The Division | YEAR 2 DLC DETAILS REVEALED- FREE DLC, LOADOUTS!!!
To za sad nije potvrđeno od strane Massive-a, ali evo članak:
The Division | YEAR 2 DLC DETAILS REVEALED- FREE DLC, LOADOUTS!!!
To za sad nije potvrđeno od strane Massive-a, ali evo članak:
Od danas popodne neke free stvari u igri, pa ulogirajte se za to, ako ništa drugo:
http://blog.ubi.com/division-celebrates-anniversary-free-year-2-content-plans-revealed/Kupio sam Gold Edition kad je igra izasla te kako mi je trenutacno pofalilo novaca rado bi je prodao, da li je to vamo dozvoljeno? U slucaju da nije moze te li me proslijedit do neke stranice di bi se to moglo lako obaviti.
Hvala unaprijed :)
Koliko znam ne mozes prodati samo igru/key, vec moras prodati cijeli account. Ako sam dobro shvatio pricas samo o igri koju zelis prodati?
Kupio sam Gold Edition (sto ukljucuje i sve DLC-ove zbog season passa) preko interneta. Igrao sam je neko vrijeme a sad vec i ne. Posjedujem sve podatke od maila, cd key-a, ubisoft accounta i sto je vec potrebno. Na gmailu mi jos uvijek stoje mailovi od The Division-a i gdje sam je kupio. Platio sam je 50 eura tada, sad bi je dao cak i jeftino.
Naravno, mislim na Ubisoft account jer on je tu glavni. Takoder na njemu se nalazi i Ghost Recon: Future Soldier za kojeg nemarim.
Jos me zanima to pitanje da li je dozvoljeno vamo? U slucaju da je, ako se nade tko zainteresiram da mi se javi preko poruke pa se dogovorimo.
Vidio sam prije par dana na bug oglasniku da se prodaje Steam acc pa mi se cini da je dozvoljeno. Iako mi se cini da je najbolje da postas na neki forum koji sluzi bas za trgovinu accountima. Kolko me sjecanje sluzi, mislim da se forum zove epicnpc, a ima i stranica playerauctions pa probaj tam. Osobno nisam tam nikad kupovao niti prodavao pa ne znam kak to ide niti koliko je sigurno; guglaj.
Edit: stavio sam linkove da ne trebas traziti
Znaci kad sleti patch napokon bude moguce igrati Last stand buduci da se bude smanjio broj smradova sa shotgunima
žalim što sam ovo kupio
nisi jedini!
Po meni igra nema neku dubinu te samim time nema baš neku repetitivnost (makar po mojem mišljenju). Ja bi tu igru igrao par dana i brzo bi mi dosadila, po meni je igra uspješna ako te zadrži na duže staze, a ne da ti nakon tjedan-dva dopizdi.
Po meni igra nema neku dubinu te samim time nema baš neku repetitivnost (makar po mojem mišljenju). Ja bi tu igru igrao par dana i brzo bi mi dosadila, po meni je igra uspješna ako te zadrži na duže staze, a ne da ti nakon tjedan-dva dopizdi.
Meni je čak zanimljiva, igram sa frendom u grupi... Kroz zezanciju sve to nekako prolazi..
Ali ubije nas u pojam kickanje sa servera, ono kad nakon tjedan dana uhvatimo večer slobodnu, ili server ne radi ili igra kreša...
Meni je čak zanimljiva, igram sa frendom u grupi... Kroz zezanciju sve to nekako prolazi..
Ali ubije nas u pojam kickanje sa servera, ono kad nakon tjedan dana uhvatimo večer slobodnu, ili server ne radi ili igra kreša...
A bude gušt nekoliko dana-tjedana, ali brzo dopizdi. Iz mog iskustva, ova igra najviše leži starijoj populacij. Većina ljudi sa kojima sam ja igrao su blizu 30tih ili preko te brojke. Mislim da ova igra nije za mlađu populaciju zato su i izgubili puno igrača. Možda serem, možda previše filozofiram ali makar mi se tako čini da je ova igra puno više prihvaćenija među starijom populacijom jer većina ljudi 30+ nema toliko puno vremena (oženjeni su, imaju djecu itd.) tako da samim time njima je i gušt odigrati po par sati tjedno, ali garantiram da se ova igra ne može igrati na duže staze (npr. recimo par sati dnevno jer nema dovoljno sadržaja zanimljivog).
Eto, to je ukratko moje mišljenje o ovoj igri
Pa mi kako smo krenuli igrati vj tamo do 2020 godine završimo.. nisam toliko star :P samo uz moj i njegov posao nikako da se smjenski uklopimo..
Ali da, nakon više sati(imali smo jednom priliku) igranja umori dosta..
Onda je svaka igra ok za stariju populaciju...smiješno kako nazivaš starijom ekipu od 30 koji su još maldi ljudi.
Onda su svi ispod balavci :)
Igra sadržaja nema i sastoji se od napucavanja bullet sponge enemya i endless grinda za loot koji razočara.
Nema priču, dubinu niti te drži. Držalo me dulje gličanje štitom kroz vrata nego igranje.
Ubisoft nema kvalitetnu open world igru i to je to
WIldlands je isto smeće.
Onda je svaka igra ok za stariju populaciju...smiješno kako nazivaš starijom ekipu od 30 koji su još maldi ljudi.
Igra sadržaja nema i sastoji se od napucavanja bullet sponge enemya i endless grinda za loot koji razočara.
Nema priču, dubinu niti te drži. Držalo me dulje gličanje štitom kroz vrata nego igranje.
WIldlands je isto smeće.
Evo popravio sam!
WIldlands je isto smeće.
Evo popravio sam!
1.6.1 Patch Notes (The Division):
http://forums.ubi.com/showthread.php/1639243-Global-PTS-Patch-Notes-(Quality-Update-1-6-1)
WIldlands je isto smeće.
Upravo dobio cd key Wildlands na Allkeyshop-u,nije losa za ubijanje vremena ali na isti fazon kao sve igre sto prave(Ubisoft).
The Division je smece nikad vise na mom kompu.
Objasio si ti kratko i jasno kakav je Ubisoft.
jel ima neke ekipe za igrat ovo?...solo mi nis nije zabavno igrati a cujem da su igru nesto i popravili meni osobno vec dugo vremena skuplja prasinu pa pojma nemam sto se dogada
Također ako ima zainteresiranih za odigrat koju, može me dodati na uplay
AB_se7en
ima li netko da bi igrao division sada za vikend s obzirom da je free?
Trenutn o sam lvl 7 a ne igra mi se solo.
nick : mNik987
.
jesam
Jel mi netko može objasniti razliku između DPS-a i DMG-a?
Koje stvari da nabijam(do sada sam equipao samo stvari s više ARM-a, i DPS-a)? DMG je damage koji napravi po pogotku, a DPS je damage per second. Ne kužim razliku uopće.
Nabio sam danas trideseti level, na 88% sam glavne priče.
Evo moje statistike do sada. Malo su zbunjujuće napravili te RPG elemente.
Nešto je bolja, jer sam kasnije izmjenio neke stvari(ali sam uslikao Esc menu a ne inventory )
Srednja statistika je preko 40k