The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.460.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
rebelsy kaže...

Mozete pojasniti kako da npr. bindam kombinacije magija i oruzja (na brojeve od 1-8 recimo) ?

znaci ingame stisnes q(za favorite i samo dodas na koje oruzje hoces neki broj

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Evo jednog detalja s te misije.....MOZE BITI SPILER ZNACI DON'T CLICK IF YOU DON'T WANT TO KNOW!!!!!

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Evo moje likuše, tek sam našao prvi oklop itd, ali neda mi se u misije...

Hope You like it:

Me gusta !!

@mr.greenx Iznenadices se kad dodes do kraja quest linea za Dark brotherhood {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 2:21 (hari85).
14 godina
neaktivan

ok, ja sam glup. kak opalim screenshot?

Inače, ovo je najbolja igra koju sam ikad igrao. (nemojte me napast, nisam igrao morrowind, bio sam mali prdonja onda) Samo me uvuče u svijet, krajolici + jeremy soule je nešto najbolje što sam ikada iskusio na računalu. Vrijeme prolazi prebrzo.

It is I, trackmanijak
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo nakon svog tog iščekivanja zaigrao i ja napokon :D čim sam upalio igru ostao sam ono paf...čak me ni Oblivion nije ovoliko priljepio za stolicu...igram na ultra detaljima i nemam nikakvih problema sa opadanjem FPS-a i nekim problemima sto su neki govorili...igra u potpunosti savršena....{#}

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zanima me kako proci onaj puzzle s onim fokuserskim staklom pri kraju mages guild quest..pomoć je dobrodošla :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa ovo je suludo,nikako da prjedjem The Fallen (quest),trebam unijeti zmaja u nou zamku no nikako,on sleti pa poleti,pa opet sleti pa opet poleti i tako 20MIN,Kako ga uvuci unutra???

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ode 1000 golda na prvog konjića... ako mi sad zgine negdje, ubit ću nekoga

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
neaktivan

nekako se lako dolazi do para :)

pobijem sve u spilji.. nemrem naravno sve pokupiti .. odem sto mogu nositi.. prodam.. spremim sve u bacvu sto mi treba (ostanem gol) trk nazad u spilju i pokupim ostatak :D + fast travel za to :D

level 8 - kupio konja + kucu :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 4:53 (Genie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Jel se vama čini da je Smithing jednostavno prezahtjevan??

6-7 perkova za dragon armor, mixani light i heavy..

Zasad derem kože i radim leather bracerse koje onda prodam, ali 3-4 mi već sad treba po levelu (21)..

Kasnije će biti još teže kad su recimo Elven materijali vjerojatno rijetki?!

Ne.

Ja sam trenutno na 33-34 A da se praktički nisam ni oznojio.. Iskopao malo željeza u rudniku, pokupovao i pokrao ingota i koža, i u 5 minuta nabildao skill i 2 levela :D Možda je problem u tome što radiš prejednostavne stvari.. meni su dva steel sworda bili jedan nivo na 20-i kusur, brušenje oružja isto pomaže, a malo lijevo od staze gdje si bježao iz onog prvog sela su ti tri kamena koji daju 20%  boost na brzinu učenja skillova, tebi treba warrior mislim...

Sad radim patuljaste stvari i odlično izgledaju (To mi je vizualno i u Morrowindu bio najjači set)

17 godina
neaktivan
Genie kaže...

pobijem sve u spilji.. nemrem naravno sve pokupiti .. odem sto mogu nositi.. prodam.. spremim sve u bacvu sto mi treba (ostanem gol) trk nazad u spilju i pokupim ostatak :D + fast travel za to :D

ja sam socijala, vozim se javnim prijevozom (konjska zaprega) i podstanar sam (spavam u krčmi) {#}

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
17 godina
neaktivan

eto ga na ps mtr moram na poso... :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Genie kaže...

Još nisam niti jednom koristio fast travel, a imam već kakvih 15 taksati. Totalno ubija pojam ovako velikog i detaljnog svijeta. Niti kupim sva moguća s*anja po tamnicam. Kada vidim zamiljvi item koji može dobro proći na tržištu, pokupim i uvalim pravom trgovcu.

ššššš - možda su u šumi
17 godina

@rebelsy, forzzuk

Dakle, odaberete iteme koje želite staviti pod favorites. Nakon toga sa Q tipkom otvorimo favorites menu te željenim predmetima damo broj od 1-8. Tako se jednostavno može selektirati sa magije u ljevoj ruci na štit kao i da imamo istu magiju u obadvije ruke. Ako je broj 4 firebolt, a broj 1 axe ili sword, tada imamo magija/melee kombinaciju. No jednostavnim pritiskom na broj 3, (pod koje je označen štit, dobivamo melee/shield kombinaciju). Pritiskom broja 2, (na koji smo stavili Crossbow) odmah skačemo na taj "gear".

Kao i magija. Jednostavno je staviti na two hand. Dakle broj 4 je fireball te ponovnim pritiskom broja 4 fireball se pojavljuje u desnoj ruci! Isto tako može biti fireball u ljevoj, a healing u desnoj. Kombinacija ima, samo treba znat posložit.

Video tutorial:

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 8:24 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Genie kaže...

Jest u početku, kasnije je teže vjeruj.

Btw. Dogodio mi se jedan jako neobičan bug juler, igram i jašem konja jelte, našao ga negdje kraj neke špilje, ja siđem s njega kod vrata od rudnika nekoga o ovaj vrci doslovno 200 metara u zrak i spiči se 50 metara dalje u pod... Nije preživio. {#}

Usput, koju razinu težine igrate?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 8:39 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Isprike na DPu, dosta dobar članak za nove igrače ( i igre i serijala ), upute i savjeti za odabir klasa i slično.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Meni se isto sličan BUG dogodio! Siđem sa konja, a ovaj po boku 500 metara brzinom svjetlosti i naravno - krepao. ALi taman sam spremio pa nije bilo posljedica.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 8:53 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li se može namjestiti da igra po defaultu ne dodjeluje kontrole usb gamepadu , tj. kako ih prebaciti na miša i testaturu!? Gamepad je Xbox controller.

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

adept - i za sad ami je sve jako lako.. razmisljam o tezini vishe..

samo neznam u biti kaj se sa time mijenja

e da i koji je level cap?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 9:20 (Genie).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Još nisam niti jednom koristio fast travel, a imam već kakvih 15 taksati. Totalno ubija pojam ovako velikog i detaljnog svijeta. Niti kupim sva moguća s*anja po tamnicam. Kada vidim zamiljvi item koji može dobro proći na tržištu, pokupim i uvalim pravom trgovcu.

a slusaj onda mozes ovo ako imas konja i zelis vise manje stalno putovati :)

pokupis sve kaj se da pokupiti i lagano hodom van prema konju ILI se natovaris do limita, pa trk do konja izbacis stvari pred konjem pa ponovis

nakon toga sve natrpas na sebe i onda hop na konja :) i sa konjem normalnom brzinom jases prema doma :)

pa ako te netko napadne ili nadjes nekaj zanimljivo.. blam sve dole sa sebe pred konjem i ajmo jovo nanovo :D

jel-to-ti-je-tak-ak-bas-ne-zelis-to-tak-mrsko-fast-travel :).. ali meni se bome neda tak...

14 godina
neaktivan
Na master se igra...dosta je tesko,al prosao morowind 2 puta i oblivion i nehrim,al moram priznati da je dosta tesko!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genie kaže...
thuglife kaže...

adept - i za sad ami je sve jako lako.. razmisljam o tezini vishe..

samo neznam u biti kaj se sa time mijenja

e da i koji je level cap?

50, koliko ja znam.

I difficulty samo mjenja težinu combata.

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

50, koliko ja znam.

Netočno, definitivno možeš preko 50 (navodno 80) ali to uključuje levelanje svih 18 skillova do 100..

50 se spominje jer je to "soft cap" tj nakon 50 se levelanje usporava drastično..

17 godina

Dali vama NPCovi kada ih ubijete odlete kao da ih je odalamio Div a ne ja sa toljagom. Odleti u pozadinu 10 metara....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ajde ljudi pa to je TES, normalno da ima bugova, takva količina nije ni čudo.

Opalio me Giant i umjesto da se zabijem u pod, odletio sam pol kilometra u zrak.

Barem nisu česti da kvare doživljaj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja evo jučer instalirao ovo čudo od igre i nemogu vjerovati da mi na laptopu od 3.500 kuna kojeg sam kupio prije 3 mjeseca radi na high postavkama! Jest da je laptop malo više namijenjen nekom igranju, ali svejedno! Sjajno optimizirano! I još uvijek nisam naišao na nekakvi bug, ali lvl 4 sam nakon 2 sata igre, možda je to premalo... I da, počeo sam igrati kao neku vrstu battlemagea, mač u desnoj, vatra/struja i lijevoj i deri {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
atiHD kaže...

evo nakon svog tog iščekivanja zaigrao i ja napokon :D čim sam upalio igru ostao sam ono paf...čak me ni Oblivion nije ovoliko priljepio za stolicu...igram na ultra detaljima i nemam nikakvih problema sa opadanjem FPS-a i nekim problemima sto su neki govorili...igra u potpunosti savršena....{#}

Na kojoj ti rezi vrtis ULTRA?

17 godina
neaktivan
AstroGaming kaže...

Pa ovo je suludo,nikako da prjedjem The Fallen (quest),trebam unijeti zmaja u nou zamku no nikako,on sleti pa poleti,pa opet sleti pa opet poleti i tako 20MIN,Kako ga uvuci unutra???

Nisam prolazio taj quest ali temeljeno na dosadašnjem iskustvu pretpostavljam da trebaš prvo zmaju skinuti bar oko 60% zdravlja da ne može više letjeti. Kad ga prizemljiš onda će te pratiti pa ga vjerojatno možeš namamiti kamo već trebaš.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan

Tko želi bro i jeftino levelati smithing (treba oko 10k za 100)..

Radite iron daggere koji se rade od 1 iron ingot i 1 leather strip..

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Još nisam niti jednom koristio fast travel, a imam već kakvih 15 taksati...

Također, skoro potpuno izbjegavam koristiti fast travel. Potpuniji mi je doživljaj. Jedino što znam nekad iskorititi su one kočije za prijevoz od grada do grada.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice