Ti ćeš biti zadužen za leteće beštije.
Ti ćeš biti zadužen za leteće beštije.
Mogo si mi reči da si uzeo... Tj dobio bi trebao reči jel tako? :D
Ajde javi mi se na skype da se dogovorimo.
Dodajte me svi. Onda možemo svi na teamspeak i derat se :D.
Imam sve Samove sad
I ja isto imam sve, pljunuo 60E za complete pack
(Šalim se naravno, kupio sve pojedinačno na ultra-niskim akcijama i svega dao 12-13E max.)
(Šalim se naravno, kupio sve pojedinačno na ultra-niskim akcijama i svega dao 12-13E max.)
Isti taj paket je trenutno snižen na Steamu 75 % pa iznosi 15,50 €. Maloprije sam to naveo i u temi: Popusti, akcije i dobre ponude za igre.
Pa tko voli CroTeam ovo je dobra prilika. U paketu su sve SS igre, DLC za SSHD:TSE i naravno SS3:BFE (njegova pojedinačna cijena na Steamu, bez popusta, iznosi 28 € tako da se isplati uzeti kompletan paket).
Hoćete možda da sutra probamo nešto odigrati?
Meni odgovara.
Također!
a serious sam HD legend of the beast DLC?
E da, to sam skužio da je nedavno izašlo (15.5 kolko vidim), tako da ću i to kupiti kroz koji dan.
E da, to sam skužio da je nedavno izašlo (15.5 kolko vidim), tako da ću i to kupiti kroz koji dan.
Bravo...a ti si poslao poruku da ih imas sve taman kad je DLC izasa tako da te sje***o!!! ;)
a je8ga decki, nis od mene ovaj vikend.. ode na dinaru.
Kad ćemo opet? Meni je zadnji put bilo fenomenalno! Beast Hunt + Zezancija na Mumbleu i čekanje sat vremena dok se pokrene server = Neprocjenjivo.
Još da je skank bio pa da nabaci koju svoju nezgodu
Kad ćemo opet? Meni je zadnji put bilo fenomenalno! Beast Hunt + Zezancija na Mumbleu i čekanje sat vremena dok se pokrene server = Neprocjenjivo.
Još da je skank bio pa da nabaci koju svoju nezgodu
Ja sam za. S tim da je team beast meni osobno draži, a možemo i na pub, svejedno. Btw... ja sam sad tek skužio da je FRAPS snimio i internet radio dok sam ovo gore snimao lol... Al drito se poklopila stvar
ranko, javi se onda onda ovaj vikend da se malo druzimo....
Petak/Subota večer... Ako može još i Convict i Minoza bilo bi ljepo.
Igra netko First ili Second Encounter? Ne HD, nego stari. Ja bi igrao BFE, ali ga nemam. Pa ako igrate, i ja vam se pridružim.
Sam 3 je nominiran za "Best European Multiplayer Game" pa ako netko zeli glasati:
http://www.european-games-award.com/index.php/categories
evo jucer piknuo Serious Sam 3 -BFE na steam summer sale :) :D na snizenju je za samo 9,51€
evo jucer piknuo Serious Sam 3 -BFE na steam summer sale :) :D na snizenju je za samo 9,51€
A od danas je za samo 7€! Pa, podržite naše developere i ujedno jeftino kupite ovu odličnu igru!
http://store.steampowered.com/app/41070/
Serious Sam 3 se vrti na Linuxu:
Link na objavu na Facebooku i Phoronix vijest.
Jeeeej. Bio sam u nekoj temi vezanu uz Linux vec rekao da je ekipa iz Croteam-a drzala predavanje na FER-u i tamo su rekli da vec imaju gotov Linux klijent koji radi :D
Odlicno!
Kako vam igra kolje cpu.
Ja igram na rezi 1280*1024 i moram 955Be dignit na 3,6 i fps mi lipo varira.
Uglavnom fps varira od 30-60 a gpu usage varira isto od 80-99 al jedino kada je cpu clocknut na 3,6GHZ. Al sta je znacajno zakolje mi samo jednu jezgru na cpu dok ove ostale 3 lade da nekazem sta.... . Na 3ghz usage varira od 65-90posto a i fps varira i naravno manji je. Nije valjda da su svi prijasni nastavci bili savrseni po pitanju iskoristenja hardwera a ode mi kolje samo jednu jezgru ko da sam u doba pentiuma 4?
Gpu je 6850
Sjecam se kada sam igrao na toj rezi sa 5870, u gotovo svim igrama sam imao velike varijacije u framerate-u. Naprosto desi se da prosjecan framerate bude dosta visi, a minimalni neznatno pa je razlika osjetna. Ne znam kako ti je u drugim igrama ali ne vjerujem da je puno bolje, znam da meni nije bilo.
Sjecam se kada sam igrao na toj rezi sa 5870, u gotovo svim igrama sam imao velike varijacije u framerate-u.
Ja nisam pitao za milijun jednu igru nego sam pitao za ovu i nisam pitao za fps nego sam pitao kako kolje cpu?
Ja sve igre mogu igrat na 2ghz sa ovom grafom da su na 100posto usagea il 60fps al ovo je bas specificno. imam sve serious samove svi su klali lipo proc a ovaj smao jednu jezgru pa pitam jel do mene il je svima tako. Ako neko ima da proba na mojoj rezi sa bilo kakvom drugom konfom rec optilike fps i da vidi jel cpu kolje ravnomjerno
Sjecam se kada sam igrao na toj rezi sa 5870, u gotovo svim igrama sam imao velike varijacije u framerate-u.
Ja nisam pitao za milijun jednu igru nego sam pitao za ovu i nisam pitao za fps nego sam pitao kako kolje cpu?
Ja sve igre mogu igrat na 2ghz sa ovom grafom da su na 100posto usagea il 60fps al ovo je bas specificno. imam sve serious samove svi su klali lipo proc a ovaj smao jednu jezgru pa pitam jel do mene il je svima tako. Ako neko ima da proba na mojoj rezi sa bilo kakvom drugom konfom rec optilike fps i da vidi jel cpu kolje ravnomjerno
Gledaj, imam isti hardware na poslu (6870 doduse), ali igram na 1920x1200 i igra nema takvih dropova... ne vidim zasto te muci rasporedenost opterecenja po jezgrama u cijeloj ovoj prici.
Gledaj, imam isti hardware na poslu (6870 doduse), ali igram na 1920x1200 i igra nema takvih dropova... ne vidim zasto te muci rasporedenost opterecenja po jezgrama u cijeloj ovoj prici.
Muci me zato sta nisam navika ovoliko procesor drzat u nebesima. Sta al nebiste vi radije da vam sve 4jezgre optereti 80posto recimo na 2,6Ghz nego jednu jezgru full na 3,6ghz i onda ne iskoristava cijeli gpu
Muci me zato sta nisam navika ovoliko procesor drzat u nebesima. Sta al nebiste vi radije da vam sve 4jezgre optereti 80posto recimo na 2,6Ghz nego jednu jezgru full na 3,6ghz i onda ne iskoristava cijeli gpu
Nisam programer pa ne znam kako su koje instrukcije izvrsavane, mogu pitati ako te interesira... Kod mene nije samo jedna opterecena ali ostale su manje u odnosu na prvu, druga cca 40% u prosjeku, a treca i cetvrta 5-15%. Mozda ostale jezgre jednostavno nemaju sta za raditi u toj mjeri. Koliko mi je poznato, neke stvari se jos i sporije izvrsavaju kada ih razbacas po jezgrama. Doduse, malo znam o ovome pa se necu uopce upustati u diskusiju o tome. Ono sto jesam siguran je da kod mene nema velikih varijacija, koristim autoconfig postavke.
Nisam programer pa ne znam kako su koje instrukcije izvrsavane, mogu pitati ako te interesira... Kod mene nije samo jedna opterecena ali ostale su manje u odnosu na prvu, druga cca 40% u prosjeku, a treca i cetvrta 5-15%. Mozda ostale jezgre jednostavno nemaju sta za raditi u toj mjeri. Koliko mi je poznato, neke stvari se jos i sporije izvrsavaju kada ih razbacas po jezgrama. Doduse, malo znam o ovome pa se necu uopce upustati u diskusiju o tome. Ono sto jesam siguran je da kod mene nema velikih varijacija, koristim autoconfig postavke.
Ma nemorate se muciti. Uglavnom nista me to nije interesiralo osim cpu usagea i to je to... Ako neko zaigra pa neka poprati cisto da se vidi ;)