Singularity

poruka: 131
|
čitano: 29.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Singularity

Igra je odlicna,ali imam neki problem sa igrom :( igra cijelo vrijeme ide 120FPS-a i na jednom padne na 0FPS-a i tako svakih minut.moze li se ovo popraviti?

I live to die another day
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Singularity

jesi probo deinstalirat drivere i instalirat nove sa officijalne stranice , pa direct x 9.0 c instalirati noviju verziju , ako jee sedmica ili vista probaj xp compatibility mod , i naravno mozes probat reinstalirat i ponovo instalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Singularity

Tehnicki moglo bi se reci da ima čak 4 kraja...

1. Ruknes zlikavca

2. Ruknes barisova

3. Ruknes obojicu

4. Pustis da tebe rukne zlikavac kada si kao pokuso unisiti singularity s onom e99 bombom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Singularity

I 5. kraj bi bio da ti spoilaš sve pa da čovjek odustane od igranja..

Trying is the first step towards failure.
15 godina
neaktivan

nisam ti ja spojlo nista, gledaj prije postove...

sve su vec rekli

a i btw...nema se sta spojlat predvidljivo je ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 3:32 (Sonic2048).
15 godina
odjavljen
Sekulaaa kaže...

e meni kad sam skinuo igru i sve instalirao  kad ju idem pokrenuti  piše SINGULARITY HAS STOPPED WORKING, zna li netko zašto??

Kontaktiraj sluzbeni support Raven Software-a te izdavača.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

ili ogledaj forume, najgori slucaj skini direct-x s tog "DVD-a" s kojeg si instaliro igricu i pikni ga na komp, ako opet nebude radilo stavi phys-x drivere (nebitno hoces li koristiti ili ne , igrica zahtjeva da to imas instalirano -da i za ati kartice-)

15 godina
neaktivan
Sonic2048 kaže...
Weky kaže...

ili ogledaj forume, najgori slucaj skini direct-x s tog "DVD-a" s kojeg si instaliro igricu i pikni ga na komp, ako opet nebude radilo stavi phys-x drivere (nebitno hoces li koristiti ili ne , igrica zahtjeva da to imas instalirano -da i za ati kartice-)

da probaj to tako je mene metro 2033 zezo dok nisam directx sa cd instalirao

16 godina
odjavljen
Singularity

Znam da je malo tema stara, ali mogu li mi oni koji su ju prošli reći kako da prođem onaj dio gdje ima puno malih kukaca, tj. kako da ih koknem? To je onaj dio kada doktor kaže da moram ići do nekog vlaka a on i ženska ostanu u tornju. Uništim sve one "gljive" po prostoriji, otvorim vrata i oni mene ubiju.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Singularity

Čini mi se da cu ovo odigrati.. ;D

Zeppe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Znam da je malo tema stara, ali mogu li mi oni koji su ju prošli reći kako da prođem onaj dio gdje ima puno malih kukaca, tj. kako da ih koknem? To je onaj dio kada doktor kaže da moram ići do nekog vlaka a on i ženska ostanu u tornju. Uništim sve one "gljive" po prostoriji, otvorim vrata i oni mene ubiju.

Dobio si onaj pulse ili što već što ga ispališ iz one "stvarčice" na ruci, potaracaj ih sa tim, radi jako mali dmg, no za rješiti njih i više nego dovoljan. (mislim da se aktivira na mouse 3, odnosno pritisak kolca miša, no davno sam igrao pa nisan siguran )

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice