kakav je to update doso za crew 170 mb, sad mi jos gore trza igra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo pošto nas je Ubisoft silom "počastio" besplatnom igrom zbog problema s Unityem, uzeo sam The Crew, pošto vidim da vas ima koji igrate ovdje s foruma evo moj nick (Dexter_HR, igram na PC-u)) pa tko želi može me slobodno dodat da zaigramo skupa.
Evo pošto nas je Ubisoft silom "počastio" besplatnom igrom zbog problema s Unityem, uzeo sam The Crew, pošto vidim da vas ima koji igrate ovdje s foruma evo moj nick (Dexter_HR) pa tko želi može me slobodno dodat da zaigramo skupa.
Evo sad će Božo samo što nije
Evo možete vi mene dodati jer ja nisam baš na ti sa najnovijom tehnologijom: Uplay acc: NevenSimac
Kakva ima jedna budala u igri gdje god ja idem na koji god event on me prati i sa terencom me ramuje i razbija, neznam kako mu to uspjeva da zna di sam i da me prati...
Kakva ima jedna budala u igri gdje god ja idem na koji god event on me prati i sa terencom me ramuje i razbija, neznam kako mu to uspjeva da zna di sam i da me prati...
Da nepovjerujes reci da se salis
Ima netko da je malo duže odigrao da kaže što valja i šta ne? Isplati se kupovati?
Da nepovjerujes reci da se salis
Samo se ti smij, morao sam ugasit igricu da se izvučem...
Trol ti u gaćama...
Koji od vas je Dexter_HR u igrici?
Mi se isplati sada uzimati crew? uzeo bi i da se preko noći skida,al počinje 15 dana ubisofta pa da nebi pala cijena,bi li mogla pasti na 30€ kao što je na g2a?
sunjam da ce skoro ci nize nego sta je sada.
Hvala sime,od tebe sam i cekao odgovor,ako je tako onda uzimam
Ja sam isto vagao i cekao neki popust ili pad cijene... ulovio sam jos kad je bilo oko 30$... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-crew-cd-key-compare-prices/
Evo, 28,88€
Evo pošto nas je Ubisoft silom "počastio" besplatnom igrom zbog problema s Unityem, uzeo sam The Crew, pošto vidim da vas ima koji igrate ovdje s foruma evo moj nick (Dexter_HR, igram na PC-u)) pa tko želi može me slobodno dodat da zaigramo skupa.
Koji od vas je Dexter_HR u igrici?
Po svemu sudeći - ja
Ako netko zeli kupiti The Crew uPlay account neka mi se javi na PM. Jednostavno nemam vremena za igrat. 100k Crew Pointsa, oko 80k in-game casha. Lvl 200+ Mustang GT sa Dirt i Performance otkljucanim.
Da li u igri ima neki R (RAID) car dealer, ili se može otključat i kada/kako?
Raid je u L.A. na levelu 40 ako se ne varam.
U L. A, je PERF I CIRCUIT
Mkej, onda se ipak varam :)
Ajmo probat još jednom... Raid je u... L.V.?
Koji auto je nabolji iz RAID klase?
Prestani toliko ispitivati i uživaj u isprobavanju auta. :)
Svi auti su skoro isti dok ih digneš na 1299 lvl.
Na koju foru dićii auto na 1299 lvl ja došao negdlje do 1200 i neide dalje... :/
Na koju foru dićii auto na 1299 lvl ja došao negdlje do 1200 i neide dalje... :/
Perkovi. Čitaj postove unazad par stranica jer sam postavio isto pitanje.
Ne mogu naci..
Koji tocno perkovi?