S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

poruka: 531
|
čitano: 254.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

HAHAHAHAHHAH posebno sam se prijavio zbog ovog posta, to sto ti pise za opticki zum nepise da ga imas, vec ti upgrajda taj rail da ti mos stavit optiku na njega.

a i vas ostale nekuzim sa tom grafikom meni je dobra jedina mi je banana sto mi se trava pojavljuje jedno 10-20metara ispred mene, poveco sam se na najvise i jos uvjek je tak :/

A man can remake the world if he has a dream and no facts to cloud his mind.
16 godina
neaktivan

Ima li kakvih vijesti o novome S.T.A.L.K.E.R.-u? mislim prošlo je relativno dosta vremena od COP-a. Postoji milijun elemenata za totalno novu priču u standardnom okruženju od Swampa do Prypjata... ali nikakve najave za sada... jel čuo tko drugačije???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

GSC se nije izjasnio jos... Postoje samo nagadjanja i zelje posjetitelja na forumu. Davnih se dana (prije CoP-a) pricalo o pravom nastavku na drugom engineu, bilo je glasina o MMO Stalkeru, ali nista sluzbeno.

Dakle, jos se nista ne zna.

16 godina
neaktivan

Ovako prešao sam SOC CS i COP ali nikada nisam prešao SOC sa true endingom pa me malo interesira kako riješititi situaciju! Npr dal me netko može uputiti kako doći do questa ''meet the doctor'' i kako se naći sa njim, te koji uvjeti moraju biti ispunjeni za to!! vidio sam na youtube cut sceen kad se strelok nađe sa doctorm ali me zanima kako uopće dobit taj quest... jer bio sam u podzemlju ali tamo doctora nije bilo!! Daj mi malo detaljnije pomozite!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

taj quest se radi prije nego sto odes do wishgrantera(nisam dugo igrao SOC pa neznam koja je misija prije wishgrantera)samo znam da moras otici kod ja mislim da se zove FOX on se nalazi na prvoj mapi kod njega si trebao vec prije ici on se nalazi u jednoj totalno razbijenoj kuci a ona se nalazi ispred onog mosta gdje se nalazi vojska  znaci prođes most i ides nekih 200 metara i vidit ces desno on stoji ili sjedi pored bureta u kojem gori vatra i samo popricas sa njim i on ce ti dati quest

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

rjesavaj sve questove i doci ces do toga.... i nemoj ici do wishgrantera to nije true end. postoje jedne ljestve za gornji kat gdje iskoristis onaj electronic lockpick kojeg nades u pripyat-u u jednom stashu... bez brige taj stash je quest related

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja sam igro sva 3 dijela i odustao sam od prelazenja a najgluplje je to sto ima radioaktivnost i anomalije i to me zivcira gadam mutanta snajperom i nakraju mrtav a nisam vidio da energija opada GLUPOST bez uvrede!!
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
ja sam igro sva 3 dijela i odustao sam od prelazenja a najgluplje je to sto ima radioaktivnost i anomalije i to me zivcira gadam mutanta snajperom i nakraju mrtav a nisam vidio da energija opada GLUPOST bez uvrede!!

A nemože se igra svima svidjeti. Belji se

Prešao sam sva tri dijela i to mi je jedna od najdražih igara i ima odličnu atmosferu. CoP sam prešao bez ijednog buga, što je za pohvalu i jedva čekam novi nastavak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 18:48 (Miro7).
15 godina
neaktivan

Sva tri djela sam presao i sve i jedan dio mi je original ona mi je među prvih 5 najdrazih igara najdraze mi je kada sam dobio gaus gun;)

0 1 hvala 0
17 godina
SnipeR kaže...

Sva tri djela sam presao i sve i jedan dio mi je original ona mi je među prvih 5 najdrazih igara najdraze mi je kada sam dobio gaus gun;)

dragec0 kaže...

WTF?!?

Pa dobro, sta je ovo... Svaka druga poruka bez interpunkcija i smisla. Ljudi, nista vas ne razumijem!!!

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

to je zato sto ni on ni ja nezamo kako cemo se sa našim kritikama lijepo izjasnit kada se neticu istog problemaSmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

da li možda itko igra Call of Pripyat prek Hamachia?

Ak ima pa mi se javite prek privatne poruke, a ak nema onda se javite pa da složimo svoju mrežu.

Naravno 1.6.02 verzija igre. Ako ima, pa bih navečer zaigrali, tam nakon 8h. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Pošto se nitko nije izjasnio za hamachi, igra li itko igdje igru na nekom serveru? Sve više manje koje probavam su ukrajinski imam na njima problema sa pingom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Getz kaže...

Pošto se nitko nije izjasnio za hamachi, igra li itko igdje igru na nekom serveru? Sve više manje koje probavam su ukrajinski imam na njima problema sa pingom...

bilo je negdje  temi za hamachi al ne sjecam se jel to u ovoj ili nekoj drugoj.... ja sam bio malo igrao MP ali su me rasturali pa sam odustao. 

17 godina
skank666 kaže...

bilo je negdje  temi za hamachi al ne sjecam se jel to u ovoj ili nekoj drugoj.... ja sam bio malo igrao MP ali su me rasturali pa sam odustao. 

Ja sam par puta probao Multy Shadow of Chenobyla, nije mi sjeo... Ipak je to igra rađena prvenstveno za Singleplayer

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
odjavljen

pa meni je bio fora (i ja sam SOC igrao)... nego, ubijalo me u pojam ono levelanje. em ne znam, em sam noob s losom opremom (armor,rifle itd) i onda naravno u partiji bude po 2-3 legendary stalkera itd.... samo jednom sam uspio biti blizu legendary statusa... ali moram reci da mi je bilo ultra zabavno

17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
napolitanke kaže...

igru sam presao i moram vam rec da je ovo najbolji stalker do sada. bugova gotovo da nema, ali najbolje je povezanost side questova sa glavnim te mi se dopadaju achievementsi. Jedina mana igre je to što je kratka, ali rješavajući side questove potrajalo je vremena. mislim da sam igru presao 100%, sve sam side questove obavio, sve toolse skupio, sve achievementse... ak trebate pomoc javite :) (po mogucnosti na PM)

P.S. ste skuzili streloka?

sad kad si spomenuo da bugova gotovo i nema meni bio bug kada je dan znaci sve suncano a iznad mene ko da je neki oblak koji radi sjenu znaci u krugu mene 10 m je stalno okrugla sjena a oblaka nema ni niceg sto bi radilo sjenu

to me malo bilo izživciralo 

vjerovatno si imao taj bug kako si rekao (prošlo vrijeme ) ...kod mene je ista stvar nešto kako si opisao sjena ispred ide stalno pa me zanima kako si uklonio taj bug tek sam počeo da igram COP.....

17 godina
protjeran

Zašto imam dojam da Pripyat na DX11 sa svim maxed out, ne izgleda bolje od SoC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

Zašto imam dojam da Pripyat na DX11 sa svim maxed out, ne izgleda bolje od SoC?

meni je ok grafika 

osvjetljenje je jako dobro 

no teksture tla su ubitacno lose 

no nije me briga

17 godina
protjeran

Ono, trava se iscrtava nekih 20 metara od mene, a sve maxed out. I igra leti na 40 fps-a i više, al tu i tam je fps drop na 10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

Ono, trava se iscrtava nekih 20 metara od mene, a sve maxed out. I igra leti na 40 fps-a i više, al tu i tam je fps drop na 10.

e da na to sam zaboravio

i dropovi su mi se događali,ali ne tak cesto sam napocetku

17 godina
protjeran

Ma ja sam na početku, tek kupio :D.

Otišao sam odmah lijevo na neki plato, brdo anomalija, ko popucana zemlja, i neki lik poginuo pred menom, ja mu dam medkit a on meni novi "bear detector" anomalija.

Jel taj bolji od default ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doxy kaže...

Otišao sam odmah lijevo na neki plato, brdo anomalija, ko popucana zemlja, i neki lik poginuo pred menom, ja mu dam medkit a on meni novi "bear detector" anomalija.

ah vise ti se gotovo niceg ne sjecam 

sad si me podsjetio da bi mogao ponovo zaigrat

16 godina
neaktivan

Ako netko sad razmislja igrati ovu igru ili prelaziti ponovno, Complete mod je izdan nedavno. Nisam ga osobno probao ali kazu ljudi da je ok. 

Vise na :

http://artistpavel.blogspot.com/

i trailer :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vcNylGYq-v4

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina

Na koje sve načine mogu nabavit Exo u COP-u?

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Unimatrix 007 kaže...

Na koje sve načine mogu nabavit Exo u COP-u?

samo kupovanjem, možeš kupit u zatonu u skadovsku kod nimblea: 60k, ali prvo odi u pripyat i donesi calibration tools kod technitiana u zaton jer inaće nećeš moć sprintat, good hunting stalker ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 13:57 (Mikovic_xD).
16 godina
neaktivan
Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
doxy kaže...

edit: nevidjeh datum poruke

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 17:28 (Mikovic_xD).
16 godina
protjeran

Jeli mi može itko objasniti kako upaliti Vsync u ovoj igri? Radilo mi je u SoC i CS-u, ali tu nikako. Probao samo iz nVidijinog control panela i D3DOverrider-a, ali ništa ne pomaže...

EDIT: Treba browsati do xrEngine exe-a, valjda će sada raditi {#}

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 22:02 (Silence1488).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ima li tko problem s FPS dropom od vas koji igrate? Mene baš gnjavi i nikako ga riješiti, probao sam render ahead limit = 0, onaj prefetch mod, smanjio AA i AF, Grass detail, EAX ugasio itd...

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice