Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 456.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Test Drive Unlimited 2

ja sam trenutno lvl 12

ovaj vikend nula bodova od mene...dolazi cura, pa sam s njom...

iduci vec da, ali moram kemijati oko naljepnica, a TAKO mi se neda...plus citam po netu da se zna shebati save game, a znam frenda koji je bio blizu 100% igre i shebao mu se save game...

tako da ne racunajte na mene, tj nemojte odgadati radi mene...vidjet cu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

taj tvoj frend LAZE da je zbog naljepnica shebo save game (a sve i da je, za to postoji BACKUP? zar ne???)... a ja također u subotu ne mogu, valjalo bi u petak :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

jesam li ja gdje rekao da je on radi naljepnica izgubio save game?

neznam radi cega je, ali sigurno radi modanja igre nije, nego samo od sebe...i morao je ispocetka sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Test Drive Unlimited 2
RuskeGTT kaže...

iduci vec da, ali moram kemijati oko naljepnica, a TAKO mi se neda...plus citam po netu da se zna shebati save game, a znam frenda koji je bio blizu 100% igre i shebao mu se save game...

tako ispada... ja se ispricavam ako sam krivo razumio :)  a i opet i tako i tako mozes napravit backup i gotovo...

13 godina
neaktivan
scOOby kaže...

trebao je bit ovaj vikend, ali mi uletio neki rođendan u subotu poslepodne i neče me bit doma, a nedjelju slijedi poso + triježnjenje.

E sad, jedino ako očete u petak navečer onda možemo.Vi recite pa se dogovorimo.Možemo ga i preseliti na drugi vikend.Nikud nam se ne žuri, a i Ruske može još malo podignuti Lvl. ;-)

Kad god kažeš i dogovorimo se, meni odgovara

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Da li ima mjesta još za jednoga? Ipak mogu voziti {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

imam problem kada trebam prec na onaj drugi havaje izbaci me iz igre i prikaže neki error dali to mogu riješiti nekim patchem ili?????????????

problem je najveći što me izbaci toćno kad sam na aerodromu tako da nemog nazad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Postoje Patchevi , probaj ih instalirati ! Meni je sve radilo bez greske  u TDU 2 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Jel se može kako naštelati da kad pustim gas da mi je brzina konstantna,tj.da se ne smanjuje...

Neznam da li je ovo samo kod mene-u mclarenu mi u pogledu iz kokpita stoji brzina 0?Da li je i vama tako?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Mislim da nemozes nastelat da kad pustis gas da ti se ne smanjuje brzina.

I kod mene je isto u McLarenu brzina na 0 km/h u kokpitu ! Vjerojatno neki njihov bug !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Test Drive Unlimited 2

Evo i mog, dobar stari RUF Rt12

Nisam nigdje primjetil da ga je već neko uzel...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 21:39 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

Nemojte više stavljat slike stvarno ću morat ponovno igricu instalirat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

ne. ne mozes napravit kad pustis gas da brzina ostaje... to se inace zove tempomat :) i na zalost nema ga u igri :(

vidim vi ste lijepo sredili pile...ja na svoju samo nabaco stickere, nisam imo volje slagati nest posebno :D

i sta je onda sa gumballom? kad je na kraju? veceras?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

ne. ne mozes napravit kad pustis gas da brzina ostaje... to se inace zove tempomat :) i na zalost nema ga u igri :(

vidim vi ste lijepo sredili pile...ja na svoju samo nabaco stickere, nisam imo volje slagati nest posebno :D

i sta je onda sa gumballom? kad je na kraju? veceras?

ajd stavi slike pa da ti kažem da sve ponovo napraviš tak kak smo svi...jesam navel da mora biti redosljed...ako svi mogu onda možeš i ti...ok? mislim da ne tražim puno...to je jedini uvjet za gumball...objasnio sam cijeli postupak, dao slike kak moraju biti raspoređene, dao linkove...idi i složi kak se spada...

srry ali ako možemo si svi dati truda onda možeš i ti... ;)   NHF!!

evo i mojih par fotki

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 13:50 (scOOby).
15 godina
Test Drive Unlimited 2

pa imas moje slike na 63. strani :)  postavio sam ja stickere slicno kao i vi, nego sam mislio to sto su neki pofarbali jos dodatno auto i to... recimo ovaj ruf ima jos zlatne boje po bumperima i tak...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 20:38 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Dečki imam jedno pitanje. Bi li ja mogao sa kompom pod Moj PC pokrenut bez problema ovu igru?
Ovako neznam dali da je uzmem ili ne.  

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
8888800000 kaže...

Dečki imam jedno pitanje. Bi li ja mogao sa kompom pod Moj PC pokrenut bez problema ovu igru?

Moci ces igrat, tu ti je i system requirements .

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
8888800000 kaže...

Možeš igrati, ali na medium.

13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

aj ovakao, danas cruise malo da se vidimo da vidim vase aute za Gumball i čisto radi zadnjih priprema uvezi gumballa...ja budem najvjerojatnije za sat vremena u igri pa ako ste za se amlo prođiramo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

@scooby - jel mozes okvirno samo rec kad bi bio gumball? tjedan, dva, mjesec?

Nisam stigao jos obljepit auto. Guzva mi na poslu... budem ovih dana obljepio i postavio slike ovdje.

Stanac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ja nisam vidio da ste ulazili pa tako sam propustio cruise :S

Usput kad je gumball ?

DJ ako te interesuje moje auto samo mi javi, udjem u igru da vidis ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 2:08 (Pokerboy11).

0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

dajte nam tocan dan gumballa, da se znam pripremit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ovako ovaj vikend bi ja, al opet nekima ne paše popodne nekima nepaše večer, nekima nepaše nedjelja, nekima petak...

aj ovako ja nemogu petak navečer ni subotu...ja sam za predvečer...znači oko 5-6h

0 Petak 18h
0 Subota 18h
5 Nedjelja 18h
0 Nedjelja 20h
0 Nedjelja 21-22h
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

ja ne mogu nedjeljom.... odnosno mogu ali do 20:30 h  ajmo onda makar u nedjelju u 17h ili jos ranije?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ok...ajmo onda da vidim kome paše u Nedjelju oko 17h???

4 nedjelja 17h
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

opa šta vi vozite oj ti boga...šteta šta u nedjelju zauzet sa BF inače bi vam došao ja makar sam negdje 14 lvl ili tako neš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hellbyte0 kaže...

opa šta vi vozite oj ti boga...šteta šta u nedjelju zauzet sa BF inače bi vam došao ja makar sam negdje 14 lvl ili tako neš.

ooooo pa i ti vozikaš to? sigurno kempaš i ovoj igri {#}

Ja bih vozio s vama ali mi se nikako neda skinuti 14gb, a još manje mi je volja opet slagati volan.{#}

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
hellbyte0 kaže...

ooooo pa i ti vozikaš to? sigurno kempaš i ovoj igri {#}

Ja bih vozio s vama ali mi se nikako neda skinuti 14gb, a još manje mi je volja opet slagati volan.{#}

Oj pico, ja ti tek nedavno to kupio za neku siću pa malo sad vozim sa x360 kontrolerom, igra je dobra ali je ono previše fenci tipa sims to sve. Ali auti su jako jako dobri makar je fizika nekako jednostavna.

I ja ne kempam nego ovdje lijepo vozim malo offroad ili popreko zavoja.{#}

14 godina
Test Drive Unlimited 2

A zašto baš mora biti za vikend dok su svi vani ili se trijezne {#} Meni paše trenutno kad god ali ciljam na to da nas ima više jer po meni ljudi su više slobodni u tjednu navečer nego vikendom.

Mislim da bi lagodno mogli ubaciti negdje u tjednu oko 19-20 sati dok su većina doma i onda derati bez obaveza do 22-23 sata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

ja bi cesce preko tjedna da mi opalimo koji cruise.... al opet cetvrtak izbacite :D  cetvrtkom i nedjeljom imam race u rfactor ligama... cetvrtkom u 21h pocinje i moram bit malo prije a nedjeljom moram bit oko 20:30....  ovim danima mogu ali zavrsetak gumballa ili cruzanja (ako cu ostati do kraja) mora biti najkasnije do ponoći jer se svako jutro rano ustajem... pre rano ustvari!!! (oko 4 i 15 sam na nogama :( )

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice