Nadolazeći tactical rpg naslov smješten u svijet Vikinga,izgleda jako zanimljivo:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Banner_Saga
Nadolazeći tactical rpg naslov smješten u svijet Vikinga,izgleda jako zanimljivo:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Banner_Saga
Nema komentara na ovu temu???
Jedva čekam da izađe! preorder je već napravljen an steamu! :D Ovo če biti ODLIČNO!
Jel ima kakav gameplay video cijele igre? Jedino kaj ima na youtube su filmici iz The Baner Saga: Factions, a to je samo multi komponenta igre, ako se ne varam.
Nisam našao gameplay filmiće,ak igra stvarno izgleda ovak nacrtano bit će super.
baš sam počeo igrat, igra bi bila dobra čak i da nije s vikinzima. ovako je genijalna.
Ljudi nedajte da ova igra prođe nezapaženo! Radis e o fenomenalnoj igri i ovak nešto još niste igrali. Ipak se radi o veteranima BioWarea koji se otuđiše! :-)
Skinuo sa torrenta, odigrao sat dva, oduševio se, otišao na steam i kupio igru. Treba podržati indie developere! Igra je fenomenalna!
Jel gameplay sličan HOMM-u ili sam ja malo krivo zaključio?Ne znam dal da uzimam igru
Jel gameplay sličan HOMM-u ili sam ja malo krivo zaključio?Ne znam dal da uzimam igru
Fightovi su slični, ajmo reć', u smislu da se odvijaju na poteze na "šahovskoj ploči". Mislim da tu sličnosti prestaju jer nemaš jednog heroja i hrpu unita, već ti je svaki unit heroj za sebe, bez magije, ali sa nekim posebnim ability-am. Doduše fightovi su rijetki po mom mišljenju, rijetko koji heroj mi je napredovao iza 5 lvl-a, ali ono što se događa van combata čini ovu igru odličnom. Priča, odluke i direktne posljedice tih odluka, način na koji je igra napravljena, nostalgični combat sistem, itd...
A ne želim bit picajzla al htio bi probat igru prije nego je kupim ,skinuo sam skrekanu verziju ali zahtjeva da se ulogiram u steam,jel mi može bit kaj?
igra je prava poslastica,uzeo je na gog-u,i uzivam u njoj zadnja dva sata,ovakva inde igra se rijetko javlja!,svakako preporuka
Posto sam presao igru da napisem par dojmova.Igrao sam je danas cijelo poslijepodne.Igra prati par likova na njihovom putovanju.Samim time se i priča razvija.Mozete donijeti vise odluka sto ima za posljedicu drugaciji razvoj priče i različiti kraj.Sto se grafickog stila tiče tu su ga bas pogodili,čista petica.Zamjerka na gameplay koji ako dosta igrate postane monoton na momente i dosadan.RPG elementima igre bi se moglo dodati jos štošta,no ovo mi liči više na novelu nego taktički rpg.Combat su mogli bolje odraditi odnosno obogatiti ga sa više opcija.Vizualno igra je veoma atraktivna.Eto što reći moja konačna ocjena bi bila 8.5/10.Čekam nastavak sage.I da,ako ste zaljubljenik u nordsku mitologiju ovo je obavezno štivo.
Odlična igra