- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato sto onda jednostavno gubi gušt RPG igre kakav je naprimjer imao Morrowind :)
Slazem se u potpunosti s ovom izjavom. Ali bas zbog level Scailinga je Oblivion postao vise akcijski naslov tipa. Mass Effect nego punokrvni Rpg, kakav san ocekiva od TES serijala... Ma samo nek se vrate korijenima iz Morrowinda i fanovi ce bit zadovoljeni, a neka prezentacijom navuku casual playere na igranje :D
nemozes objektivno reci da nisi uzivao u igri :)
nemozes objektivno reci da nisi uzivao u igri :)
Nisam nikad rekao da nisam uzivao u igri, jer iskreno igra je odlicna (jos kad ubacis par modova :P) ali mi je nekako nestao onaj feeling iz Morrowinda
Btw upravo sad malo prolazim TES franšizu (zavrsia san jucer Arenu a danas malo mlatim po Daggerfallu; valjda cu ga zavrsit do izlaska Skyrima :D)
Meni su dobar i morrowind i oblivion. Kod morrowinda je uredu što nema level scaling, jedino mi je to zamjerka oblivionu i bugovi, makar su to kasnije ispravili (bugove). Iako sam igrajući morrowind gubio živce kad bih naletio na kaguotia ili 2 na recimo lv 1,2 odmah na putu prema Balmori (pješice naravno) pa me ubili dok toga nema u oblivionu jer je pojednostavljen.
Ljudi sutra i prekosutra tj. ovaj tjedan stiže gameplay detailes!
Meni su dobar i morrowind i oblivion. Kod morrowinda je uredu što nema level scaling, jedino mi je to zamjerka oblivionu i bugovi, makar su to kasnije ispravili (bugove). Iako sam igrajući morrowind gubio živce kad bih naletio na kaguotia ili 2 na recimo lv 1,2 odmah na putu prema Balmori (pješice naravno) pa me ubili dok toga nema u oblivionu jer je pojednostavljen.
U tome je i bila sva car Morrowinda.. Najjace su mi scene bile kad bi te na lvl 35 ubio prokleti Cliff Racer jer si prije toga ima susret sa Dremora Lordom :P
Jeli samo na sluzbenoj stranici Bethsede ili ??
Ne, gameplay detalji će izaći na službenoj stranici game informera, gdje i pišu većina (dosta) detalja o Skyrimu.
Ne, gameplay detalji će izaći na službenoj stranici game informera, gdje i pišu većina (dosta) detalja o Skyrimu.
Jeeej.. Napok nesto malo vise osin screenshotova..
Offtopic: Zna li iko kad bi ono triba izac Dragon Age 2?
Znaci prvo Dragon Age 2 , pa onda TES:5 pa ond ako se dobro sjecan Mass Effect 3 i neznan kad je ono Witcher:Ak izlazi xd Sve u svemu odlicna RPG godina...
I jos onaj Star Wars mmorpg kojeg necu vjeroatno zaigrat, al radi ka Bioware pa su male sanse da bude los.
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/01/24/skyrim-building-better-combat.aspx
hahaha, u ovom nastavku dobivamo perkove za oružja kao iz COD serijala, neke specijalne finishe, u stilu Mortal Kombat fatalitesa, magiju koja će biti slična onima iz BioShocka te ćemo prizivat zmajeve kao u FF serijalu
Kad izađe, vrhunac cijelog TES-a bi bilo da naprave mod u kojem imaju Morrowind, Oblivion i Skyrim skupa (sve 3 mape i svi questovi koji su bili i u orginalima) to bi bilo...
Kad izađe, vrhunac cijelog TES-a bi bilo da naprave mod u kojem imaju Morrowind, Oblivion i Skyrim skupa (sve 3 mape i svi questovi koji su bili i u orginalima) to bi bilo...
Bez brige dao bih se kladiti da oni rade TES MMORPG. Pisalo je da reda ne nečemu, nisam siguran da li su 2 MMORPG-a ili samo jedan. Jedan je Fallout, a drugi možda TES.
samo da izbace teleport i level scaling i igra ce bit do jaja...
e da i nek izbace onaj hurac sta ti pokaze tocno di moras ic...
treba se vratit old school briji...
kad si moro nac lika koji bi ti reko kam moras ic, pa onda trazis neki ogromni kamen gdje moras skrenut na sjever pa tamo pricekat sumrak da bi ti zvjezda pokazala put i takva sranja...
to je bilo zakon...
a ne ovo u oblivionu di se mozes teleportirat i tocno ti pokazuje di moras ic...
ma u principu nek naprave remake morrowinda samo sa novom grafikom i boljom mehanikom borbe..:)
Nadam se da će se u novom nastavku bolje osjetit razlika u težini mača npr. u oblivionu imaš osjećaj kako katana ima 20kg.
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/01/24/skyrim-building-better-combat.aspx
Uživajte!!
Ukratko
- melee: različiti perkovi za oružja, active blocking, masivni finisheri
- magic: različite funkcije istog spella ovisno o pritsku/držanju gumba
- stealth: masivni dmg bow i dagger iz stealtha
treba se vratit old school briji...
kad si moro nac lika koji bi ti reko kam moras ic, pa onda trazis neki ogromni kamen gdje moras skrenut na sjever pa tamo pricekat sumrak da bi ti zvjezda pokazala put i takva sranja...
to je bilo zakon...
i jos ti uputu da u zagonetki ^^
Evo jos nesto malo i kao njihov prvi sluzebeni screen shot http://www.gameinformer.com/games/the_elder_scrolls_v_skyrim/b/xbox360/archive/2011/01/17/the-technology-behind-elder-scrolls-v-skyrim.aspx?PostPageIndex=1
Nikad nisam previše volio TES, ali cu probati i ovaj..
Mozda me zadivi.. :D
povlacim ono sta sam rekao da grafika ne djeuluje konzolaski - jebate sve se sve presijava, bljesti i djeluje nekako isprano
Ne vidi se neki pomak od Oblivionove grafike, samo sta se sad moze iscitavat malo vise detalja sa tekstura.
hebala vas grafika....najmanje bitno
mene zanima kak ce se sve to ponasat u igri
da mi ljudi ne hodaju kao da su im gace pune govana i da skupe
nove voice actore jer pola ovih iz obliviona je u Fallout 3 i imam osjecaj kao da ih poznajem
ima dosta toga za popravit prije grafike
hebala vas grafika....najmanje bitno
mene zanima kak ce se sve to ponasat u igri
da mi ljudi ne hodaju kao da su im gace pune govana i da skupe
nove voice actore jer pola ovih iz obliviona je u Fallout 3 i imam osjecaj kao da ih poznajem
ima dosta toga za popravit prije grafike
Obicno losa grafika povlaci za sobom mogucnost da je igra napravljena u konzolaškom stilu, a to znaci samo jedno...