Serious Sam 3 - BFE

poruka: 252
|
čitano: 53.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Serious Sam 3 - BFE
Ranko Kukumar kaže...
Oću i ja{#}

Ti ćeš biti zadužen za leteće beštije. {#}{#}

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Mogo si mi reči da si uzeo... Tj dobio bi trebao reči jel tako? :D

Ajde javi mi se na skype da se dogovorimo.

Dodajte me svi. Onda možemo svi na teamspeak i derat se :D.

Imam sve Samove sad {#}

I possess a skill to google.
14 godina

I ja isto imam sve, pljunuo 60E za complete pack

(Šalim se naravno, kupio sve pojedinačno na ultra-niskim akcijama i svega dao 12-13E max.)

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 14:05 (Ranko Kukumar).
16 godina
Ranko Kukumar kaže...

(Šalim se naravno, kupio sve pojedinačno na ultra-niskim akcijama i svega dao 12-13E max.)

Isti taj paket je trenutno snižen na Steamu 75 % pa iznosi 15,50 €. Maloprije sam to naveo i u temi: Popusti, akcije i dobre ponude za igre.

Pa tko voli CroTeam ovo je dobra prilika. U paketu su sve SS igre, DLC za SSHD:TSE i naravno SS3:BFE (njegova pojedinačna cijena na Steamu, bez popusta, iznosi 28 € tako da se isplati uzeti kompletan paket).

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Hoćete možda da sutra probamo nešto odigrati?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Meni odgovara.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Također!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

a serious sam HD legend of the beast DLC?

14 godina
NameNick kaže...
Ranko Kukumar kaže...

E da, to sam skužio da je nedavno izašlo (15.5 kolko vidim), tako da ću i to kupiti kroz koji dan.

Who fucking cares
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
NameNick kaže...
Ranko Kukumar kaže...

E da, to sam skužio da je nedavno izašlo (15.5 kolko vidim), tako da ću i to kupiti kroz koji dan.

Bravo...a ti si poslao poruku da ih imas sve taman kad je DLC izasa tako da te sje***o!!! ;)

16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

a je8ga decki, nis od mene ovaj vikend.. ode na dinaru.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Sad sam ovo snimio u editoru, faca mi je najjaca {#}

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Serious Sam 3 - BFE

Kad ćemo opet? Meni je zadnji put bilo fenomenalno! Beast Hunt + Zezancija na Mumbleu i čekanje sat vremena dok se pokrene server = Neprocjenjivo.

Još da je skank bio pa da nabaci koju svoju nezgodu{#}

Who fucking cares

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Kad ćemo opet? Meni je zadnji put bilo fenomenalno! Beast Hunt + Zezancija na Mumbleu i čekanje sat vremena dok se pokrene server = Neprocjenjivo.

Još da je skank bio pa da nabaci koju svoju nezgodu{#}

Ja sam za. S tim da je team beast meni osobno draži, a možemo i na pub, svejedno. Btw... ja sam sad tek skužio da je FRAPS snimio i internet radio dok sam ovo gore snimao lol... Al drito se poklopila stvar {#}

16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

ranko, javi se onda onda ovaj vikend da se malo druzimo....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Petak/Subota večer... Ako može još i Convict i Minoza bilo bi ljepo.

Who fucking cares
17 godina

Igra netko First ili Second Encounter? Ne HD, nego stari. Ja bi igrao BFE, ali ga nemam. Pa ako igrate, i ja vam se pridružim.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Sam 3 je nominiran za "Best European Multiplayer Game" pa ako netko zeli glasati:

http://www.european-games-award.com/index.php/categories

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

DLC "Jewel of the Nile" u desetom mjesecu:

http://www.devolverdigital.com/post/26842155048

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 7:27 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

evo jucer piknuo Serious Sam 3 -BFE na steam summer sale :) :D na snizenju je za samo 9,51€

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
geek_boy1 kaže...

evo jucer piknuo Serious Sam 3 -BFE na steam summer sale :) :D na snizenju je za samo 9,51€

A od danas je za samo 7€! Pa, podržite naše developere i ujedno jeftino kupite ovu odličnu igru! 

http://store.steampowered.com/app/41070/

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
16 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Serious Sam 3 se vrti na Linuxu:

Link na objavu na Facebooku i Phoronix vijest.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

7 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
hrx kaže...

Serious Sam 3 se vrti na Linuxu:
Link na objavu na Facebooku i Phoronix vijest.

Jeeeej. Bio sam u nekoj temi vezanu uz Linux vec rekao da je ekipa iz Croteam-a drzala predavanje na FER-u i tamo su rekli da vec imaju gotov Linux klijent koji radi :D
Odlicno!

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Kako vam igra kolje cpu.

Ja igram na rezi 1280*1024 i moram 955Be dignit na 3,6 i fps mi lipo varira.

Uglavnom fps varira od 30-60 a gpu usage varira isto od 80-99 al jedino kada je cpu clocknut na 3,6GHZ. Al sta je znacajno zakolje mi samo jednu jezgru na cpu dok ove ostale 3 lade da nekazem sta.... . Na 3ghz usage varira od 65-90posto a i fps varira i naravno manji je. Nije valjda da su svi prijasni nastavci bili savrseni po pitanju iskoristenja hardwera a ode mi kolje samo jednu jezgru ko da sam u doba pentiuma 4?

Gpu je 6850

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Sjecam se kada sam igrao na toj rezi sa 5870, u gotovo svim igrama sam imao velike varijacije u framerate-u. Naprosto desi se da prosjecan framerate bude dosta visi, a minimalni neznatno pa je razlika osjetna. Ne znam kako ti je u drugim igrama ali ne vjerujem da je puno bolje, znam da meni nije bilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 14:19 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Sjecam se kada sam igrao na toj rezi sa 5870, u gotovo svim igrama sam imao velike varijacije u framerate-u.

Ja nisam pitao za milijun jednu igru nego sam pitao za ovu i nisam pitao za fps nego sam pitao kako kolje cpu?

Ja sve igre mogu igrat na 2ghz sa ovom grafom da su na 100posto usagea il 60fps al ovo je bas specificno. imam sve serious samove svi su klali lipo proc a ovaj smao jednu jezgru pa pitam jel do mene il je svima tako. Ako neko ima da proba na mojoj rezi sa bilo kakvom drugom konfom rec optilike fps i da vidi jel cpu kolje ravnomjerno

15 godina
neaktivan
Duje00 kaže...
Minoza kaže...

Sjecam se kada sam igrao na toj rezi sa 5870, u gotovo svim igrama sam imao velike varijacije u framerate-u.

Ja nisam pitao za milijun jednu igru nego sam pitao za ovu i nisam pitao za fps nego sam pitao kako kolje cpu?

Ja sve igre mogu igrat na 2ghz sa ovom grafom da su na 100posto usagea il 60fps al ovo je bas specificno. imam sve serious samove svi su klali lipo proc a ovaj smao jednu jezgru pa pitam jel do mene il je svima tako. Ako neko ima da proba na mojoj rezi sa bilo kakvom drugom konfom rec optilike fps i da vidi jel cpu kolje ravnomjerno

Gledaj, imam isti hardware na poslu (6870 doduse), ali igram na 1920x1200 i igra nema takvih dropova... ne vidim zasto te muci rasporedenost opterecenja po jezgrama u cijeloj ovoj prici.

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Duje00 kaže...
Minoza kaže...

Gledaj, imam isti hardware na poslu (6870 doduse), ali igram na 1920x1200 i igra nema takvih dropova... ne vidim zasto te muci rasporedenost opterecenja po jezgrama u cijeloj ovoj prici.

Muci me zato sta nisam navika ovoliko procesor drzat u nebesima. Sta al nebiste vi radije da vam sve 4jezgre optereti 80posto recimo na 2,6Ghz nego jednu jezgru full na 3,6ghz i onda ne iskoristava cijeli gpu

15 godina
neaktivan
Duje00 kaže...
Minoza kaže...

Muci me zato sta nisam navika ovoliko procesor drzat u nebesima. Sta al nebiste vi radije da vam sve 4jezgre optereti 80posto recimo na 2,6Ghz nego jednu jezgru full na 3,6ghz i onda ne iskoristava cijeli gpu

Nisam programer pa ne znam kako su koje instrukcije izvrsavane, mogu pitati ako te interesira... Kod mene nije samo jedna opterecena ali ostale su manje u odnosu na prvu, druga cca 40% u prosjeku, a treca i cetvrta 5-15%. Mozda ostale jezgre jednostavno nemaju sta za raditi u toj mjeri. Koliko mi je poznato, neke stvari se jos i sporije izvrsavaju kada ih razbacas po jezgrama. Doduse, malo znam o ovome pa se necu uopce upustati u diskusiju o tome. {#} Ono sto jesam siguran je da kod mene nema velikih varijacija, koristim autoconfig postavke.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 15:12 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Duje00 kaže...
Minoza kaže...

Nisam programer pa ne znam kako su koje instrukcije izvrsavane, mogu pitati ako te interesira... Kod mene nije samo jedna opterecena ali ostale su manje u odnosu na prvu, druga cca 40% u prosjeku, a treca i cetvrta 5-15%. Mozda ostale jezgre jednostavno nemaju sta za raditi u toj mjeri. Koliko mi je poznato, neke stvari se jos i sporije izvrsavaju kada ih razbacas po jezgrama. Doduse, malo znam o ovome pa se necu uopce upustati u diskusiju o tome. {#} Ono sto jesam siguran je da kod mene nema velikih varijacija, koristim autoconfig postavke.

Ma nemorate se muciti. Uglavnom nista me to nije interesiralo osim cpu usagea i to je to... Ako neko zaigra pa neka poprati cisto da se vidi ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice