Da neotvaram novu temu postavit cu pitanje ovdje, znaci imam 2 gamepada, jedan je obični usb gamepad, a drugi je xbox 360 gamepad za pc. I kao sto znate SS3 radi samo s xbox360 gamepadom, dok za druge gamepadove treba emulator da bi radili. I sve je to super, ovaj obični gamepad radi savrseno preko emulatora u igrici, no međutim nikako nemogu složit da bi igrao na oba gamepada istovremeno, dakle jer zna tko kakve postavke treba postavit za to i dal je uopće to moguce ??
Ima li tko ovdje da jos igra SS3 bilo multi ili co-op. Neki dan sam ga skinuo kako bih presao ovaj zadnji dlc i da sakupim karte za trade, a na kraju sam zasao i u multi koji me jako zabavio. Pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi na pm da napravimo grupu ili nesto sl.
Ima li tko ovdje da jos igra SS3 bilo multi ili co-op. Neki dan sam ga skinuo kako bih presao ovaj zadnji dlc i da sakupim karte za trade, a na kraju sam zasao i u multi koji me jako zabavio. Pa ako je netko zainteresiran neka mi se javi na pm da napravimo grupu ili nesto sl.
Igram ja.
ima tko mozda da prodaje ss3??
Imam igru odavno al nisam uopce igrao multiplayer. Sad sam poceo igrat i mogu rec da je fenomenalan!. Igro sam nesto malo singleplayera (prve 4 misije) al uglavnom igram sa susjedom na split screenu.
Pa se pitam igraju li ljudi ovo jos uvijek? Na listi mi je trenutno samo jedan server sa 4 igraca u njemu. Vidim da croteam jos uvijek izbacuje updateove pa mi je malo cudno zasto izbacuju kad niko ne igra?
Ako netko igra nek me doda na steamu (Nick: FakJea) pa da zaigramo koji put.
Ima jedna dobra fora sa split screenom, ako imas dva monitora istih ili slicnih dijagonala, mozes u windowed modu (alt+enter) rastegnuti window prek oba monitora pa jedan igrac igra na jednom, a drugi na drugom (lijevo/desno setup). :D
Igram ja, probao sam te nac na Steamu ali ima vise rezultata za taj nick. Ako hoces dodaj me, nick je Minoza.
e ljudi jel mozda doso kakav crack za maknuti onog skorpiona?????
plis odgovori neko...
Ove godine dolazi Serious Sam 4?
Pogledajte na wiki http://hr.wikipedia.org/wiki/Serious_Sam
Što mislite, jel to neka greška ili stvarno dolazi?
Ako se ne varam, u ovom videu je spomenuto (možda je još gdje, ali nisam informiran) da rade na nastavku igre, ali nije ništa precizirano