Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 465.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Team Fortress 2
4ucker kaže...
AA-d00d kaže...

? O.o

Ono mi je on kazao da napišem, a ja se ne znam sporazumijevati TF2 jezikom :P

Aha. Ne nisu achievement-i.

"-i" bi islo na skracenicu, npr. Team Fortress achievement = TFA   => TFA-i

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ovaj group chat je gori nego čitati /b/ tri sata. Spam, spam, spam. Šteta kaj se ti AA-d00d nisi javio prije...

http://boards.4chan.org/b/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ovaj group chat je gori nego čitati /b/ tri sata. Spam, spam, spam. Šteta kaj se ti AA-d00d nisi javio prije...

A imao sam jos sanse dok su otpali par igraca (ako se ne varam) ali i dalje sam imao neke tehnicke probleme =/

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 22:32 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Igram danas ujutro (oko 4 h) TF2 i dođem na neki server, koji se čini isti kao i svaki drugi. Vidim, ljudi okolo lete po zraku brzo se kreću, nešto mi nije jasno. I onda skužim foru, utipkam premium kao za 15 minuta testiranja donor accounta na serveru i poludim. Jbt to su legalni cheatovi, brži si, duplo jače skaćeš, imaš unlimited ammo i nema čekanja na respawn, i to se tolerira!?!? Jbt takav server i takva igra. Jedini razlog zašto sam išao za tim i skužio tu foru jest taj što sam igrao sa Pyro kamikazon (backburner ftw!) i jedva sam držao score na nuli (isto k i d), a inače kad igram tu klasu, posebno na mapi Egypt (na kojoj sam tada bio) redovito sam u vrhu po broju bodova (pa tako i killova i assista). Ne mogu vjerovati da Valve to tolerira, nisam siguran koliki je njihov utjecaj na to uopće, ali valjda nešto mogu učiniti da ljudi ne varaju ako daju ekipi koja drži server 100 dolara....

Nema Valve što tolerirati. To je mod koji se naplaćuje i kojeg je na taj server postavio njegov admin i nema tu što biti nelegalno. Ima takvih servera prilično. Ja recimo goldrush igram na serveru na kojem bez da išta plaćaš kao demo ili soldier imaš po 6 metaka u klipu umjesto standardnih 4. I mogu reći da mi se to čini zabavnije i balansiranije nego goldrush na ostalim serverima.

Uostalom kao da Valve nije previdio da će se takve stvari događati ako ljudima u ruke daju SDK.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 13:23 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Reci ti što god hoćeš ali to je cheat. Više metaka, brži reload, brže kretanje, viši skok, instant respawn, itd. Sve je to cheat!

Ajde kad je cheat dokaži sam sebi koristeći se objektivnim razmišljanjem i logikom da ima razlike između toga i nekog drugog moda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
ZC_Someone kaže...
M_dipl. kaže...

Reci ti što god hoćeš ali to je cheat. Više metaka, brži reload, brže kretanje, viši skok, instant respawn, itd. Sve je to cheat!

Ajde kad je cheat dokaži sam sebi koristeći se objektivnim razmišljanjem i logikom da ima razlike između toga i nekog drugog moda.

Mod koji nekima daje nepoštenu prednost pred drugima zove se cheat. Da svi nosimo havajske košulje - to je mod, da svi imamo unlimited ammo - to je mod, da svi imamo veći skok - to je mod. Da neki (koji plaćaju serveru) imaju gameplay prednosti pred ostalima, to je cheat. EoD

To je i dalje mod, a druga stvar je da je to da je očita namjera vlasika servera da zaradi jer oni koji hoće igrati na njegovom serveru moraju to i platiti. Ista stvar npr. T-Com nabije cijenu Iphonea 4 na 8100kn samo zato da nitko ne kupi otključani mobitel već da uzmu s nekom pretplatom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Moram se složiti sa M.dipl -to jesu legalni cheat-ovi. Nema boljeg naziva za to, ali jbg-a kad dođeš na takav server znaš da je nekakva retardacija u điru i odeš.

Osobno izbjegavam takve servere, jer nisu uopće zabavni. Čovjek koji plati premium je doslovno neuništiv; na kraju shvatiš da uopće ne igraš TF2.

Razumijem da se server mora financirati (moj klan mora platiti servere 80 funti svaki mjesec, što je oko 750 kn ako se ne varam) te da su ljudi maltene očajni, ali radije bi ugasio server nego se spustio na tu razinu.

EDIT: dečki sretno protiv Equinoxa. Ispričavam se ako pojedincima kojima nisam odgovarao na Steam-u, ali nisam jedini ukućanin koji ga koristi i često nisam doma. Imam još kusur ispita i nadam se da ću vam se tada pridružiti :)

Μολὼν λαβέ!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 17:21 (reservoir dog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ako netko ima paint tool ili nametag, neki mi se javi...

http://boards.4chan.org/b/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Dodinho kaže...

Moramo zaustaviti Equinox jer ako ga ne dobijemo oni će bez problema srediti WiiCommunity i proći dalje.

Ovaj tjedan igramo protiv ovih koji su izgubili. Mislim da neće biti problem, ali Equinox je jak. BTW Dorjan tuci po protivničkom sniperu, ostali su naša briga - skidao nas je ko muhe, čak me dominateao :)

mene također dominateao tako da treba pripaziti na sniperistu, inače living dead, kad pročitaš ovo javi mi se preko steama da se neš dogovorimo, vidjet ćeš o čem se radi...

Dompa
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja se isto slazem da su takvi serveri uzas, igram u 90min u komadu i sve super, napeto, teamovi izbalansirani i sve i onda dođe primjumaš (citaj kreten) uzme heavya i giba se po mapi kao da je scout i sve nas kolje sa beskonacno municije i uz to na chat samo "HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA", a mi svi ludimo (i oni u njegovom timu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
ZC_Someone kaže...
M_dipl. kaže...

Mod koji nekima daje nepoštenu prednost pred drugima zove se cheat. Da svi nosimo havajske košulje - to je mod, da svi imamo unlimited ammo - to je mod, da svi imamo veći skok - to je mod. Da neki (koji plaćaju serveru) imaju gameplay prednosti pred ostalima, to je cheat. EoD

Nisam ti dao thumb down zato jer podržavam cheat, nego zato kaj si reko krivu izjavu. Plaćanje prednosti pred ostalima je advantage koju si igrač sam može odabrati ( tj kupiti ) želi li je imati ili ne, a inače pravi cheat je kad ne postoji mogućnost za uzimanje advantage, ali ga on ima...

Dompa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Znaci kad cheat instaliras besplatno onda je to krivo, ali kad ga platis onda vise nije to cheat? LOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Znaci kad cheat instaliras besplatno onda je to krivo, ali kad ga platis onda vise nije to cheat? LOL

gle, mogu i ja staviti na svom serveru da imam prednost, to nije cheat ako je u mogućnosti da svi mogu to koristiti, ako samo neki, pojedini mogu, e onda je to cheat...

nadam se da si me sad podalje shvatio...

Dompa
17 godina
AA-d00d kaže...

Ma samo izbjegavaj takve servere, ja sam se jednom tako opekao i server me više nije vidio, ima jako puno kvalitetnih servera koji ne nude ova nepoštena sra*a.

BC2 ingame: Dorjan_CRO Mene nije strah drugome stisnuti TU i Hvala, a tebe?
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Pa samo i pojedini mogu, koji su platili.

Tehnicki gledano to nije cheat jer je takav server, moralno gledano to je obično šamaranje smrtnikaIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 17:47 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
AA-d00d kaže...

Ma samo izbjegavaj takve servere, ja sam se jednom tako opekao i server me više nije vidio, ima jako puno kvalitetnih servera koji ne nude ova nepoštena sra*a.

to je istina, al najviše volim doć na takve premium servere gdje se nudi, i onda ja ko običan user razbijam ih, e to se zove epic...

jer premium ti ne znači ništa ako igrač nezna to iskoristiti...

Dompa
17 godina
neaktivan
Dompa kaže...
Dodinho kaže...
AA-d00d kaže...

to je istina, al najviše volim doć na takve premium servere gdje se nudi, i onda ja ko običan user razbijam ih, e to se zove epic...

jer premium ti ne znači ništa ako igrač nezna to iskoristiti...

I najveci noob sa premiumom može pomest pod sa svima na ljestvici, bio je jednom premium soldier koji nas je silovao, bili smo 3 heavya, par soldiera i jos ga pyro sa backburnerom od iza i JEDVA je umro...međutim za 10sec evo ga opet na nasem spawnu i sve izpocetka =/

17 godina
Team Fortress 2

Ja i prijatelj smo odlučili uzeti Team Fortress 2 server, za početak 18 slotova. Tražimo dobro ljude i donatore ako žele sudjelovati u stvaranju.

Svi donatori postaju mini admini (također ima prava na serveru, ali nema sva).

Još razmišljamo o imenu, za sada je zanimljivo ovo: Croatia Elite Team

Dajte i vi svoj prijedlog.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Ja i prijatelj smo odlučili uzeti Team Fortress 2 server, za početak 18 slotova. Tražimo dobro ljude i donatore ako žele sudjelovati u stvaranju.

Svi donatori postaju mini admini (također ima prava na serveru, ali nema sva).

Još razmišljamo o imenu, za sada je zanimljivo ovo: Croatia Elite Team

Dajte i vi svoj prijedlog.

Evo par prijedloga: Croatia Class One, No Pain No Gain by Croatian Elites, Crogaming TF2 Team, Vintage CRO Server ...

Dompa
17 godina
Dompa kaže...

Evo par prijedloga: Croatia Class One, No Pain No Gain by Croatian Elites, Crogaming TF2 Team, Vintage CRO Server ...

Evo ja prijatelj smo se odlučili za: No Pain No Gain | Croatia Elite

Hvala Dompa ;) Ako želiš donirati i biti admin samo mi reci na steam.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Nije li malo pretenciozno nazvati ga "Croatian Elite"? :)

Nema veze, sretno dečki, svratiti ću prvom prilikom ;)

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
17 godina
reservoir dog kaže...

Nije li malo pretenciozno nazvati ga "Croatian Elite"? :)

Nema veze, sretno dečki, svratiti ću prvom prilikom ;)

To mi je prvo palo na pamet, ali i smatram da su hrvatski tf2 igrači elitaCool

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Evo vidiš, ja sam takva iskustva imao sa njemačkim igračima :)

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
Team Fortress 2

Napravio sam i grupu, za sada je onaj avatar, ako netko napravi bolji neka javi i ako je dobar postaje adminCool

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ajde nemojte samo te klišeje za nazive uzimati: elite, gamers, pro i sta sve ne.

Ime treba biti catchy ali istovremeno davati neki dojam ozbiljnosti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Ajde nemojte samo te klišeje za nazive uzimati: elite, gamers, pro i sta sve ne.

Servers se zove No Pain No Gain, mislim da nije neki klišej...  Croatia Elite je tu tek toliko da se zna kakvi su hrvatski igračiCool

17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
AA-d00d kaže...

Servers se zove No Pain No Gain, mislim da nije neki klišej...  Croatia Elite je tu tek toliko da se zna kakvi su hrvatski igračiCool

No Pain No Gain zvuci super ali taj Croatia Elite malo ubija toIzlanuo se

17 godina
AA-d00d kaže...

No Pain No Gain zvuci super ali taj Croatia Elite malo ubija toIzlanuo se

Zato sam i pitao što misle forumaši, rekao je frend da je i ovo super, ipak bi volio da se zna od kud je server: No Pain No Gain | Croatia

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Croatia vec moze, ili cak CRO, ali server sigurno nece biti smjesten u hrvatskojIzlanuo se

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice