molim vas dajte pls neku stranicu!!!!!!!!!!!! I ja bih ponajviše htjeo ako ima šifra za pare!!!!!!
EDIT: i možete li mi molim vas napisati gdje i kako upisujem šifre
molim vas dajte pls neku stranicu!!!!!!!!!!!! I ja bih ponajviše htjeo ako ima šifra za pare!!!!!!
EDIT: i možete li mi molim vas napisati gdje i kako upisujem šifre
daj se skuliraj. sta ce ti sifre? MW je ionako dosta lagan za igrati (osim dok te policija ne lovi)
daj se skuliraj. sta ce ti sifre? MW je ionako dosta lagan za igrati (osim dok te policija ne lovi)
Nekad cak i tada..............
GOOGLE!!
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_most_wanted.shtml
Tu imaš svakakve trenere za igre samo malo proući....
lol. Hvala ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!
EDIT:Ja bih voilo pare jel bi htjeo nabrijavat aute. i usput jel se to može radit da nisi u karijeri. Da je besplatno. Znam da se to može u carbonu a u MW neznam
E i daj molim te nemoj mećat tolko uskličnika nervira me to...
EDIT:Ja bih voilo pare jel bi htjeo nabrijavat aute. i usput jel se to može radit da nisi u karijeri. Da je besplatno. Znam da se to može u carbonu a u MW neznam
Mozes u svojoj garazi...........
Mozes u svojoj garazi...........
hvala brate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad idem igrat most wanted. I jel to besplatno radim u garaži ili nešt plaćam. Mislim i danas sam igro imam 3,452$ tak da nebi volio to potrošiti
EDIT: za brzog: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL
Totalno đaba brate...........
i još nešto... Sorry ak sam dosadan ali el mogu besplatno uzimat auto koji god hoću ili moram njega imat u karijeri?
Moras imat u karijeri...........