Igra li još tko ovu igru? ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probao, ali nije me držalo. Od tih indie igara nisam našao bolje od World Of Goo-a i Plants vs Zombies.
Probao, ali nije me držalo. Od tih indie igara nisam našao bolje od World Of Goo-a i Plants vs Zombies.
Da, igrao također...
Otključao 3-4 lika i prestao... Ne sviđa mi se to što igra frustrira igrača, što može neke samo odbiti od nje...
To što kažeš, igrao sam i World of Goo koja je, IMHO, najbolja indie-igra ikad izrađena (Uz Braid, naravno), dok sam Plants vs Zombies također igrao, no prestao nakon pada sustava.. :/ (sad bih mogao ponovno instalirati, vidiš)... :))
Sve u svemu, nije Super Meat Boy toliko loš, koliko on frustrira pred kraj sam, zadnja 2 chaptera, čini mi se...
Sad igram Frozen Synapse, remek djelo - ma ČUDO!
Da, imam je i sad instaliranu :)
Ali to je meni preteško... Ne mogu prijeć ni prvog bossa.
To su valjda i htjeli postići, da bude u stilu onih starih platformera, koji se danas čine ultrateški.
Moderne igre su nam razmazile reflekse :)
Da, imam je i sad instaliranu :)
Ali to je meni preteško... Ne mogu prijeć ni prvog bossa.
To su valjda i htjeli postići, da bude u stilu onih starih platformera, koji se danas čine ultrateški.
Moderne igre su nam razmazile reflekse :)
Ne bih se složio sa ovim za prvog bossa...
Lagan je, jer ono što je potrebno su - refleksi, samo "skopčaj" kako se, gdje i što kreće i proći ćeš bez po' muke...
Jao i ja se napsujem uz tu igru. Takoreć sam tek počeo a već psujem ko kočijaš. Pogotovo kod hvatanja A+ gradea. Bah
Al igra je predobra! WoG, PvZ, Trine, Braid su isto genijalne igre, slažem se :D
Jao i ja se napsujem uz tu igru. Takoreć sam tek počeo a već psujem ko kočijaš. Pogotovo kod hvatanja A+ gradea. Bah
Al igra je predobra! WoG, PvZ, Trine, Braid su isto genijalne igre, slažem se :D
Ha, što ćeš...
Moj jedini savjet svima je - trening refleksa i brzine... Ostalo nije bitno.
I da - SKUPLJAJTE BANDAGES ODNOSNO FLASTERE ZA DRUGE LIKOVE! SVAKAKVIH SE DOBRIH "BAKSUZA" DADE OTKLJUČATI PUTEM SKUPLJANJA FLASTERA ILI PROLASKA NOVIH BONUS LEVELA (TO SU ONE RUPE U NEKOM NIVOU U KOJE PADNETE) :))
Da, igrao također...
Otključao 3-4 lika i prestao... Ne sviđa mi se to što igra frustrira igrača, što može neke samo odbiti od nje...
To što kažeš, igrao sam i World of Goo koja je, IMHO, najbolja indie-igra ikad izrađena (Uz Braid, naravno), dok sam Plants vs Zombies također igrao, no prestao nakon pada sustava.. :/ (sad bih mogao ponovno instalirati, vidiš)... :))
Sve u svemu, nije Super Meat Boy toliko loš, koliko on frustrira pred kraj sam, zadnja 2 chaptera, čini mi se...
Sad igram Frozen Synapse, remek djelo - ma ČUDO!
E da i Braid je odličan, na njega sam zaboravio. WoG definitivno najbolja indie igra ikad :)
Super Meat Boy mi je nekako random primitivna skakalica.
Prešao ju (i to "real ending", ne onaj lakši). 
Nije čak ni toliko teško, sve je u praksi. Jedino što mi je fakat još uvijek nemoguće je "I wanna be the guy" bonus level, to je brutalno...
Nije čak ni toliko teško, sve je u praksi. Jedino što mi je fakat još uvijek nemoguće je "I wanna be the guy" bonus level, to je brutalno...
Što se žutog teksta tiče, prošao sam ga negdje od XXXXXXX-ti put, ali onaj osjećaj kad ga prođeš, mmm... :))
Probaj igru ;-) Postoji igra, slicna meatboyu, koja se zove "I wanna be the guy"...
Znam odavno da postoji ta igra.
Probao sam Braid demo na vašu preporuku... Hvala ljudi, djeluje kao nešto posebno 
Probao sam Braid demo na vašu preporuku... Hvala ljudi, djeluje kao nešto posebno 
Vrhunska igra, obvezno odigraj cijelu.
Super meat boy definitivno preporucam igrati s gamepadom (zivciram se jako dok igram s njim ali s tipkovnicom je gotovo nemoguce)...
World of Goo odlicna igra...
Braid isto tako super igra, no meni osobno kasnije postane preteska tako da sam odustao...
Igrao sam i ja ovu igru, stigao negdje do pola, i onda mi dosadila, ne znam zašto.
Teška je, stvarno je, ali to i ječar.
Komande su stvarno pinpoint precizne, ali ako se lako naživcirate nije ovo igra za vas.