Simulator vožnje!

poruka: 46
|
čitano: 30.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Evo dečki i cure ja sam tražio ali nisam nigdje našao sličnu temu ovoj! Da li netko zna neku poštenu simulaciju vožnje po gradu sa "normalnim" autima! Već znam za urban jungle ( igra ok ali nije to za mene i moj G25 ), onda ona njemačka 3d driving school koja je bezveze. Dakle neku poštenu da se mogu lagano vozat po gradu. I ako netko zna da li je moguće negdje nabavit ove simulacije što imaju neke auto škole?? Hvala unaprijed na odgovorima!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 23:04 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Evo ja sam sloro skinuo GTR Ev0lution i bas mi je igra odlicna sto sse tice simuliranja, a naj bolja smimulacija je LIVE FOR SPEED

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Simulator vožnje!
meni je dobar TEST DRIVE
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
18 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Tema postoji.   ovdje

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
meni je dobar TEST DRIVE
 jeli to blize NfSu ili UrbJungle-u?
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

A ako ti u test driveu smeta policija skini trainer i stisni F4 i stvar rješena

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...
meni je dobar TEST DRIVE
 jeli to blize NfSu ili UrbJungle-u?
 NFSu. Imaš skupocjene aute i trkaš se po cijelom Honoluluu, a normalno imaš i online opciju a možeš se i vozikati po otoku
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Live For Speed - valjda najrealnija simulacija vožnje no ima par staza i ne baš puno različitih auta

GTREvo - dobra simulacija, nova, modovi uglavnom tek u izradi

rFactor - igra napravljena za modove, a njih ima (od bube do F1)

Sad ak ti želiš normalno vozikanje po gradu sa autom uz poštivanje propisa itd za to ti nemam pojma. Al možeš probat 18 wheels of steel. Dobra igra. Imaš kamion, prevoziš teret i moraš poštivat prometne propise (ak je murija u blizini).

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Simulator vožnje!

GRID, Test drive Unlimited,DIRT,... ima ih jos nemogu se sad sitit(GTR ,LFS)
Ima vele igrica, samo meni su glupe kontorle(mislin na okrecanje) u vecini, kad san igra Toca Race 3, izivciralo me nemores nikako lipo da valja okrenit i uc u okuku(zavoj), ali ne samo u toj igrici nego u vecini pa  nevolim bas takve igrice, drazi mi je vele NFS,(vidit cu kakav je grid, nisan proba), i neman volan(zapravo iman neki od 200 kn, kupljen ima 2 godine nevalja nista).
Tebi ce bit lipo sa G25.

I vec ti je otvorena ova tema link.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 1:12 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Hvala na odgovorima, ali kao prvo ona druga tema nije ono što tražim, jer kao drugo ( nitko ne čita šta ljudi pišu, osim BlackM ) ja tražim igru za vožnju po gradu sa "normalnim" autima, a ne nabrijanim! Auti kao npr ford focus, VW Passat, audi A3 A4 A6 ili bilo koji drugi gradski auto!! I najvažnije da MORAM poštivati pravila!!!

@ BlackM: Znam za te kamionske igre i imam ih sve ali nije to tolko striktno po pravilima. To je ipak simulacija za kamione a ne aute tako da ipak je drugačije! Nadam se da znaš šta želim reći!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 2:24 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Naišao sam na neku simulaciju vožnje prek youtube-a, pogledao sam

, i čini mi se da je igra i više nego solidna. Neki u komentarima ispod filmića kažu da se igra zove Carrier, neki kažu da se zove Transporter... Mislim da još nije izašla. Pokušavam pronaći bilokoju informaciju o igri, ali mi ne ide.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Trebate probat GTR Evolution na Nordschleife stazi u kombinaciji sa G25 i tada cete znati kako izleda voziti na krajnjim granicama. Djeluje zastrašujuče, ali ipak smiruje spozaja  da se radi o simulatoru, te ako izletiš u zavoju pri velikoj brzini, svjestan si da ti se ipak neće polomiti kosti u tijelu.

0 0 hvala 0
17 godina
Simulator vožnje!

