Serious Sam 3 - BFE

poruka: 252
|
čitano: 53.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Hahahaha {#}

Tip opcenito ima odlicne modove.

I possess a skill to google.
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE Gamepad konfiguracija

Da neotvaram novu temu postavit cu pitanje ovdje, znaci imam 2 gamepada, jedan je obični usb gamepad, a drugi je xbox 360 gamepad za pc. I kao sto znate SS3 radi samo s xbox360 gamepadom, dok za druge gamepadove treba emulator da bi radili. I sve je to super, ovaj obični gamepad radi savrseno preko emulatora u igrici, no međutim nikako nemogu složit da bi igrao na oba gamepada istovremeno, dakle jer zna tko kakve postavke treba postavit za to i dal je uopće to moguce ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Serious Sam 3 - BFE

Ima li tko ovdje da jos igra SS3 bilo multi ili co-op. Neki dan sam ga skinuo kako bih presao ovaj zadnji dlc i da sakupim karte za trade, a na kraju sam zasao i u multi koji me jako zabavio. Pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi na pm da napravimo grupu ili nesto sl.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Serious Sam 3 - BFE
Ghost777 kaže...

Ima li tko ovdje da jos igra SS3 bilo multi ili co-op. Neki dan sam ga skinuo kako bih presao ovaj zadnji dlc i da sakupim karte za trade, a na kraju sam zasao i u multi koji me jako zabavio. Pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi na pm da napravimo grupu ili nesto sl.

Igram ja.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

ima tko mozda da prodaje ss3??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Orkestralna verzija boss fighta.

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Imam igru odavno al nisam uopce igrao multiplayer. Sad sam poceo igrat i mogu rec da je fenomenalan!. Igro sam nesto malo singleplayera (prve 4 misije) al uglavnom igram sa susjedom na split screenu.

Pa se pitam igraju li ljudi ovo jos uvijek? Na listi mi je trenutno samo jedan server sa 4 igraca u njemu.  Vidim da croteam jos uvijek izbacuje updateove pa mi je malo cudno zasto izbacuju kad niko ne igra? 
Ako netko igra nek me doda na steamu (Nick: FakJea) pa da zaigramo koji put.

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.3.2014 9:52 (Roko567).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Ima jedna dobra fora sa split screenom, ako imas dva monitora istih ili slicnih dijagonala, mozes u windowed modu (alt+enter) rastegnuti window prek oba monitora pa jedan igrac igra na jednom, a drugi na drugom (lijevo/desno setup). :D

Igram ja, probao sam te nac na Steamu ali ima vise rezultata za taj nick. Ako hoces dodaj me, nick je Minoza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

e ljudi jel mozda doso kakav crack za maknuti onog skorpiona?????
plis odgovori neko...

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Ove godine dolazi Serious Sam 4?

Ove godine dolazi Serious Sam 4?

Pogledajte na wiki http://hr.wikipedia.org/wiki/Serious_Sam

Što mislite, jel to neka greška ili stvarno dolazi?

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

Ako se ne varam, u ovom videu je spomenuto (možda je još gdje, ali nisam informiran) da rade na nastavku igre, ali nije ništa precizirano

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 23:57 (denix).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice