Evo dečki i cure ja sam tražio ali nisam nigdje našao sličnu temu ovoj! Da li netko zna neku poštenu simulaciju vožnje po gradu sa "normalnim" autima! Već znam za urban jungle ( igra ok ali nije to za mene i moj G25 ), onda ona njemačka 3d driving school koja je bezveze. Dakle neku poštenu da se mogu lagano vozat po gradu. I ako netko zna da li je moguće negdje nabavit ove simulacije što imaju neke auto škole?? Hvala unaprijed na odgovorima!
Evo ja sam sloro skinuo GTR Ev0lution i bas mi je igra odlicna sto sse tice simuliranja, a naj bolja smimulacija je LIVE FOR SPEED
A ako ti u test driveu smeta policija skini trainer i stisni F4 i stvar rješena
Live For Speed - valjda najrealnija simulacija vožnje no ima par staza i ne baš puno različitih auta
GTREvo - dobra simulacija, nova, modovi uglavnom tek u izradi
rFactor - igra napravljena za modove, a njih ima (od bube do F1)
Sad ak ti želiš normalno vozikanje po gradu sa autom uz poštivanje propisa itd za to ti nemam pojma. Al možeš probat 18 wheels of steel. Dobra igra. Imaš kamion, prevoziš teret i moraš poštivat prometne propise (ak je murija u blizini).
GRID, Test drive Unlimited,DIRT,... ima ih jos nemogu se sad sitit(GTR ,LFS)
Ima vele igrica, samo meni su glupe kontorle(mislin na okrecanje) u vecini, kad san igra Toca Race 3, izivciralo me nemores nikako lipo da valja okrenit i uc u okuku(zavoj), ali ne samo u toj igrici nego u vecini pa nevolim bas takve igrice, drazi mi je vele NFS,(vidit cu kakav je grid, nisan proba), i neman volan(zapravo iman neki od 200 kn, kupljen ima 2 godine nevalja nista).
Tebi ce bit lipo sa G25.
I vec ti je otvorena ova tema link.
Hvala na odgovorima, ali kao prvo ona druga tema nije ono što tražim, jer kao drugo ( nitko ne čita šta ljudi pišu, osim BlackM ) ja tražim igru za vožnju po gradu sa "normalnim" autima, a ne nabrijanim! Auti kao npr ford focus, VW Passat, audi A3 A4 A6 ili bilo koji drugi gradski auto!! I najvažnije da MORAM poštivati pravila!!!
@ BlackM: Znam za te kamionske igre i imam ih sve ali nije to tolko striktno po pravilima. To je ipak simulacija za kamione a ne aute tako da ipak je drugačije! Nadam se da znaš šta želim reći!
Naišao sam na neku simulaciju vožnje prek youtube-a, pogledao sam
, i čini mi se da je igra i više nego solidna. Neki u komentarima ispod filmića kažu da se igra zove Carrier, neki kažu da se zove Transporter... Mislim da još nije izašla. Pokušavam pronaći bilokoju informaciju o igri, ali mi ne ide.Trebate probat GTR Evolution na Nordschleife stazi u kombinaciji sa G25 i tada cete znati kako izleda voziti na krajnjim granicama. Djeluje zastrašujuče, ali ipak smiruje spozaja da se radi o simulatoru, te ako izletiš u zavoju pri velikoj brzini, svjestan si da ti se ipak neće polomiti kosti u tijelu.
Za vožnju po gradu sa "normalnim" autima, skini si besplatno Urban Jungle koju su napravili Riječani
Igra je super, prvo polažeš poligon (kao u stvarnom životu) i poslije toga dostavljaš nekakve pakete po gradu Rijeci
Murja je na svakom koraku, moraš koristiti žmigavce, ne smiješ prijeći 50km/h (po zakonu), ne smiješ gaziti pješake i voziti po stazi, ma puno toga...
Za vožnju po gradu sa "normalnim" autima, skini si besplatno Urban Jungle koju su napravili Riječani
Igra je super, prvo polažeš poligon (kao u stvarnom životu) i poslije toga dostavljaš nekakve pakete po gradu Rijeci
Murja je na svakom koraku, moraš koristiti žmigavce, ne smiješ prijeći 50km/h (po zakonu), ne smiješ gaziti pješake i voziti po stazi, ma puno toga...
Naišao sam na neku simulaciju vožnje prek youtube-a, pogledao sam
, i čini mi se da je igra i više nego solidna. Neki u komentarima ispod filmića kažu da se igra zove Carrier, neki kažu da se zove Transporter... Mislim da još nije izašla. Pokušavam pronaći bilokoju informaciju o igri, ali mi ne ide.Evo našao sam je. Igra se zove Transporter.
Evo i link: http://www.transporter-game.ru/about
Pa ako netko razumije ćirilicu i ruski jezik neka izvoli! 
Bit će to dobra igra! Evo prijevoda na hrvatski sa te stranice kao novosti! Prevedeno sa google translate!
Ste gledali film "prijevoznik"? Tada ćeš shvatiti koliko pretjeran, bez objašnjenja. Vi - upravljački program. Ne, ovako: driver!
Možete nositi išta i bilo gdje na bilo kojem stroju.
Vi - profesionalni sa bogatstvo iskustva, imate uz rame bilo koji zadatak!
Vi rad u veliki grad, velika zemlja. Vozite tereta i putnika na različitim strojevima na različitim udaljenostima. Glavni izazov za dostavu svih vremena, netaknuti.
A ako je kratko vrijeme? A ako je pluto ili policija cordons na cesti?
A ako benzin je nizak ili peregrelsya motor? Ovo je već tvoj problem, vaš genijalnost i vještine vožnje ovisi da li će biti bombardovana za volanom zapušten «šest» ili otići u «strong svijet» i peresyadete u luksuznim inomarku.
«Prijevoznik» - igra u žanru od auto simulacija, nema izravne analogni! Veliki svijet igra pokriva veliku Ruski savezni gradovi i pravaca. Park vozila vrlo raznolika: od legkovushek i off-road za teške kamione i autobuse. Na strojevima odražava stvarni prototipa izgleda, interijera i upravljanje. Sva vozila domaća u igri - licenciranje.
Glavna osobina ove igre je odigrati realno ceste mira u megalopolis i karakteristike profesionalnog vozača. Riječ «mira» nije izabrao slučajno, jer veliki broj strojeva u gradu odgovara praviti analogiju od civilizacije, koji žive na njihovim zakonima, službenim nenapisan i pravila, sa svojim ljudima, koji bi trebao poslužiti zakona, kazneni tijela, nadzor vladavine prava, kriminalci break zakon i mnoge druge karakteristike velikog društva. Svatko tko sjedi dolje za volan, bi trebao znati pravila života, inače ga ne bi mogla da opstane u svijetu na kotačima.
Pokrenite igru će jednostavno dovesti do starih automobila, prebačeni su tereta ili putnika i ostvarivanje male pare. Gužve i semafori nemaju dinamičnoj vožnji, a visoke zarade ... Tako možete raditi sve svoj život, teško napraviti završava susret. Ali život - i ako je lutrija vrijeme shvatiti priliku, možete popeti se vrlo mnogo. Ne propustite priliku dobro zaraditi i kupiti novi automobil. Samo jaki i hrabri će uspjeti u ovom okrutnom svijetu strojeva!
Vrši li vožnji SDA - to je vaš vlastiti posao. Zastukaet patrola ili radar oružje - kako bi dobili fine i čak lishishsya prava. Međutim, patrolna kola svibanj nije uvijek stići s vama, posebno ako su - profesionalna. On svibanj crtica sve uvjetovanost? Izbor je vaš.
Postaje iskusan vozač, prokachav mogućnost putovanja bezavariyno, igrač dobije prijedlog da se presele u nacionalne sigurnosti, gdje će se obavljati tajnim misijama. On se više ne može brinuti za troškove održavanja strojeva. Novca više neće biti relevantne, na prvo mjesto ide uz zadatak po svaku cijenu, što zahtijeva visoku vozačka vještina.
Game značajke:
izvrsno iskustvo igranja prostor s ukupna dužina ceste je više od 500 km;
modelira u detalj grada (prva verzija Moskva i St. Petersburg);
12 vozila svih vrsta igrača, od legkovushek za kamione i autobuse;
je najpouzdanija reprodukcija izgleda i unutrašnjosti automobila;
realno automobil fizike;
vanjski tuning i modernizaciji interne čvorovi strojeve;
razne cestovnog prometa (više od 50 modela);
non-motorizirane promet: avionima, vlakovima, brodovima;
Napredni AI strojevi prometa;
inspektora i patrolna vozila, DPS;
neočekivana situacija na cesti: prometne nesreće, popravci, zagušenja;
posebnih zadataka za agens misija nacionalne sigurnosti;
2 stupanj složenosti - simulacija / arkada;
dinamički mijenjati sati;
Dinamička promjena u vremenskim uvjetima;
visokokvalitetne zvučne efekte snimljeno koristeći stvarni prototip tehnologije.
Izdavanje ove igre je planiran za 2009
Sad tek vidim da će Transporter biti igra koja će opako konkurirati 18 WOS-u. Još kad vidim realističan grad i prave gužve (a ne onakve kvazi-gužve kao u ostalim simulacijama) WOW...
Bit će to dobra igra! Evo prijevoda na hrvatski sa te stranice kao novosti! Prevedeno sa google translate!
Ste gledali film "prijevoznik"? Tada ćeš shvatiti koliko pretjeran, bez objašnjenja. Vi - upravljački program. Ne, ovako: driver!
Možete nositi išta i bilo gdje na bilo kojem stroju.
Vi - profesionalni sa bogatstvo iskustva, imate uz rame bilo koji zadatak!
Vi rad u veliki grad, velika zemlja. Vozite tereta i putnika na različitim strojevima na različitim udaljenostima. Glavni izazov za dostavu svih vremena, netaknuti.
A ako je kratko vrijeme? A ako je pluto ili policija cordons na cesti?
A ako benzin je nizak ili peregrelsya motor? Ovo je već tvoj problem, vaš genijalnost i vještine vožnje ovisi da li će biti bombardovana za volanom zapušten «šest» ili otići u «strong svijet» i peresyadete u luksuznim inomarku.
«Prijevoznik» - igra u žanru od auto simulacija, nema izravne analogni! Veliki svijet igra pokriva veliku Ruski savezni gradovi i pravaca. Park vozila vrlo raznolika: od legkovushek i off-road za teške kamione i autobuse. Na strojevima odražava stvarni prototipa izgleda, interijera i upravljanje. Sva vozila domaća u igri - licenciranje.
Glavna osobina ove igre je odigrati realno ceste mira u megalopolis i karakteristike profesionalnog vozača. Riječ «mira» nije izabrao slučajno, jer veliki broj strojeva u gradu odgovara praviti analogiju od civilizacije, koji žive na njihovim zakonima, službenim nenapisan i pravila, sa svojim ljudima, koji bi trebao poslužiti zakona, kazneni tijela, nadzor vladavine prava, kriminalci break zakon i mnoge druge karakteristike velikog društva. Svatko tko sjedi dolje za volan, bi trebao znati pravila života, inače ga ne bi mogla da opstane u svijetu na kotačima.
Pokrenite igru će jednostavno dovesti do starih automobila, prebačeni su tereta ili putnika i ostvarivanje male pare. Gužve i semafori nemaju dinamičnoj vožnji, a visoke zarade ... Tako možete raditi sve svoj život, teško napraviti završava susret. Ali život - i ako je lutrija vrijeme shvatiti priliku, možete popeti se vrlo mnogo. Ne propustite priliku dobro zaraditi i kupiti novi automobil. Samo jaki i hrabri će uspjeti u ovom okrutnom svijetu strojeva!
Vrši li vožnji SDA - to je vaš vlastiti posao. Zastukaet patrola ili radar oružje - kako bi dobili fine i čak lishishsya prava. Međutim, patrolna kola svibanj nije uvijek stići s vama, posebno ako su - profesionalna. On svibanj crtica sve uvjetovanost? Izbor je vaš.
Postaje iskusan vozač, prokachav mogućnost putovanja bezavariyno, igrač dobije prijedlog da se presele u nacionalne sigurnosti, gdje će se obavljati tajnim misijama. On se više ne može brinuti za troškove održavanja strojeva. Novca više neće biti relevantne, na prvo mjesto ide uz zadatak po svaku cijenu, što zahtijeva visoku vozačka vještina.
Game značajke:
izvrsno iskustvo igranja prostor s ukupna dužina ceste je više od 500 km;
modelira u detalj grada (prva verzija Moskva i St. Petersburg);
12 vozila svih vrsta igrača, od legkovushek za kamione i autobuse;
je najpouzdanija reprodukcija izgleda i unutrašnjosti automobila;
realno automobil fizike;
vanjski tuning i modernizaciji interne čvorovi strojeve;
razne cestovnog prometa (više od 50 modela);
non-motorizirane promet: avionima, vlakovima, brodovima;
Napredni AI strojevi prometa;
inspektora i patrolna vozila, DPS;
neočekivana situacija na cesti: prometne nesreće, popravci, zagušenja;
posebnih zadataka za agens misija nacionalne sigurnosti;
2 stupanj složenosti - simulacija / arkada;
dinamički mijenjati sati;
Dinamička promjena u vremenskim uvjetima;
visokokvalitetne zvučne efekte snimljeno koristeći stvarni prototip tehnologije.
Izdavanje ove igre je planiran za 2009
Dali je ta igrica izasla..??
i sorry na ponovnom otvaranju teme starijom od par mjeseci ...
Urban jungle. To onaj tip govori. Ajme meni.
Gledo sam dok je moj buraz polagal voznju.
Onda sam ja malo isel igrat. Pelal sam se 100 km/h , a tip meni veli
"Pokusajmo malo sporije" ,a ja si mislim "ma nemoj je..t" 
Zar nije postojala ona od Microsofta igra... kako se ono zove?
Evo ja sam sloro skinuo GTR Ev0lution i bas mi je igra odlicna sto sse tice simuliranja, a naj bolja smimulacija je LIVE FOR SPEED
, a valjda mislis na ovo midtown2Zar nije postojala ona od Microsofta igra... kako se ono zove?
, a valjda mislis na ovo midtown2