The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Obi Wan kaže...

Možda malo, ali samo ako igraš po prvi puta i još nisi skužio šemu. Ja sam pri kraju prvog chaptera u drugom prelasku i kao što je netko gore rekao, igra je prilično lagana kad znaš šta radiš. Neke stvari jesu frustrirajuće, ali kad skužiš stvari sve sjedne na svoje mjesto usudio bih se reći.

EDIT: I da, cut scena se može prekinuti na Kayranu, šta on priča...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 23:08 (Badaboom).
16 godina
odjavljen
The White Wolf kaže...

Da li  save iz jedinice importa u dvicu  Raven armor,originalni silver sword i ostale stvari i da li je character vec napucan u skillovima i sl. ako netko zna jer ako je to moguce onda jedinica here i come {#}

da ali se bas i neces usreciti... armori i oruzja bas i nisu nesto posebno kad ih importas. nebi bilo fora da odmah imas najjace maceve i armor... skilove ne importa

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

A da vidio sam maloprije ostao mi je bio save pa sam ga importo i imo sam sta i vidit {#} najcool armor ikad Ravenov je pusiona u dvojci ,da su ga makar napravili detaljno pa i ne mora biti nesto posebno dobar nego ni to. Ahh a bio mi je najdrazi bas sam mislio zaigrat s njim jer sam lud za tim armorom i njegovom pricom ,nadam se da cu u dvojci naletit na neki tako dobar  kao sta je on bio u kecu {#}

14 godina
neaktivan
Badaboom kaže...
Obi Wan kaže...

Možda malo, ali samo ako igraš po prvi puta i još nisi skužio šemu. Ja sam pri kraju prvog chaptera u drugom prelasku i kao što je netko gore rekao, igra je prilično lagana kad znaš šta radiš. Neke stvari jesu frustrirajuće, ali kad skužiš stvari sve sjedne na svoje mjesto usudio bih se reći.

EDIT: I da, cut scena se može prekinuti na Kayranu, šta on priča...

Yahtzee mi malo ide na zivce u zadnje vrijeme, ako hoce igrat sa grafikom na high neka si kupi stroj a ne laptop{#} Isto tako pola onih primjedbi mu ne drzi vodu. 

17 godina
Ylem kaže...
Badaboom kaže...

Yahtzee mi malo ide na zivce u zadnje vrijeme, ako hoce igrat sa grafikom na high neka si kupi stroj a ne laptop{#} Isto tako pola onih primjedbi mu ne drzi vodu. 

npr?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Ylem kaže...
Badaboom kaže...

npr?

Cutscenovi se mogi preskočiti.

16 godina
odjavljen
The Witcher 2

ono, igra je zakon a i geralt je cool, ocekivano... jos sam pod dojmom garafike koja izgleda prosto nevjerovatno... fight uopce nije tezak kao sto sam tu mogao procitati, malo je bezveze sto se baca ko epilepticar ali ajde, potezi su super a i finisheri. iako bi vise volio da se izmice kao u 1. djelu ili da ima jos koja animacija izmicanja (pirueta, salto, preskoci neprijatelja itd.)

kako god da bilo, nisu samo ispunili ocekivanja nego su ih i dobrano nadmasili. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

iako bi vise volio da se izmice kao u 1. djelu ili da ima jos koja animacija izmicanja (pirueta, salto, preskoci neprijatelja itd.)

Ovak nešto?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
The Witcher 2

Poker/Dice mi je koma. One cudne kockice, treba mi minuta da odgonetnem, dali imam nesto ili ne. I bacanje je koma. Steta kaj u fajtu bez oružja, ima samo kombinacija 2 tipki (mozda ima nesto za upgrade na skillovima-neznam).

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

joj da... jos i lete van one table.

17 godina
zoran010 kaže...
Obi Wan kaže...
Ylem kaže...
Badaboom kaže...

npr?

i to je sve sta si uspija napisat? lol

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
zoran010 kaže...
Obi Wan kaže...
Ylem kaže...
Badaboom kaže...

npr?

i to je sve sta si uspija napisat? lol

Pa nisam ja ni rekao da ima hrpu primjedbi koje ne drže vodu. Samo sam dao jedan primjer.

17 godina

ako je to jedan jedini primjer koji je uopce vrijedan spomena onda ga nisi uopce triba spominjat jer je trivijalan.

pise doduse  ''pola onih primedbi'' tako da... hmm

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ako je to jedan jedini primjer koji je uopce vrijedan spomena onda ga nisi uopce triba spominjat jer je trivijalan.

pise doduse  ''pola onih primedbi'' tako da... hmm

Gle ne moram se ni trudit oko nekog recezenta koji ne moze ni skuzit kako se mogu preskocit cutscene-e .

16 godina
neaktivan

Gle ne moram se ni trudit oko nekog recezenta koji ne moze ni skuzit kako se mogu preskocit cutscene-e .

Neznam što je s tm cutscenovima, neznam jeli bio kakav bug ili što, no ja sam onaj dio s krakenom igrao dosta puta, i samo nekoliko sam mogao preskočiti.

Btw. Yahtzee je genije.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Neznam što je s tm cutscenovima, neznam jeli bio kakav bug ili što, no ja sam onaj dio s krakenom igrao dosta puta, i samo nekoliko sam mogao preskočiti.

Btw. Yahtzee je genije.

Jedini problem koji sam imao sa igrom su kod onog vjesanja u Flotsam-u gdje mi je framerate bio dosta nizak i gdje me je tri puta izbacilo na desktop, poslije toga igra mi je radila bezprijekorno. Uostalom da je imala igra vise ozbiljnijih bugova ja to nebih mogao zamjerit i to mi nebi predstavljao neki problem posto je to studiju tek druga igra, a ona briljira na svim podrucjima. Dok sto se tice Bethesdinog Daggerfall-a gdje se main quest nije mogao zavrsiti nakon patcha, a to im je bila 7 igra. 

Meni konzolaska ljenost ne predstavlja nikakvu izliku.  

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Možda Yahtzee nije govorio neistine ali je glupo popljuvao igru zbog stvari koje ne kuži, a to su dva mača i pijenje napitaka prije bitke. Igra je rađena prema knjizi, i bilo bi blesavo kad bi u igru stavili Geralta sa samo jednim mačem a u knjizi piše da ima dva. A što se tiče pijenje napitaka prije bitke, pa kad će piti, za vrijeme borbe?

"Oprostite, samo malo, moram popiti swallow, ali odmah se vraćam, za minutu!" {#}

Napitci traju dosta dugo a svaki igrač može procijeniti kad će mu trebati, ako ide u neku špilju, a malo prije su mu rekli da je puna nekkersa, ako ide u šumu i sl.

I još, kao šlag na tortu, Yahtzee je i spoilao do kraja jedan quest. Profesionalno? Baš i ne.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Imam problem sa igrom, kada sam prvi put instalirao igru lik i okolina oko njega su bili prozirni, pa sam odlucio formatirati kompjuter.Sve sam nanovo instalirao i instalirao sam stare drivere za graficku karticu i nije se pojavljivao vise taj problem. Medjutim sada kada pokrenem igricu sve ide kladko prvih 2 minute onda se igra zamrzne na 4-5 sec pa se se nakon toga pojavi crna slika na ekranu koja bude 9-10 sec i nakon toga mi javi problem sa driverima, tako se ponovi jos 2 puta i onda mi igra skrot stane i jedini mi je naci da izadjem iz nje da restartujem comp. Takodjer sam probao instalirat ponovo nove drivere od graficke medjutim opet su likovi i okolina prozirno. Instalirao sam patch 1.1. 

Igra mi noramalno ide na ultra sa 35-45 fps.

Konfiguracija:

ATI 5870

AMD 6000+

2 BG RAM

error error

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 11:17 (CoD5NEW).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Btw. Yahtzee je genije.

Možeš preskočiti svaki put, ali moraš right klikati odmah poslje loada. Prihvaća prekid cutscene samo prvih par sekundi nakon loada.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

pitanje: one recepte i diagrame mora imat non stop u invetoriju ili je fora kao u 1. (geralt ih prepise u svoj dnevnik)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

meni one stvari ne smetaju, gore navedene.. meni je witcher jedan od najboljih rpg-ova, i 2. iako sam je tek poceo.. je8es recenzije, to nikad ne gledam

eh da, di su zene? jel ima seve okolo?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
jastreb kaže...

Možda Yahtzee nije govorio neistine ali je glupo popljuvao igru zbog stvari koje ne kuži, a to su dva mača i pijenje napitaka prije bitke. Igra je rađena prema knjizi, i bilo bi blesavo kad bi u igru stavili Geralta sa samo jednim mačem a u knjizi piše da ima dva. A što se tiče pijenje napitaka prije bitke, pa kad će piti, za vrijeme borbe?

"Oprostite, samo malo, moram popiti swallow, ali odmah se vraćam, za minutu!" {#}

Napitci traju dosta dugo a svaki igrač može procijeniti kad će mu trebati, ako ide u neku špilju, a malo prije su mu rekli da je puna nekkersa, ako ide u šumu i sl.

I još, kao šlag na tortu, Yahtzee je i spoilao do kraja jedan quest. Profesionalno? Baš i ne.

cekaj malo, pa kad je geralt koristio napitke u witcheru 1 nego tokom borbe, odnosno kad je god htio. sta sad hoces rec da je to dobra promjena? oprosti, al to sto ti govoris nema veze sa pameti. ja kad sam prvi put igrao igru nisam imao pojma sta se nalazi u nekoj spilji ili kad ce bit neka borba. lako ti je bit general poslije borbe jer kad jednom igru prijeđes vec napamet znas kad trebas popit potion ili di ce se koja bestija spawnat.

sto se tice dva maca to je totalno nevezano misljenje, odnosno njegova zaje8ancija, tako ako to shvacas kao neku vitalnu kritiku onda preporucujem da uopce ne gledas njegove recenzije. ja isto mislim da je malo blesavo, jer geralt stalno spominje da su oba maca za cudovista, tako da ono malo proturjeci sebi, al tako je igra zamisljena i ja to postujem. uostalom to uopce ne utjece na gameplay.

a ako dosad nisi vidija u njegovim recenzijama on uvijek otkrije masu stvari, tako da to i nije bas cudno.

16 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...
geralt stalno spominje da su oba maca za cudovista, tako da ono malo proturjeci sebi, al tako je igra zamisljena i ja to postujem.

jednom to kaze a misli se da je celicni mac za ljudska cudovista iliti zloceste ljude...

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

cekaj malo, pa kad je geralt koristio napitke u witcheru 1 nego tokom borbe, odnosno kad je god htio. sta sad hoces rec da je to dobra promjena? oprosti, al to sto ti govoris nema veze sa pameti.

Naravno da je dobra promjena, uostalom, kao što je netko spomenuo, tako piše i u knjizi. Ovako te tjera da razmišljaš unaprijed a ne da samo cuclaš napitke kad ti se health bar smanji.

Zar ima veze sa pameti da piješ napitke za vrijeme borbe? To što drugi RPG-ovi (i ostale igre) koriste mogućnost ispijanja potiona (gutanje tableta, motanja zavoja, špricanja injekcija...) za vrijeme borbe nema nikakve veze. Witcher je prvi napravio iskorak prema boljem i zbog toga ga treba pljuvati?

Uostalom, koliko se sjećam, u cijeloj igri imaš možda 2-3 situacije da te neprijatelj iznenadi, ali to je realno. U ostalim slučajevima Geralt ide rješavati quest i prirodno je da se pripremi, to je dio njegovog rituala, što se u igri i spominje.

17 godina
neaktivan
Realnost u fantasy igri. HA!
:)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ne kužim vas, svi ste vikali kako je nerealno da u DA2 vitlaju onakvim mačevima, a kada neka igra pokuša biti realna isto ju napadate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

gledajte... nitko ne moze rec da witcher 2 nije napravio napredak. to samo lud covik moze tvrdit.

kaze M_dipl. o realisticnosti meditacije u džungli... pa da. evo taman dok ovo pisem isa sam meditirat u sumi di je ona koliba kad se prijeđe rijeka na drugu stranu gdje ona pijandura tamo stoji. stavim meditaciju da popijem potion i odjednom cujem neke glasove tipa: ''Eat dirt'' i slicno. sad gledam u cemu je stvar, mislim da je neki sound bug. zavrsim meditaciju vidim 4 lika stoje oko mene pa me poceli mlatit ko' vola u kupusu da na kraju svega toga sam ja doslovno zaora nosom po prasini ni kriv ni duzan.

ocu rec... prije sam bar znao da me niko nece silovat kad meditiram u jedinici, jel lipo dođe geralt, zapali vatricu i meditira no problem.

e sad... radi tog jednog slucaja ja sad necu pljuvat po tome jel desi se. meditacija bilo di je super, jer ne ovisi o tome ima li firecamp u blizini.

stvar je u tome da se ljudi ravnaju po tome na osnovu prve igre (bar ja). i zato smatram da je u meditaciju u witcheru 2 bolja nego u jedinici, ali zato konzumiranje potiona nije.

jer naprosto i sam geralt ima na svojoj borši 2 bocice koje sugeriraju da je njihov polozaj upravo takav da je predviđeno za instant uporabu u bilo kojoj situaciji. jer nacin koristenja istih tokom meditacije jednostavno pokazuje da takav prikaz jednostavno proturjeci zdravom razumu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma slažem se ja s tobom. Smatram da je meditacija ako želiš popiti napitak totalno glupa.

Al morao sam ubaciti taj podjeb, jer me Andrea uvijek ismijava kad kažem da nešto u nekom fantasy RPG-u ili nekoj drugoj sličnoj igri nije realno. :)

1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

Ne razumijem zasto se diskutira o onom Yahtzeeu?

Pa te recenzije imaju cilj da sprdaju i sto vise poseru neku igru, te time privlace gledatelje.

Zgodno, duhovito ali nadam se da nitko to ne uzima kao ozbiljnu recenziju jer bi to bilo retardirano.

A vidim, neki to uzimaju zdravo za gotovo...

Sto se tice napitaka, igra je napravljena namjerno tako da ne mozes popiti potion kada ti se sprdne.

Mislim da je ovako cisto ok, a i ne znate vi u kakvom psihickom stanju Geralt mora biti da bi ti napitci imali zeljeni efekt na njega.

Ocito mu zato treba meditacija. {#}

- Psiho246
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina

Sto se tice napitaka, igra je napravljena namjerno tako da ne mozes popiti potion kada ti se sprdne.

Mislim da je ovako cisto ok, a i ne znate vi u kakvom psihickom stanju Geralt mora biti da bi ti napitci imali zeljeni efekt na njega.

Ocito mu zato treba meditacija. {#}

Da, i onda lipo Geralt usrid sume dok pije rec'mo swallow naleti na neku zensku pa doslovno bude swallow.

Ili ako nema ranije spomenute osobe u pozadini se cuje zvuk tipa: *fapp *fapp *fapp

Mogao bih i ja pocet meditirati

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice