Settlers 7 [Problem]

poruka: 4
|
čitano: 1.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Settlers 7 [Problem]

Bok Bagovci. E pa ja vam imam jeda dosta velik problem na Settlersima pa sam mislio da mi mozete pomoći. Riječ je o konfigu, prije 1 god uzeo sam Settlers 7 paths to a Kingdom org nakon izlazska i platio sam je 350 kn. Normalno istaliarao sam je ali tadašnji komp nije bio neka zvijer pa mi nije mogao pokrenuti lagalo je u glavnom, nakon 1 i pol godinu kupio sam Toshibu L670 model. Odmah sam išao isprobati kad sam istalirao igru pokrenuo bum. Grafa u ... konda igram na digitronu gledao sam gameplaye sve sam gledao ljepša je grafa ali ovo kad sam otvorio ono mecao sam sve postavke ali ono uvjek ista ili nekako ružna nije ko na gameplayu il irecenziji drugih ljudi.

Mislim da ovo nije problem metnut cu vam minimum konfiguraciju za Settlerse 7 i od moga Laptopa config.

Settlers 7 Paths to a Kingdom

Operating System: Windows XP, Vista, 7
CPU: P4 2GHz or better, AMP XP 2600 Processor
RAM: 2GB (4GB)
Video Card: 256MB
Sound Card: Direct 9c
DirectX: 9c included on disk
HDD: 8GB free space
Peripherals Supported: Mouse, Keyboard

Toshiba - L670

Windows 7 64.bit

Intel(R) Core(TM) i5 CPU M430 2.27 ghz (Intel turbo boost Technology to 2.53 ghz)

Ati Radeon 5650 1gb DRR 5

Ram: 4gb

DirectX: 10-11

Našao sam još jedan zanimljiv podatak kod igre pod grafički podržanim karticama pise ovako:

ATI Radeon: Hd5450,5470,5570,5650. Tu je moja ima njih jos 25 ali mi se neda pisati ima ih od minimuma pa do max do hd 5970 ali to nema veze ispod grafički pise ovako.

Laptop models of those cards may works but are not supported. [ Ja imam 5650 na laptopu]

These chipset are the only ones that will run this game. Additional chipset may be supported after relase.

For an uptodate list of supported chipset, please visit the FAQ for this game on our website: http://support.ubi.com

Mislim da je u ovom problem iako meni laptop pokrene igru ali grafa je u K***dali postoji šansa da se nešto skinem ili neš u vez igrafe ako je to problem, ili je nešto drugo ili samo ne mogu igrati na ovoj grafi Settlerse 7 :( .

Hvala na čitanju molim vas odg ko zna :D?

Admini ako ima vec postojeca slična tema molim vas usmjeri te me prema njoj ako nema provaj te i vi nešto odgovorit ako imate iskustva s ovim hvala!

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 8:22 (ris).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Settlers 7 [Problem]

sta ti kaze ovaj link?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Settlers 7 [Problem]
golatificon kaže...

sta ti kaze ovaj link?

MA piše da može od minimuma pa do preporučenog sve zeleno! :/

Sve mi je na preporučeno zeleno...

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 8:53 (ris).
17 godina
neaktivan
Settlers 7 [Problem]

Može Help!?

vorpen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice