ima li vijesti o novom testiranju??meni na lančeru ne piše ništa
Bilo je 9.10. A za daljnje obavijesti o testiranju su napisali da gledamo obavijesti u forumu.
Prošlo testiranje je bilo u subotu, vjerojatno će i sljedeće biti u isto vrijeme.
Ajmooooooooooo svi na TDU2 beta opet je otvoreno,ja sada igram imam mustanga GT500 xDDDD grafika je predivnaaaaa.
EDIT: Pokoji SS. Nebih se ja još vraćao da me server nije izbacio,server is not aviable tako nekako mi ispiso.
Ma meni se čini da su shebali vozni model, i hud mi se ne sviđa, ona gps mapa u jedinici mi je bila ljepša.
Ma meni se čini da su shebali vozni model, i hud mi se ne sviđa, ona gps mapa u jedinici mi je bila ljepša.
Ma shit veliki su napravili s kontrolama,idem si naredit da mi je L SHIFT za prebacit naviše a L CRTL za naniže i space kao ručnu i onda moram držati space da bi mogao voziti.
Uf mato čini mi se da ce igra biti mocna. Kazes da je extra? A jeli ima Baotian u njoj ili samo auti?
Test drive unlimited je igra koja me najvise iznervirala/izmucila iz**** od svih igara...neke staze nemos pobjedit pa da si bog....sjecam se da sam presao 50-60%.Nervira me ono sa starne zeleno i ono slikanje radarom a krivina pod 13465 stepeni i treba proc 180Km/h...super igra ali mi pojela zivaca,nadam se da ce ova bit malo smirenija
Pa na TDU, se lako dobe jurilice, na nekih 35%, dakle za mene 2 dana, nakon toga igra je lagana.
Uglavnom jel TDU2 teži?
Pa na TDU, se lako dobe jurilice, na nekih 35%, dakle za mene 2 dana, nakon toga igra je lagana.
Uglavnom jel TDU2 teži?
Kad izađe cijela igra čemo ti reči, jer mislim da je ova beta samo online. Ali nisam siguran.
Pozzz... plz ak imate cd key za Test Drive Unlimited 2 Beta version posaljite mi... molim vas...
:))
Želim prijeć 100% TDU 1, pa da mogu mirno na TDU n2,ali kako da otključam drive in?
Može HELP?
Zašto meni u TDU2 Beta nema niti jedne utrke na mapi???
tek san instalirao igru, RADI NA MOJOJ KONFI!!!
SVIMA KOJI SE BOJI DA IM NEĆE RADITI, MENI RADI NA OVOME:
Intel P4 630 (3GHz, @ 3.3 GHz)
GeForce 8600 GTS 256
2 GB DDR 400
XP SP3
I moćno mi je što možeš zarađivati nešto siće "divljanjem" (projuriš kraj drugih auto bez da ih udariš...)
kad izlazi full verzija
kad izlazi full verzija
Najvjerojatnije sljedeće godine.
šta????????????????????
pa šta im treba tako dugo da naprave igru
nek se malo požure
mi smo svi željni igranja odličnog sriala
Ovdje možete dobiti key ako ste sretnik. LINK
Ako netko hoće key imam 1 viška :D,aktiviran je samo ga trebate upisati u instalaciju i gotovo.
Dao sam key maherDP,sretno s igranjem.
isao ja biti posten eli pa sa svojim accountom (nasao ga u mailu negdje) posteno isao prijaviti opet za beta key al kad ono gle, vi ste se vec jednom prijavili, molimo vas da pricekate dok ne blablabla serkeljmelj
PA STO SAM JA BROKULA?!?
Meh... kad me nisu tili za testera (sto vjerujem da bih uzorno odradio!!!), kupit cu original nfs hot pursuit njima u inat. ionako mi se cini zesci.
imam jedan key i dajem ga naravno besplatno
onom tko mi se prvi javi na pm
jedini sam ja budan ovo vidio?
svejedno, ovo je izmedju mene i atarija.
hrvatskafarkasevec: ljudino
Ako tko ima key viska bio bih veoma zahvalan
Ako tko ima key viska bio bih veoma zahvalan
Poslano :)
Naslov sve govori How to get & play TDU 2 beta by "Najbrži"
1. Registiratise na TDU2 službenu stranicu
2. Skiniti TDU2 Downloader
3. Instalirati TDU2
4. Otvoriti fileplaneti kliknuti na "GET YOUR KEY"
5. Ispuniti "Register" i kliknuti na "Create my account" te zatim na "No Thanks" [Continue with my free account]
6. Na ovoj stranici ispuniti OBAVEZNO kao što je na slici zadnja 4 podatka i selektirati "My video card..."
7. Na ovoj stranici napisati znakove koji su na slici i kliknuti "Submit"
8. Nakon toga Vam piše Vaš TDU2 BETA ključ [Još jedan sam dobio dok sam radio slike :D]. Kopirajte ga i spremite negdje [e-mail, mobitel, notepad...]
9. Ulogirajte se s Vašim TDU2 službenim accountom i upišite ovdje taj BETA ključ
10. ČESTITKE, danas od 19:00 - 23:00 možete testirati TDU2 BETU
BTW ako netko ne želi koristiti svoju pravu e-mail adresu, ovdje može dobiti 10-minutnu e-mail adresu.
Evo sada dobio na e-mail key,mjenjam za key od neke druge igre,volim pucačine,simulacije auta,i igre poput GTA SA.
Mijenjam key za cod2 org key.. iako nevrijedi pokusavati ali ajd! :D
Mijenjam ORIGINAL WIN 7 PRO x86 ili x64 ili WIN VISTU x86 i x64 (32 i 64 zajedno) za ORIGINAL ključ od Test Drive Unlimited-a.
Molim samo ozbiljne ponude.
Mijenjam key za cod2 org key.. iako nevrijedi pokusavati ali ajd! :D
Mijenjam 3 ili više ključeva za TDU2 betu za ključ od Test Drive Unlimited-a.
Vi želite mijenjat ključ od bete (TDU2) za neku orginalnu igru.....OMFG dečki,jeste vi pijani?
Evo ja dajem ključ od bete i ne tražim ništa za njega.(javite se na pp ako netko želi)..Prodano