Tomb Rider Legend

poruka: 3
|
čitano: 1.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tomb Raider Legend

e ljudi zapeo sam na lvl gdje skocim  otvorim padobran i dođem do one strojnice ...........e pa ja njih svih poubijam..........ali kasnije kad sve skupim.......trebao bih se zicom (ona koja vodi s krova skladista do tornja.....ja pokusavam skocit na nju a lara se uhvati za zicu i odmah padne.....tj. padne dolje.....to je ako se ne varam bug.......postoji li ikakav nacin da ga rijesim?

mislim vjerujem da ne ali mislio sam vas pitat ako se vama to dogodilo i kako da ja sad prelazim dalje ako je to jedini nacin da predjem lvl??

hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 11:57 (Krle_ri).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tomb Raider Legend

Dakle na lvl 6 si u Khazahstanu.

Skočio si s padobranom došo do strojnice sve ih poklo, ušo u skladište poklo još par njih, popeo se ljestvama na krov ubio još jednog ili dva na tornju skočio na toranj i ideš žicom koja vodido drugog tornja i padneš, ako nisi nešto stisno onda je bug, mislim da je to jedini put

na koji možeš prijeći lvl.Na čemu igraš Legend. Ako je na Pc probaj naći patch, ili bolji crack ako nije original (ja imam original pa nemam pojma koju vrstu zaštite ima). Ako igraš na ps2 onda je možda greška na dvd-u ili tako nešto, isto vrijediza x360,gamecube ili wii.

Uglavnom kada to riješiš spustičeš se kod vlaka i maorat češ pobit ljude i krenut za vlakom na motoru, poslije je lagano, samo kada preskačeš vlak na špazi se povuci gore ka se nebi zapalio, pucaj u ventilator i sve je lagano, a kad dođeš do Origin-a povuci sve prekidače na robu sobe, sjedni na top, pokni sve plave kugle i poberi dio Excalibura koji je iznad topa.Napomena:čudovište ne možeš ubit pa je ovo jedini nači kako prijeći lvl, ovo je među najzahtjevnijim levelima, ali svi ostala dva su lagani i kratki.

Izzy
17 godina
neaktivan
RE: Tomb Raider Legend
EVO kaže...

Dakle na lvl 6 si u Khazahstanu....

Covjek je neaktivan a vjerojatno je nakon vise od pola godine presao igruCool.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice