Super Meat Boy

poruka: 18
|
čitano: 1.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Super Meat Boy

Igra li još tko ovu igru? ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Super Meat Boy

Probao, ali nije me držalo. Od tih indie igara nisam našao bolje od World Of Goo-a i Plants vs Zombies.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Super Meat Boy
gringo88 kaže...

Probao, ali nije me držalo. Od tih indie igara nisam našao bolje od World Of Goo-a i Plants vs Zombies.

Da, igrao također...

Otključao 3-4 lika i prestao... Ne sviđa mi se to što igra frustrira igrača, što može neke samo odbiti od nje...

To što kažeš, igrao sam i World of Goo koja je, IMHO, najbolja indie-igra ikad izrađena (Uz Braid, naravno), dok sam Plants vs Zombies također igrao, no prestao nakon pada sustava.. :/ (sad bih mogao ponovno instalirati, vidiš)... :))

Sve u svemu, nije Super Meat Boy toliko loš, koliko on frustrira pred kraj sam, zadnja 2 chaptera, čini mi se...

Sad igram Frozen Synapse, remek djelo - ma ČUDO!

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 16:03 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Super Meat Boy

Da, imam je i sad instaliranu :)

Ali to je meni preteško... Ne mogu prijeć ni prvog bossa.

To su valjda i htjeli postići, da bude u stilu onih starih platformera, koji se danas čine ultrateški. 

Moderne igre su nam razmazile reflekse :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
betmen kaže...

Da, imam je i sad instaliranu :)

Ali to je meni preteško... Ne mogu prijeć ni prvog bossa.

To su valjda i htjeli postići, da bude u stilu onih starih platformera, koji se danas čine ultrateški. 

Moderne igre su nam razmazile reflekse :)

Ne bih se složio sa ovim za prvog bossa...

Lagan je, jer ono što je potrebno su - refleksi, samo "skopčaj" kako se, gdje i što kreće i proći ćeš bez po' muke...

16 godina

Jao i ja se napsujem uz tu igru. Takoreć sam tek počeo a već psujem ko kočijaš. Pogotovo kod hvatanja A+ gradea. Bah

Al igra je predobra! WoG, PvZ, Trine, Braid su isto genijalne igre, slažem se :D

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Jao i ja se napsujem uz tu igru. Takoreć sam tek počeo a već psujem ko kočijaš. Pogotovo kod hvatanja A+ gradea. Bah

Al igra je predobra! WoG, PvZ, Trine, Braid su isto genijalne igre, slažem se :D

Ha, što ćeš...

Moj jedini savjet svima je - trening refleksa i brzine... Ostalo nije bitno.

I da - SKUPLJAJTE BANDAGES ODNOSNO FLASTERE ZA DRUGE LIKOVE! SVAKAKVIH SE DOBRIH "BAKSUZA" DADE OTKLJUČATI PUTEM SKUPLJANJA FLASTERA ILI PROLASKA NOVIH BONUS LEVELA (TO SU ONE RUPE U NEKOM NIVOU U KOJE PADNETE) :))

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Da, igrao također...

Otključao 3-4 lika i prestao... Ne sviđa mi se to što igra frustrira igrača, što može neke samo odbiti od nje...

To što kažeš, igrao sam i World of Goo koja je, IMHO, najbolja indie-igra ikad izrađena (Uz Braid, naravno), dok sam Plants vs Zombies također igrao, no prestao nakon pada sustava.. :/ (sad bih mogao ponovno instalirati, vidiš)... :))

Sve u svemu, nije Super Meat Boy toliko loš, koliko on frustrira pred kraj sam, zadnja 2 chaptera, čini mi se...

Sad igram Frozen Synapse, remek djelo - ma ČUDO!

E da i Braid je odličan, na njega sam zaboravio. WoG definitivno najbolja indie igra ikad :)

Super Meat Boy mi je nekako random primitivna skakalica.

16 godina
neaktivan
Super Meat Boy

Prešao ju (i to "real ending", ne onaj lakši). {#}

Nije čak ni toliko teško, sve je u praksi. Jedino što mi je fakat još uvijek nemoguće je "I wanna be the guy" bonus level, to je brutalno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
baba kaže...

Nije čak ni toliko teško, sve je u praksi. Jedino što mi je fakat još uvijek nemoguće je "I wanna be the guy" bonus level, to je brutalno...

Što se žutog teksta tiče, prošao sam ga negdje od XXXXXXX-ti put, ali onaj osjećaj kad ga prođeš, mmm... :))

16 godina
neaktivan
baba kaže...

Probaj igru ;-) Postoji igra, slicna meatboyu, koja se zove "I wanna be the guy"...

I know I can't hold the hate inside Jack's mind, 'cause what consumes his thoughts controls my life...
16 godina
neaktivan

Znam odavno da postoji ta igra.

16 godina
neaktivan
Super Meat Boy

Probao sam Braid demo na vašu preporuku... Hvala ljudi, djeluje kao nešto posebno {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
betmen kaže...

Probao sam Braid demo na vašu preporuku... Hvala ljudi, djeluje kao nešto posebno {#}

Vrhunska igra, obvezno odigraj cijelu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina

mora da se mnogi mogu naći u ovom primjeru :D

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

mora da se mnogi mogu naći u ovom primjeru :D

On je očito jako nespretan...

Tu sam stazu prošao od prve...

16 godina
neaktivan
Super Meat Boy

Super meat boy definitivno preporucam igrati s gamepadom (zivciram se jako dok igram s njim ali s tipkovnicom je gotovo nemoguce)...

World of Goo odlicna igra...

Braid isto tako super igra, no meni osobno kasnije postane preteska tako da sam odustao...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

4 0 hvala 0
17 godina
Super Meat Boy

Igrao sam i ja ovu igru, stigao negdje do pola, i onda mi dosadila, ne znam zašto.

Teška je, stvarno je, ali to i ječar.

Komande su stvarno pinpoint precizne, ali ako se lako naživcirate nije ovo igra za vas.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice