Starfield

poruka: 780
|
čitano: 264.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Starfield
sudy_freak kaže...
forumaš kaže...

Napravio preorder, pa sad kakva bude, bude 

E tu, u ovoj jednoj rečinici je problem gaming industrije.

Ili još gori stav: "kako bude, bude". Kao da ti je sasvim svejedno.

Što velika većina im da novce unaprijed, na "neviđeno" i onda drvlje i kamenje kad igra podbaci. A podbacit će sigurno.

Kao i sve igre u zadnjih XY godina.

Preorder pa onda mikrotransakcije.

A ti narode, kao guske u magli. Generiraj nam neograničen prihod, po mogućnosti unaprijed.

Svi koji ste preorderali igru (sad Starfield, sutra XX YY naslov) nemojte molim vas kenjat i cendrat kad vam igra ne bude igriva.

Kad bude radila loše. Kad budete tražili refund ili slično.

Da vam budem iskren, od Star Citizena (koji je valjda najbolji primjer preordera i faila) nisam ništa preorderao.

Doduše to je bilo davne 2011. ili 2012. nisam siguran kad. Doduše to su bila neka drugačija, čudnija vremena.

apsolutno se slazem.

A igra ce teški fejl bit i opet ce ih moderi izvlacit iz govana ....Svaka igra bethesde neigriva bez unnofficial patch-a,žali boze kakk je ovima na konzoli bez mod supporta igrat vanilla bethesda igre

14 godina
Starfield

čisto mi je dobro. u skyrimu imam cca 600 sati, u f4 nekih 200, f new vegas imam 100. sve igrano na xsx sa 0 chraseva, broken questova ili gamebreaking bugova.

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!

0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...
forumaš kaže...

Što velika većina im da novce unaprijed, na "neviđeno" i onda drvlje i kamenje kad igra podbaci. A podbacit će sigurno.

A ti narode, kao guske u magli. Generiraj nam neograničen prihod, po mogućnosti unaprijed.

Svi koji ste preorderali igru (sad Starfield, sutra XX YY naslov) nemojte molim vas kenjat i cendrat kad vam igra ne bude igriva.

Da vam budem iskren, od Star Citizena (koji je valjda najbolji primjer preordera i faila) nisam ništa preorderao.

Doduše to je bilo davne 2011. ili 2012. nisam siguran kad. Doduše to su bila neka drugačija, čudnija vremena.

Kupio preorder jer mi je tak jeftinije, izašlo me 52 eura, jeftinije nego 70 na izlasku. Nisam trebao ni to, mogao sma uzeti game pass i igrati tako. Zašto sam uzeo? Zato jer ju namjeravam igrati godinu dana (opet debelo jeftinije nego preko game passa kad se sve zbroji), kakva bude da bude, do sada mie ni jednom nisu razočarali.

Kaj se kenjanja tiče ti si mene zamjenio za nekog drugog.

14 godina
forumaš kaže...
sudy_freak kaže...
forumaš kaže...

Kupio preorder jer mi je tak jeftinije, izašlo me 52 eura, jeftinije nego 70 na izlasku. Nisam trebao ni to, mogao sma uzeti game pass i igrati tako. Zašto sam uzeo? Zato jer ju namjeravam igrati godinu dana (opet debelo jeftinije nego preko game passa kad se sve zbroji), kakva bude da bude, do sada mie ni jednom nisu razočarali.

Kaj se kenjanja tiče ti si mene zamjenio za nekog drugog.

Ne budi bukvalan.

Tvoj sam post pročitao jer sam naletio.

I iznio svoje općenito mišljenje.

Moj komentar i post apsolutno nisu bili upučeni tebi i isključivo tebi.

Nego općenito

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
16 godina

Generaliziraš i citirao si baš mene, pa si dobio i odgovor. Ti ju kupi kad želiš ili ju nemoj kupiti uopće, piratizaraj i sl. meni tak svejedno. Sad da bum ja dušebrižnig gaming iondustrije jer mi više niš nije po volji, sigurno nebudem. Igraj ak ti se igra, ako ne promjeni hobi. Tak jednostavno.

2 godine
protjeran
Starfield

Volio bih da igra ima auto save bez ikakve mogućnosti manualnog sejva, nešto kao što Souls igre imaju. U kombinaciji s time, bilo bi nice ako bi neki planeti bili "zamka", u smislu da si zapeo tamo i ne možeš se vratiti dok ne obaviš misiju/misije.

Mislim da bi to na neki način učinilo igru zanimljivijom, svaka akcija bi imala svoje posljedice, svaki prelazak drugačiji, i možda ju učinila nekako... napetijom?

0 0 hvala 0
14 godina
Jelash13 kaže...

Volio bih da igra ima auto save bez ikakve mogućnosti manualnog sejva, nešto kao što Souls igre imaju. U kombinaciji s time, bilo bi nice ako bi neki planeti bili "zamka", u smislu da si zapeo tamo i ne možeš se vratiti dok ne obaviš misiju/misije.

Mislim da bi to na neki način učinilo igru zanimljivijom, svaka akcija bi imala svoje posljedice, svaki prelazak drugačiji, i možda ju učinila nekako... napetijom?

Autosave u kombinaciji sa hrpom zbuggiranih questova ne zvuči baš kao odlična ideja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Apachy kaže...

čisto mi je dobro. u skyrimu imam cca 600 sati, u f4 nekih 200, f new vegas imam 100. sve igrano na xsx sa 0 chraseva, broken questova ili gamebreaking bugova.

u najboljoj igri imas najmanje sati a u najlosijoj najvise xD

2 godine
protjeran
Hexfire kaže...
Jelash13 kaže...

Autosave u kombinaciji sa hrpom zbuggiranih questova ne zvuči baš kao odlična ideja.

Znači k'o u stvarnom životu.

16 godina
Starfield

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Starfield

prvi dojmovi o igri zvuče super, a sad vidit ćemo. Ne prednaručujem ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Znaci po racunici ovsje ces imati 50h igre 🤣. Što je po onome za sto se predstavlja igra, kriminalno loše 👌
17 godina
Starfield

Bit će igra na gamepassu,uplatim mjesec dana za par eura pa kakva bude 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

od tih 50 h gameplaya, 20h ce bit loading screenovi uzasnog enginea koji više manje svaka vrata tretira ko novi lvl i load screen xD

16 godina
Starfield

Baš tak, kaj se ove igre tiče uz game pass za koji euro i mjesec dana ju igraš. Nema razloga da se itko nađe prevarenim sobzorom na dostupnost i cijenu.

Tko ne želi hrpu bugova nek pričeka godinu dana i igra onda, ima se kaj za igrati i mimo ovoga po cijele dane.

Meni sve to skupa ne smeta previše i baš ju želim igrat odmah kakva bila da bila. Valjda nebu tak loša da se ruši svako malo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
forumaš kaže...

Baš tak, kaj se ove igre tiče uz game pass za koji euro i mjesec dana ju igraš. Nema razloga da se itko nađe prevarenim sobzorom na dostupnost i cijenu.

Tko ne želi hrpu bugova nek pričeka godinu dana i igra onda, ima se kaj za igrati i mimo ovoga po cijele dane.

Meni sve to skupa ne smeta previše i baš ju želim igrat odmah kakva bila da bila. Valjda nebu tak loša da se ruši svako malo...

od ovih što su sad igrali jedan tip je napisao da je igrao preko 15 sati i nije vidio nijedan bug, a sad - vidit ćemo

2 godine
protjeran
Starfield

Umjesto da se ljudi vesele igri, neki kao da navijaju da bude sranje. Manje-više je tako za svaku novu igru, a o rimejkovima da ne pričam. Kako se zove taj fenomen?

0 0 hvala 0
16 godina
Starfield

Fenomen da je vrijeme za promjenu hobija 😆

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.8.2023 12:49 (forumaš).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Jelash13 kaže...

Umjesto da se ljudi vesele igri, neki kao da navijaju da bude sranje. Manje-više je tako za svaku novu igru, a o rimejkovima da ne pričam. Kako se zove taj fenomen?

zamijenio si navijanje za zdrav razum. Znamo o kojoj je kompaniji rijec,znamo koji engine igra koristi,znamo ko je najveci lazov industrije (todd howard)...

Ko god je i bio fanboy bethesde i mislio da oni nemogu omašit se vjerojatno preobratio jos prije 10+ godina kad je skyrim izaso. Sjecam se razocarenja kad je izasao nakkon par sati igranja kao da je jučer bilo. I onda potvrde sve što sam mislio sa fallout 76 i fallout 4. To su 3 loše igre zaredom, naravno da povjerenja u njih nemam jer ce i  4x u nizu isto bit loša. Čista logika

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.8.2023 8:41 (Rocinante2112).
16 godina
Starfield

Kad sam neki dan isprobao Redfall na Gamepass-u.. očekivanja su pala za 500%  Vidjeti ćemo, nadajmo se najboljem!

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran

@Rocinante

Razočaranje mi je jasno. Pesimizam razumijem. Nedostatak povjerenja i skepticizam razumijem. Kao JRPG ovca i veliki nekadašnji fan Final Fantasy i Tales of serijala odavno sam izgubio svaku nadu u te igre (i u glazbu Iron Maidena nakon Brave New World, ali to je za neku drugu raspravu). Ali ne kužim zašto se neki ponašaju kao sa žele da ta igra propadne, kao što mi nije nikad bio jasan review bombing.

17 godina
mrsmith kaže...

Kad sam neki dan isprobao Redfall na Gamepass-u.. očekivanja su pala za 500%  Vidjeti ćemo, nadajmo se najboljem!

Koji nema nikakve veze sa Toddom, Bethesdom i Starfieldom...

16 godina
Starfield

Bombardiranje od strane sony fanova koji su ljuti jer nema ove igre na njihovoj platformi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jelash13 kaže...

@Rocinante

Razočaranje mi je jasno. Pesimizam razumijem. Nedostatak povjerenja i skepticizam razumijem. Kao JRPG ovca i veliki nekadašnji fan Final Fantasy i Tales of serijala odavno sam izgubio svaku nadu u te igre (i u glazbu Iron Maidena nakon Brave New World, ali to je za neku drugu raspravu). Ali ne kužim zašto se neki ponašaju kao sa žele da ta igra propadne, kao što mi nije nikad bio jasan review bombing.

sta te razocaralo na teles serijalu?

po meni zadnji tales je jedan od najboljih, a FF je posebna sorta, nije vise sta je bio, ali je jos dobar, samo na drugi nacin

12 godina
Starfield

Ako bude dobra kao F4 meni dovoljno 🥂

Mislim da igru bombardiraju PC gameri jer sluzbeno nema DLSS podrske a pc gaming je 90% Nvidia.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...
mrsmith kaže...

Koji nema nikakve veze sa Toddom, Bethesdom i Starfieldom...

Yes, yes.. ali bethesda je potpisala game 😅 Šalu na stranu, kud sreće da bude super!

It is always darkest just before the dawn.
2 godine
protjeran

Trebamo napraviti temu za to da nas netko ne bi reportao.  (već znam tko će)

Evo to prvo lista igrara koje sam igrao i odigrao. Odmah da naglasim, ne, to ne znači da je moje mišljenje bitnije od tvog, već da imam ''iskustva'' sa serijalom.

Igrao i odigrao: Tales of Phantasia (SNES preveden), Tales of Destiny (PS1), Tales of Eternia (PS1, gdje je bio preveden kao Destiny II), Tales of Symphonia (GC, PS3), Tales of Symphonia DotNW (Wii, PS3), Tales of Rebirth (PS2, igrao sam s prevedenim scriptom), Tales of Legendia (PS2), Tales of the Abyss (PS2), Tales of the Tempest (NDS, isto s prevedenim scriptom), Tales of Vesperia (X360), Tales of Graces f (PS3), Tales of Xillia (PS3), Tales of Xillia 2 (PS3), Tales of Zestiria (PS3)

Igrao i odustao: Tales of Innocence, Tales of Hearts R (PS TV), Tales of Berseria (PS4), Tales of Arise (PS4)

Ako ignoriramo igre tipa DotNW i Tempest, koje su absolute dogshit, velik broj ovih naslova je ili ''barem ok'' ili vrlo dobar do jako dobar, ali opet bih gotovo svakoj našao problem preko kojeg ne mogu preći i ponovno igrati; primjerice promjena ponašanja glavnog lika u Abyssu nakon polovice igre, ili Yuri/Sodia odnos u Vesperiji. Xillia je bila dosadna, Xillia 2 (neironično) jako zabavna i komična. Osobno to smatram zadnjom vrlo dobrom Tales igrom, a izašla je prije 10ak god. Zestiriu sam nekako uspio završiti, ali Berseriu sam pokušavao 3 puta (jednom na PCu) i svaki put odustao. Nije normalno da ti skit javlja nakon svakih 15 koraka, sorry ali nije. Znam, reći ćeš da ih ne treba gledati, ali skit-ovi nekad imaju nešto što je jako bitno za priču. Innocence je koma, Hearts isto, ali Arise je bio vrhunac razočaranja. Po najavi mi se činio ok, zapravo činilo se kao napredak u serijalu, ali kad je izašlo vidio sam igru zbog koje mi je PS4 zvučao kao avion, a na PCu se jedva vrtila. Krivim NamcoBandai i njihovu lošu optimizaciju, nije baš da oni mare za to. Trebam li te podsjetiti da im je trebalo više od godinu dana da osposobe online za Dark Souls igre na PCu zato jer su pronašli jedan exploit?

K tome, kad u trenutnoj godini vidiš igru u kojoj prevoditelj ne zna razliku između its i it's, te između who's and whose, a to vjerojatno ni danas nije patchano, jasno je da treba izbjegavati.

Kod SquareEnixa mi polako ide na jetru onaj njihov 2D-HD, i onaj nepotrebni bloom efekt kojem predviđam smrt u narednih 5 godina jer su ga počeli stavljati u valjda sve što stignu. Da su uložili koji dolar više u Star Ocean Divine Force i DioField Chronicle (koji nisu loši btw) a ne što su pravili Forspoken, te bi 2 igre puno bolje prošle kod publike.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.8.2023 14:48 (Jelash13).
17 godina
Starfield

Uspio sam vidjeti par leakova (hvala reddit) prije brisanja i mogu samo reći da izgleda bolesno ispolirano. Nisam se više mogao suzdržati iako sam prematao dijaloge i sl. jer ne želim znati priču. Uglavnom, igra bi mogla biti totalno iznenađenje, pogotovo što je Bethesda u pitanju i svi očekuju tone bugova.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Starfield

Evo jedan leak (40 minutni video): https://litter.catbox.moe/5mzffp.webm

1 0 hvala 2
14 godina
Ispolirano je za Bethesda igru :)
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice