The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
The Witcher 2

Ne znam je li ovo istina ali izgleda da jest jer drugi potvrduju (3D Vision Driveri stvaraju probleme)... trenutno mi nije instaliran Witcher 2 tako da ne mogu osobno testirati, moze li netko probati?

klik

klik

Ionako to ne koristim kao i mnogi drugi, brisati ili ne? (ne vidim razloga zasto ne, ionako nemam 3D monitor i naocale), a ako cu dobiti "boost" (eventualno i u drugim igrama), onda ne vidim razloga zasto ne, zar ne?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 16:08 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Bas sam je odigrao prije par dana opet i moram rec da je fenomenalna ali jedinica je bila mracnija ,brutalnija,bolja atmosfera  i meni osobno draza i bolja od dvojke...

5 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Cyperpunk 2077

Više: 5.2.2013

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 2
null kaže...

Cyperpunk 2077

Više: 5.2.2013

sta je pjesnik htio da kaze...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

covjece... 10 ipo giga patch...

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Da, imao sam tu čast i ja. Nakon 10.5GB slijede još nekoliko manjih od 50-250MB. Prepisali su praktički cijelu igru.

Ja imam Enhanced Edition sa knjićicom i dodatnim DVDom i nakon mjesec dana dobijem "update EE iz available" ok. kad ono 10GB, tek nedavno sam ga skinuo. Na prvom i drugom chapteru nisam primjetio razlike osim početnog CGI videa i dodatnih objašnjenja za mape.  

17 godina
sharxtreme kaže...
Obi Wan kaže...

Da, imao sam tu čast i ja. Nakon 10.5GB slijede još nekoliko manjih od 50-250MB. Prepisali su praktički cijelu igru.

Ja imam Enhanced Edition sa knjićicom i dodatnim DVDom i nakon mjesec dana dobijem "update EE iz available" ok. kad ono 10GB, tek nedavno sam ga skinuo. Na prvom i drugom chapteru nisam primjetio razlike osim početnog CGI videa i dodatnih objašnjenja za mape.  

dobro, ovaj update je EE edition i sve zivo. procitat cu malo patch notes da vidim o cemu se radi

edit: da li ovaj patch ukljucuje EE ili moram nabavit EE edition posebno?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 14:23 (Obi Wan).
15 godina
Obi Wan kaže...
sharxtreme kaže...
Obi Wan kaže...

dobro, ovaj update je EE edition i sve zivo. procitat cu malo patch notes da vidim o cemu se radi

edit: da li ovaj patch ukljucuje EE ili moram nabavit EE edition posebno?

Ovaj Patch uključuje: sve prijašnje patcheve + EE

17 godina

da li ste se nadali da ce biti vise odluka koje se pribacuju iz jednice u duju?

kako sad stvari stoje ovo je sve sto se prebacuje 

16 godina
odjavljen
The Witcher 2

ja danas počeo na xboxu... doduše prvi puta sam je prošao na pc-u. niš, samo se hvalim. LP

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

ja danas počeo na xboxu... doduše prvi puta sam je prošao na pc-u. niš, samo se hvalim. LP

Pa koja je poenta hvaljenja kada je witcher 2 5 puta ljepši na PC-u?

16 godina
odjavljen

odkud ti da se hvalim xboxom? kompletan post mi je hvalisav, ne samo pc ili xbox dio. igra je jako dobra i lijepa na boxu, daleko je to od postavki na kojima sam igrao na pc-u ali je zadovoljavajuče.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina

koliko se dobije xp-a kad se igra na dark? jel isto kao i normal ili nesto vise?

nisam htio otvarati novi post pa cu ovdje pisat.

presao witcher-a 2 na dark patch 3.2, i osobno nije bilo tako tesko. veliki fokus na damage u odnosu na armor, koji prakticki nista ne znaci buduci da dva zesca udarca, eventualno 3 znace reload last save. dakle dodge i parry ako se ide na swordsman path, kojeg sam uvijek izabirao. novi item setovi su super, velika pomoc u igri kad ih se nabavi samo kad se koriste ocajni su jer onaj black&white screen je grozan. tako da sam morao naci mod koji ponistava taj cijeli efekt, ukljucujuci i life steal. jos im je jedan minus sto su skupi za poludit. da nisam imao weightless mod ne znam kako bih skupio svu potrebnu lovu u chapter 3. mozda farmao gargoyles do iznemoglosti. tribalo mi je nekih 8k orena da ga napravim. malo su produzili i chapter 3 koji je bio po meni kratak, sad je solidan. stvar koju nisu promijenili je boss borba u chapter 2 (draug boss) gdje ni sada ne mogu koristiti potione, tako da prakticki gol idem u borbu. sve u svemu prezadovoljan bez obzira na manje probleme.

jos jednu stvar koju sam zaboravio. dice poker. puno bolji je je jedinici nego u duji. koliko sam puta lupao quick load zbog toga. nadao sam se da ce tu nesto minjat al eto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 22:19 (Obi Wan).
15 godina
The Witcher 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

http://redkit.cdprojektred.com/

Moderi počnite!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

samo da ozivim temu.

dakle stize novi mod od cd projecta designera. evo ako ne znate o cemu se radi

pa ako ja ne vidim na vrijeme da je stigao neka netko posta ovdje.

15 godina
Obi Wan kaže...

samo da ozivim temu.

dakle stize novi mod od cd projecta designera. evo ako ne znate o cemu se radi

pa ako ja ne vidim na vrijeme da je stigao neka netko posta ovdje.

http://forums.cdprojektred.com/threads/255-Full-Combat-Rebalance-2?p=2348&viewfull=1#post2348

ovdje su full notes što će napraviti i rekao je da će sutra izađi. možda jos odgodi za testiranje.

17 godina

witcher mod je out

ne mogu otvorit link, navodno im je pala stranica...

ps. mozda link ne radi opcenito, prominit cu ga ako je tako...

zamjenski link buduci da su im serveri pali

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 18:47 (Obi Wan).
17 godina

onda jel ima tko da je probao mod?

bacite koji review...

mali update u vezi moda: ima dosta problema. moja preporuka je da ga ne instalirate. pricekajte da se svi buguvi poprave. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 12:36 (Obi Wan).
14 godina
The Witcher 2

Jeli taj mod moze preko steama ic ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Jeli taj mod moze preko steama ic ?

kako mislis preko steama?

14 godina

Da se instalira.

17 godina

to je mod, nije official patch. dakle ne

14 godina
Obi Wan kaže...

A gledam sad malo komentare, i cini mi se da cu ovo zaobic. Previse je tu bugova.

17 godina
Zajeb kaže...
Obi Wan kaže...

A gledam sad malo komentare, i cini mi se da cu ovo zaobic. Previse je tu bugova.

pa kazem, dobar je mod, ima stvarno odlicnih promjena samo neke stvari u vezi sa combatom imaju dosta bugova...

15 godina
Obi Wan kaže...
Zajeb kaže...
Obi Wan kaže...

pa kazem, dobar je mod, ima stvarno odlicnih promjena samo neke stvari u vezi sa combatom imaju dosta bugova...

već je u pripremi hotfix.

17 godina

da, istina

to radi lik koji radi u cdproject-u kao nekakav hobby project tako da ne treba ocekivati cuda...

14 godina
null kaže...
Obi Wan kaže...
Zajeb kaže...
Obi Wan kaže...

već je u pripremi hotfix.

Ma znam, samo gleda sam komentare, i kazu ljudi da je dosta izmjenjeno. Ne mozes parry monstere, neki parry autimatski makne, ne mozes stavljat mutagene, kad lvlas neznas koje talente uzimas... Zadovoljan sam ja i sa originalom :D

13 godina
odjavljen
The Witcher 2

Nabavljam Enhanced Edition verziju igre pirata sa kariba {#} Ako samo neko može da mi kaže koji je poslednji peč i šta mi još sve treba za ugodno igranje.

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Nabavljam Enhanced Edition verziju igre pirata sa kariba {#} Ako samo neko može da mi kaže koji je poslednji peč i šta mi još sve treba za ugodno igranje.

ili mozes kupit igru za manje od 15 dolara jer je igra vec stara(2 god?) i sve ti automatski bude lijepo apdejtano i jos podrzis CDPROJEKT RED.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice