Šifre za nfs most wanted

poruka: 14
|
čitano: 15.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Šifre za nfs most wanted

molim vas dajte pls neku stranicu!!!!!!!!!!!! I ja bih ponajviše htjeo ako ima šifra za pare!!!!!!

EDIT: i možete li mi molim vas napisati gdje i kako upisujem šifreIzlanuo se

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 20:04 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šifre za nfs most wanted

daj se skuliraj. sta ce ti sifre? MW je ionako dosta lagan za igrati (osim dok te policija ne lovi)

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Šifre za nfs most wanted
Bass kaže...

daj se skuliraj. sta ce ti sifre? MW je ionako dosta lagan za igrati (osim dok te policija ne lovi)

Nekad cak i tada..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
neaktivan
šiframa se može doći do nekih auta koje je inače (skoro pa) nemoguće 'legalno' dobiti.

ako te to baš zanima, googlaj.
17 godina
neaktivan
Šifre za nfs most wanted

GOOGLE!!

netko

0 0 hvala 0
16 godina
Šifre za nfs most wanted

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_most_wanted.shtml

Tu imaš svakakve trenere za igre samo malo proući....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šifre za nfs most wanted
Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Brzi97 kaže...

lol. Hvala ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT:Ja bih voilo pare jel bi htjeo nabrijavat aute. i usput jel se to može radit da nisi u karijeri. Da je besplatno. Znam da se to može u carbonu a u MW neznam

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 20:38 (luxxxfromhell).
17 godina
neaktivan
Šifre za nfs most wanted

E i daj molim te nemoj mećat tolko uskličnika nervira me to...

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Brzi97 kaže...

EDIT:Ja bih voilo pare jel bi htjeo nabrijavat aute. i usput jel se to može radit da nisi u karijeri. Da je besplatno. Znam da se to može u carbonu a u MW neznam

Mozes u svojoj garazi...........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
15 godina
Ivan 992 kaže...
luxxxfromhell kaže...
Brzi97 kaže...

Mozes u svojoj garazi...........

hvala brate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad idem igrat most wanted. I jel to besplatno radim u garaži ili nešt plaćam. Mislim i danas sam igro imam 3,452$ tak da nebi volio to potrošiti

EDIT: za brzog: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 20:47 (luxxxfromhell).
16 godina
neaktivan
Šifre za nfs most wanted

Totalno đaba brate...........

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Šifre za nfs most wanted

i još nešto... Sorry ak sam dosadan ali el mogu besplatno uzimat auto koji god hoću ili moram njega imat u karijeri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šifre za nfs most wanted

Moras imat u karijeri...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice