dali je moguće neku staru igru od nitenda ili sege pribacit u flash format swf i ako more kako to napravit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam dal se more, ali možeš skinuti emulator, igre ti nisu velike, nekih par megabajta i igraš preko kompa bez bada
malo proguglaj, upiši snes emulator i uživaj u dobrim starim igrama, ja i dan danas znam odigrat donky konga i street fighter
odaklem sad odjednom emulatori kakvi emulatori ko je spomenuo emulatofe wtf?????????????????????????????????????????????????????
Pročitaj ti jos jednom pitanje.
šta če ti takve igre?
tribaju mi
nemozes ih u flash prebacit,ak oces igrat skini emulator i deri.
sta napadas livadu bzvz,covjek ti je predlozio emulator ak oces igrat igre,ak ne pise rijec emulator u pitanju ne znaci
da se nesmije spominjat
imao sam prilike igrati neke igre koje sam igrao prije 10 god dok sam imao segu mega drive 2 neznam točno site na kojem san igrao.
I one su bile u swf formatu, tako da ih je netko pomoću nečeg mora pribacit o to me se radi .
Iman emulator znam sve o emulatorima jedem ih svako jutro za doručak???????
imao sam prilike igrati neke igre koje sam igrao prije 10 god dok sam imao segu mega drive 2 neznam točno site na kojem san igrao.
I one su bile u swf formatu, tako da ih je netko pomoću nečeg mora pribacit o to me se radi .
Iman emulator znam sve o emulatorima jedem ih svako jutro za doručak???????
je dobro si pogodio nisam tad bio u školi???
a to prvo sto si spomenuo emulatori unutar swf znas li nesto vise o tome.