Instalirao sam The sims 3 world adventures, ali kada odem da izvrsim update, i krajem updatea mi izbaci ovo: Update error: Invalid file found.
Citao sam po netu dosta ljudi ima isti problem.
Pomozite!
Hvala unaprjed.
Instalirao sam The sims 3 world adventures, ali kada odem da izvrsim update, i krajem updatea mi izbaci ovo: Update error: Invalid file found.
Citao sam po netu dosta ljudi ima isti problem.
Pomozite!
Hvala unaprjed.
Hocel neko pomoc !!
Da ja,.... Gdje da skinem The Sims 2 ili jos bolje |The Sims 3????? Hvaja
Da ja,.... Gdje da skinem The Sims 2 ili jos bolje |The Sims 3????? Hvaja
Vidim da si nova, trebala si prije svega procitat pravila foruma.
Ovde je zabranjeno raspravljanje o piratskim verzijama. I pogrijesila si temu.
A ako vec zelis skinut - Google is your best frend . :D
EDIT: A ti bi to pomogla jel ?
DA Bih mogla...:) Imam jos jedno pitanje..... Kako da ukinem svoj profil ovdje...Stvarno zelim da se prijavim pod drugim imenom...:)
DA Bih mogla...:) Imam jos jedno pitanje..... Kako da ukinem svoj profil ovdje...Stvarno zelim da se prijavim pod drugim imenom...:)
Dobit ćeš ban možda uskoro radi govora o piratstvu pa onda napravi novi account
Hm...Sta je ban?
Hm...Sta je ban?
Ban ti je kad te dobijes zabranu pisanja na forumu i slicno.
obvious troll is obvious
Ako mi netko može reći kako da skinem s interneta pc igru the sims 3 na stranici www.rapidshare.com
Ako mi netko može reći kako da skinem s interneta pc igru the sims 3 na stranici www.rapidshare.com
1. Pogresna tema
2. Citaj predhodne postove
3.Procitaj pravila foruma
Ko zna šifru za instalaciju the sims world avantures!Molimvas pomoć!Plizzzzzzzzzzzz
E ak si instaliro simse aj mi rec šifru za instalaciju!Plizzzzz
Zna Google . . .
samo jedno pitanje za ovaj smis 3 world adventures. Je li ova igra se instalira na SIMS 3 ili je u njoj vec sadrzana cijela igra?
samo jedno pitanje za ovaj smis 3 world adventures. Je li ova igra se instalira na SIMS 3 ili je u njoj vec sadrzana cijela igra?
Da instalira se na sims 3, to je expansion pack.