Za vožnju po gradu sa "normalnim" autima, skini si besplatno Urban Jungle koju su napravili Riječani

Igra je super, prvo polažeš poligon (kao u stvarnom životu) i poslije toga dostavljaš nekakve pakete po gradu Rijeci

Murja je na svakom koraku, moraš koristiti žmigavce, ne smiješ prijeći 50km/h (po zakonu), ne smiješ gaziti pješake i voziti po stazi, ma puno toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Za vožnju po gradu sa "normalnim" autima, skini si besplatno Urban Jungle koju su napravili Riječani

Igra je super, prvo polažeš poligon (kao u stvarnom životu) i poslije toga dostavljaš nekakve pakete po gradu Rijeci

Murja je na svakom koraku, moraš koristiti žmigavce, ne smiješ prijeći 50km/h (po zakonu), ne smiješ gaziti pješake i voziti po stazi, ma puno toga...

TO JE Ipak malo dosadno... jeli imas nesto slično ali bolje?

Ps. ja sam se vozio po gradu u GTA:SA ali mi nije bio gust jer cim me policija pocne hvatati, pobjegnem im u trenu.. a, bilo mi je i dosadno sto sam ja u Zastavi 101 vozio brze od nekog u Ferrariu (karikatura...)
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Još uvijek ne čitate šta pišem! Rekao sam da znam za Urban Jungle i da mi nije dobar jer imaju problema sa podrškom volana. Nemogu nikako namjestit tipke i osi volana! A igra kao igra je super, jer sam prije igrao sa tipkovnicom i jednim jeftinim volanom i radilo je ok ali ovo je ipak G25! No svejedno hvala!! A za onaj ruski sam i ja čuo isto! Izgleda odlično a kad će izaći gdje će izaći to ćemo vidjet! A sad sam bio našao neku simulaciju nazvana Driver:test. ima na youtube video i igra je ok ali nigdje nemogu naći serial ili crack jer je niskobudžetna igra i nitko nezna za nju pa ju nitko nije cracknuo. Još. Igra je ok ali pošto je demo ima samo par staza (levela).
17 godina
neaktivan
ak zelis na volan predobar je Driver PArallel Lines
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Naišao sam na neku simulaciju vožnje prek youtube-a, pogledao sam

, i čini mi se da je igra i više nego solidna. Neki u komentarima ispod filmića kažu da se igra zove Carrier, neki kažu da se zove Transporter... Mislim da još nije izašla. Pokušavam pronaći bilokoju informaciju o igri, ali mi ne ide.

isssse kako DOBRA IGRA, ovo moram imat!!!!!!!!!!!!!!
daj mi recite jer ima to igdje za download
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Evo našao sam je. Igra se zove Transporter.

Evo i link: http://www.transporter-game.ru/about

Pa ako netko razumije ćirilicu i ruski jezik neka izvoli! Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 19:22 (vistma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Bit će to dobra igra! Evo prijevoda na hrvatski sa te stranice kao novosti! Prevedeno sa google translate!

Ste gledali film "prijevoznik"? Tada ćeš shvatiti koliko pretjeran, bez objašnjenja. Vi - upravljački program. Ne, ovako: driver!
Možete nositi išta i bilo gdje na bilo kojem stroju.
Vi - profesionalni sa bogatstvo iskustva, imate uz rame bilo koji zadatak!
Vi rad u veliki grad, velika zemlja. Vozite tereta i putnika na različitim strojevima na različitim udaljenostima. Glavni izazov za dostavu svih vremena, netaknuti.
A ako je kratko vrijeme? A ako je pluto ili policija cordons na cesti?
A ako benzin je nizak ili peregrelsya motor? Ovo je već tvoj problem, vaš genijalnost i vještine vožnje ovisi da li će biti bombardovana za volanom zapušten «šest» ili otići u «strong svijet» i peresyadete u luksuznim inomarku.

«Prijevoznik» - igra u žanru od auto simulacija, nema izravne analogni! Veliki svijet igra pokriva veliku Ruski savezni gradovi i pravaca. Park vozila vrlo raznolika: od legkovushek i off-road za teške kamione i autobuse. Na strojevima odražava stvarni prototipa izgleda, interijera i upravljanje. Sva vozila domaća u igri - licenciranje.

Glavna osobina ove igre je odigrati realno ceste mira u megalopolis i karakteristike profesionalnog vozača. Riječ «mira» nije izabrao slučajno, jer veliki broj strojeva u gradu odgovara praviti analogiju od civilizacije, koji žive na njihovim zakonima, službenim nenapisan i pravila, sa svojim ljudima, koji bi trebao poslužiti zakona, kazneni tijela, nadzor vladavine prava, kriminalci break zakon i mnoge druge karakteristike velikog društva. Svatko tko sjedi dolje za volan, bi trebao znati pravila života, inače ga ne bi mogla da opstane u svijetu na kotačima.

Pokrenite igru će jednostavno dovesti do starih automobila, prebačeni su tereta ili putnika i ostvarivanje male pare. Gužve i semafori nemaju dinamičnoj vožnji, a visoke zarade ... Tako možete raditi sve svoj život, teško napraviti završava susret. Ali život - i ako je lutrija vrijeme shvatiti priliku, možete popeti se vrlo mnogo. Ne propustite priliku dobro zaraditi i kupiti novi automobil. Samo jaki i hrabri će uspjeti u ovom okrutnom svijetu strojeva!

Vrši li vožnji SDA - to je vaš vlastiti posao. Zastukaet patrola ili radar oružje - kako bi dobili fine i čak lishishsya prava. Međutim, patrolna kola svibanj nije uvijek stići s vama, posebno ako su - profesionalna. On svibanj crtica sve uvjetovanost? Izbor je vaš.

Postaje iskusan vozač, prokachav mogućnost putovanja bezavariyno, igrač dobije prijedlog da se presele u nacionalne sigurnosti, gdje će se obavljati tajnim misijama. On se više ne može brinuti za troškove održavanja strojeva. Novca više neće biti relevantne, na prvo mjesto ide uz zadatak po svaku cijenu, što zahtijeva visoku vozačka vještina.

Game značajke:

izvrsno iskustvo igranja prostor s ukupna dužina ceste je više od 500 km;
modelira u detalj grada (prva verzija Moskva i St. Petersburg);
12 vozila svih vrsta igrača, od legkovushek za kamione i autobuse;
je najpouzdanija reprodukcija izgleda i unutrašnjosti automobila;
realno automobil fizike;
vanjski tuning i modernizaciji interne čvorovi strojeve;
razne cestovnog prometa (više od 50 modela);
non-motorizirane promet: avionima, vlakovima, brodovima;
Napredni AI strojevi prometa;
inspektora i patrolna vozila, DPS;
neočekivana situacija na cesti: prometne nesreće, popravci, zagušenja;
posebnih zadataka za agens misija nacionalne sigurnosti;
2 stupanj složenosti - simulacija / arkada;
dinamički mijenjati sati;
Dinamička promjena u vremenskim uvjetima;
visokokvalitetne zvučne efekte snimljeno koristeći stvarni prototip tehnologije.

Izdavanje ove igre je planiran za 2009

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Sad tek vidim da će Transporter biti igra koja će opako konkurirati 18 WOS-u. Još kad vidim realističan grad i prave gužve (a ne onakve kvazi-gužve kao u ostalim simulacijama) WOW...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Bit će to dobra igra! Evo prijevoda na hrvatski sa te stranice kao novosti! Prevedeno sa google translate!

Ste gledali film "prijevoznik"? Tada ćeš shvatiti koliko pretjeran, bez objašnjenja. Vi - upravljački program. Ne, ovako: driver!
Možete nositi išta i bilo gdje na bilo kojem stroju.
Vi - profesionalni sa bogatstvo iskustva, imate uz rame bilo koji zadatak!
Vi rad u veliki grad, velika zemlja. Vozite tereta i putnika na različitim strojevima na različitim udaljenostima. Glavni izazov za dostavu svih vremena, netaknuti.
A ako je kratko vrijeme? A ako je pluto ili policija cordons na cesti?
A ako benzin je nizak ili peregrelsya motor? Ovo je već tvoj problem, vaš genijalnost i vještine vožnje ovisi da li će biti bombardovana za volanom zapušten «šest» ili otići u «strong svijet» i peresyadete u luksuznim inomarku.

«Prijevoznik» - igra u žanru od auto simulacija, nema izravne analogni! Veliki svijet igra pokriva veliku Ruski savezni gradovi i pravaca. Park vozila vrlo raznolika: od legkovushek i off-road za teške kamione i autobuse. Na strojevima odražava stvarni prototipa izgleda, interijera i upravljanje. Sva vozila domaća u igri - licenciranje.

Glavna osobina ove igre je odigrati realno ceste mira u megalopolis i karakteristike profesionalnog vozača. Riječ «mira» nije izabrao slučajno, jer veliki broj strojeva u gradu odgovara praviti analogiju od civilizacije, koji žive na njihovim zakonima, službenim nenapisan i pravila, sa svojim ljudima, koji bi trebao poslužiti zakona, kazneni tijela, nadzor vladavine prava, kriminalci break zakon i mnoge druge karakteristike velikog društva. Svatko tko sjedi dolje za volan, bi trebao znati pravila života, inače ga ne bi mogla da opstane u svijetu na kotačima.

Pokrenite igru će jednostavno dovesti do starih automobila, prebačeni su tereta ili putnika i ostvarivanje male pare. Gužve i semafori nemaju dinamičnoj vožnji, a visoke zarade ... Tako možete raditi sve svoj život, teško napraviti završava susret. Ali život - i ako je lutrija vrijeme shvatiti priliku, možete popeti se vrlo mnogo. Ne propustite priliku dobro zaraditi i kupiti novi automobil. Samo jaki i hrabri će uspjeti u ovom okrutnom svijetu strojeva!

Vrši li vožnji SDA - to je vaš vlastiti posao. Zastukaet patrola ili radar oružje - kako bi dobili fine i čak lishishsya prava. Međutim, patrolna kola svibanj nije uvijek stići s vama, posebno ako su - profesionalna. On svibanj crtica sve uvjetovanost? Izbor je vaš.

Postaje iskusan vozač, prokachav mogućnost putovanja bezavariyno, igrač dobije prijedlog da se presele u nacionalne sigurnosti, gdje će se obavljati tajnim misijama. On se više ne može brinuti za troškove održavanja strojeva. Novca više neće biti relevantne, na prvo mjesto ide uz zadatak po svaku cijenu, što zahtijeva visoku vozačka vještina.

Game značajke:

izvrsno iskustvo igranja prostor s ukupna dužina ceste je više od 500 km;
modelira u detalj grada (prva verzija Moskva i St. Petersburg);
12 vozila svih vrsta igrača, od legkovushek za kamione i autobuse;
je najpouzdanija reprodukcija izgleda i unutrašnjosti automobila;
realno automobil fizike;
vanjski tuning i modernizaciji interne čvorovi strojeve;
razne cestovnog prometa (više od 50 modela);
non-motorizirane promet: avionima, vlakovima, brodovima;
Napredni AI strojevi prometa;
inspektora i patrolna vozila, DPS;
neočekivana situacija na cesti: prometne nesreće, popravci, zagušenja;
posebnih zadataka za agens misija nacionalne sigurnosti;
2 stupanj složenosti - simulacija / arkada;
dinamički mijenjati sati;
Dinamička promjena u vremenskim uvjetima;
visokokvalitetne zvučne efekte snimljeno koristeći stvarni prototip tehnologije.

Izdavanje ove igre je planiran za 2009

Dali je ta igrica izasla..??

i sorry na ponovnom otvaranju teme starijom od par mjeseci ...

18 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Sudeči po komentarima na yutubu  igra još nije završena ...

evo video

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Urban jungle. To onaj tip govori. Ajme meni.Smijeh

Gledo sam dok je moj buraz polagal voznju.

Onda sam ja malo isel igrat. Pelal sam se 100 km/h , a tip meni veli

"Pokusajmo malo sporije" ,a ja si mislim "ma nemoj je..t" Smijeh

METALLICA
16 godina
neaktivan
a covjece pa zasto jos nije izasla khmeeee meni dosadno cekam to vec
18 godina
neaktivan
Simulator vožnje!

Zar nije postojala ona od Microsofta igra... kako se ono zove?

Avatar odgovara mojim reakcijama dok čitam ovaj forum...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

Evo ja sam sloro skinuo GTR Ev0lution i bas mi je igra odlicna sto sse tice simuliranja, a naj bolja smimulacija je LIVE FOR SPEED

igra je super...simulacija voznje isto tako super......za svoju velicinu na disku i grafika je super
amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
17 godina
naxeem kaže...

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
naxeem kaže...

skino sam igru fenomentasticna je.---
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

naxeemov 3999 postCool, a valjda mislis na ovo midtown2
EDIT: preteklo me za igru...
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 13:49 (Fowix).
17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
naxeem kaže...

naxeemov 3999 postCool, a valjda mislis na ovo midtown2
EDIT: preteklo me za igru...
 sta ce bit kad napise 4000 post.....biti ce bubamara .........
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice