Igra je odlicna,ali imam neki problem sa igrom :( igra cijelo vrijeme ide 120FPS-a i na jednom padne na 0FPS-a i tako svakih minut.moze li se ovo popraviti?
jesi probo deinstalirat drivere i instalirat nove sa officijalne stranice , pa direct x 9.0 c instalirati noviju verziju , ako jee sedmica ili vista probaj xp compatibility mod , i naravno mozes probat reinstalirat i ponovo instalirat
Tehnicki moglo bi se reci da ima čak 4 kraja...
1. Ruknes zlikavca
2. Ruknes barisova
3. Ruknes obojicu
4. Pustis da tebe rukne zlikavac kada si kao pokuso unisiti singularity s onom e99 bombom
I 5. kraj bi bio da ti spoilaš sve pa da čovjek odustane od igranja..
nisam ti ja spojlo nista, gledaj prije postove...
sve su vec rekli
a i btw...nema se sta spojlat predvidljivo je ..
e meni kad sam skinuo igru i sve instalirao kad ju idem pokrenuti piše SINGULARITY HAS STOPPED WORKING, zna li netko zašto??
Kontaktiraj sluzbeni support Raven Software-a te izdavača.
ili ogledaj forume, najgori slucaj skini direct-x s tog "DVD-a" s kojeg si instaliro igricu i pikni ga na komp, ako opet nebude radilo stavi phys-x drivere (nebitno hoces li koristiti ili ne , igrica zahtjeva da to imas instalirano -da i za ati kartice-)
ili ogledaj forume, najgori slucaj skini direct-x s tog "DVD-a" s kojeg si instaliro igricu i pikni ga na komp, ako opet nebude radilo stavi phys-x drivere (nebitno hoces li koristiti ili ne , igrica zahtjeva da to imas instalirano -da i za ati kartice-)
da probaj to tako je mene metro 2033 zezo dok nisam directx sa cd instalirao
Znam da je malo tema stara, ali mogu li mi oni koji su ju prošli reći kako da prođem onaj dio gdje ima puno malih kukaca, tj. kako da ih koknem? To je onaj dio kada doktor kaže da moram ići do nekog vlaka a on i ženska ostanu u tornju. Uništim sve one "gljive" po prostoriji, otvorim vrata i oni mene ubiju.
Čini mi se da cu ovo odigrati.. ;D
Znam da je malo tema stara, ali mogu li mi oni koji su ju prošli reći kako da prođem onaj dio gdje ima puno malih kukaca, tj. kako da ih koknem? To je onaj dio kada doktor kaže da moram ići do nekog vlaka a on i ženska ostanu u tornju. Uništim sve one "gljive" po prostoriji, otvorim vrata i oni mene ubiju.
Dobio si onaj pulse ili što već što ga ispališ iz one "stvarčice" na ruci, potaracaj ih sa tim, radi jako mali dmg, no za rješiti njih i više nego dovoljan. (mislim da se aktivira na mouse 3, odnosno pritisak kolca miša, no davno sam igrao pa nisan siguran )