana prije ili tek na dan izlaska igre?
Čitam po netu da igra obično dodje na adresu dan prije izlaska.
Nije to samo kod njih slučaj.
Ja sam isto mislio da će tek 3.9 poslat.
preorderao sam igru prije koja 3mj na green man gamingu:
You are receiving this email because your game will be available for download on 28 Aug 2013 at 00:01 UTC.
Please note the keys are displayed in the following order.
1. Total War: Rome II
2. Greek States DLC
upravo preloadam igru preko steama..
Kako to da je preload samo 10 gb, a igra ce imati oko 35 (
) su rekli.
jos tri dana woohoo!Nisam igra posten total war naslov jos od 2007 i medieval 2 u kojem sam izgubio tri mjeseca igrajuc sa francuskom.Samo da pitam ova moja stara trabakula od kompa hoce li moc vrtjet rome 2 bar na low?phenom II x4 955 BE,8gigs of ddr3 i 4870 1gb,znam da je star gotovo 4 godine komp ali eto emipre mi je gurao na high dok je se sa shogunom to promjenilo.I ako moze preporuka koji bi mi cpu i gpu bio dostatan za igrat rome 2?
jos tri dana woohoo!Nisam igra posten total war naslov jos od 2007 i medieval 2 u kojem sam izgubio tri mjeseca igrajuc sa francuskom.Samo da pitam ova moja stara trabakula od kompa hoce li moc vrtjet rome 2 bar na low?phenom II x4 955 BE,8gigs of ddr3 i 4870 1gb,znam da je star gotovo 4 godine komp ali eto emipre mi je gurao na high dok je se sa shogunom to promjenilo.I ako moze preporuka koji bi mi cpu i gpu bio dostatan za igrat rome 2?
Ako ti je mogao Shogun 2 moć će i Rome 2 na sličnim postavkama, bar se tako priča. :)
Moja konfa u sigu vrti shogun 2 sve na ultra na rezi od monitora (1280*1024) sve framelockano na 60FPS-a. Tvoj proc i RAM ne bi niti dirao još, 3 godine bi te mogli gurati (isti ima moj frend, bez beda vrti sve novo), uzmi samo radeon 7850 ili ekvivalent/nešto jače i miran si (ako će ti baš štekati i nisi zadovoljan framerateom).
Konfa je dobra. Slična mojoj. Mislim da je malo slabiji moj proc (4 jezgre na 3 gige). Isto imam 8 gigi rama. Ono što bi DEFINITIVNO i pod ODMAH trebao mijenjati je grafička kartica jer it je ona na ovoj konfi ogroman bottleneck. Znam jer sam imao istu samo s 512. Kupio sam 6970 s 2 gige rama i sve mi leti na max u bilo kojoj igri koju sam igrao. Ulupaj u novu dobru grafu i ak ti niš ne crkne tipa matična miran si bar 3 godine. garantiram.
Dobro bi ti došla nova grafička....
Ja sam isto na 955BE @ 3.5 GHz, 8GB DDR3 te sam sa GTX 460 prešao na GTX 650 Ti i dobio dobar boost preformansi u Shogunu 2...
) su rekli.
"Its been confirmed.
Downloaded file is 9.9Gb
Installation in the hard drive will be around 18 Gb
the other free 17 Gb is for future DLCs...."
kompresija..
btw ako ce biti 17gb DLCova... mother of god
) su rekli.
"Its been confirmed.
Downloaded file is 9.9Gb
Installation in the hard drive will be around 18 Gb
the other free 17 Gb is for future DLCs...."
kompresija..
btw ako ce biti 17gb DLCova... mother of god
Mother of choped up games...
Your Order Has Been Shipped!
Moj isto! 
Ljudi kakva je moja konfa onako okvirno koliko će mi durat za novije igrice itd.
pogledajte pod Moj PC
Taj procesor ce tjerat još barem 5 godina sve igre. stavi 2 titana i miran si.
Ljudi kakva je moja konfa onako okvirno koliko će mi durat za novije igrice itd.
pogledajte pod Moj PC
A jbg slabo je to jako.
Kada uspijes skupiti neke pare uzmi si: i5, 8gb DDR3 i barem GTX660Ti ili ATI u rangu i dugo ćeš biti miran.
Ako mi igre loše vrte jel to onda do proca ili grafe? Grafa je stara tek nešto više od pola godine pa ako je do nje kloknuo bih je kad zahladi jer je sad prevruće za išta.
Ako mi igre loše vrte jel to onda do proca ili grafe? Grafa je stara tek nešto više od pola godine pa ako je do nje kloknuo bih je kad zahladi jer je sad prevruće za išta.
Do napojne jedinice i matične ploče je.
Sada ti je prakticki standard DDR3 memorija i četverojezgreni proc.
Opet zavisi na kojoj rezi igras, ako planiras full hd, ta grafa ti je slaba.
Geforce GT 630 - grafička koja nije namjenjena za igranje igara
Pentium(R) dual-core E5400 - prastari dual core procesor koji je nemoćan
4GB DDR2 - stara memorija
Igre ti se loše "vrte" zbog zastarjelog hardwarea i grafičke kartice koja nije namjenjena za igranje igara.
Evo neki Rus je došao do igre i igra siege bitku. 
Nadam se da ce na dan izlaska igra biti vise ispolirana jer ovaj AI je katastrofa kak se vidi iz videa.
Neznam jeli to zato što je ovo crackana preload verzija i nema day 1 patcha ili je ovo nekakav easy lvl AI, ali loše izgleda....
Mene samo zanima što će biti s nama koji smo uzeli box verziju a neće stići do 3.9. Znači ništa od onog day 1 DLC-a ili?
Još jedna bitka 
(ovaj put frajer iz CA igra)
Ovdje je AI iznenađujuće dobar, dobro se kreće, svi su napadali čak su i formaciju koristili, ali su očekivano popušili jer s druge strane ovaj iz CA je imao puno veću i moćniju vojsku.
Teren izgeda fenomenalno i dinamično. Super je ovaj line of sight sistem.
Roma Victor svim koj čekaju dan "D". Na Steamu mi je nik "Wolf-Max", pa javite se radi frend zahtjeva
Odakle si naručio?
Di se može nabavit samo onaj Greek culture pack dlc što dođe uz prenarudžbu?
Može li se negdje posebo nabavit?
Kreteni na G2play stavili prenarudžbu ali bez culture packa, ja požurio naručit frendu i nisam vidio da nema dlc.
Di se može nabavit samo onaj Greek culture pack dlc što dođe uz prenarudžbu?
Može li se negdje posebo nabavit?
Kreteni na G2play stavili prenarudžbu ali bez culture packa, ja požurio naručit frendu i nisam vidio da nema dlc.
Možeš na steamu. Vjerovatno odmah nakon 3.9. će biti objavljena cijena i moći ćeš kupiti.