Stare igre u flashu

poruka: 10
|
čitano: 1.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Stare igre u flashu

dali je moguće neku staru igru od nitenda ili sege pribacit u flash format swf i ako more kako to napravit

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Stare igre u flashu

neznam dal se more, ali možeš skinuti emulator, igre ti nisu velike, nekih par megabajta i igraš preko kompa bez bada

malo proguglaj, upiši snes emulator i uživaj u dobrim starim igrama, ja i dan danas znam odigrat donky konga i street fighter

17 godina
protjeran

odaklem sad odjednom emulatori kakvi emulatori ko je spomenuo emulatofe wtf?????????????????????????????????????????????????????

Pročitaj ti jos jednom pitanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 16:15 (kromaser).
17 godina
neaktivan

šta če ti takve igre?

life is short
17 godina
protjeran
Stare igre u flashu

tribaju mi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stare igre u flashu

nemozes ih u flash prebacit,ak oces igrat skini emulator i deri.

sta napadas livadu bzvz,covjek ti je predlozio emulator ak oces igrat igre,ak ne pise rijec emulator u pitanju ne znaci

da se nesmije spominjat

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2009 21:48 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ovako nesto?

Samo sto je to u Javi. Usput receno, a sto ti mislis da bi takav nekakav "flash" bio, ako ne emulator!?
17 godina
protjeran
Stare igre u flashu

imao sam prilike igrati neke igre koje sam igrao prije 10 god dok sam imao segu mega drive 2 neznam točno site na kojem san igrao.

I one su bile u swf formatu, tako da ih je netko pomoću nečeg mora pribacit o to me se radi .

Iman emulator znam sve o emulatorima jedem ih svako jutro za doručak???????

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 2:31 (kromaser).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
kromaser kaže...

imao sam prilike igrati neke igre koje sam igrao prije 10 god dok sam imao segu mega drive 2 neznam točno site na kojem san igrao.

I one su bile u swf formatu, tako da ih je netko pomoću nečeg mora pribacit o to me se radi .

Ne nuzno - mogao ih je i iznova napraviti/isprogramirati u flashu. Mada sumnjam da je tako nesto bilo u pitanju - prije je rijec o emulatoru na koji je unutar SWF datoteke zakacena igra.

kromaser kaže...

Iman emulator znam sve o emulatorima jedem ih svako jutro za doručak???????

Vec sam te jednom upozorio - smanji te upitnike - jedan je sasvim dovoljan. U gornjem slucaju cak bi i jedan bio previse. Naime, moram te informirati da se upitnici stavljaju na kraj upitnih recenica, za slucaj da si propustio te satove hrvatskog jezika u pocetnim razredima osnovne skole.
17 godina
protjeran
Stare igre u flashu

je dobro si pogodio nisam tad bio u školi???

a to prvo sto si spomenuo emulatori unutar swf znas li nesto vise o tome.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice