Save game za GTA 4?!

poruka: 43
|
čitano: 26.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Save game za GTA 4?!

nekužim

14 godina
neaktivan

Pozdrav Da pitam nesta ja imam oRginal igru GTA $ ali ne mogu nikako kad predjem neku fazu da Snimim je kako to da izvedem , hvla puno na Pomoći

dzemo
14 godina
neaktivan
benko kaže...
trebas imat ukljucenu opciju da vidis skrivene mape. odes u my documenst onda app data onda local i tam se nalazi rockstar folder kopiraj ga i to je to

Pozdrav  da vas pitam kako da ja to izvedem posto mije Orginalna Igra a koliko god da pređem faza ne mogu da snimim. i gdje se nalazi taj folder rockstar folder koji se treba prekopirati u  documents Hvala !

dzemo
14 godina
neaktivan
Dzemo.mig kaže...

Pozdrav Da pitam nesta ja imam oRginal igru GTA $ ali ne mogu nikako kad predjem neku fazu da Snimim je kako to da izvedem , hvla puno na Pomoći

Znači otvorit će ti se onaj prozor na vrhu ekrana ili ako ne onda stisni tipko "home" pa će se otvoriti, zatim klikni next ili što već pa kad otvori idi na dno tog prozora i klikni na jedan link samo jedan je i tamo napiši što treba. To je inače offline profile. 

Evo

.

Kruger
17 godina
Save game za GTA 4?!

Pozdrav ljudi jel mi moze netko dati sejv od 20% igre ako itko ima. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 20:51 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Save game za GTA 4?!

??

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Save game za GTA 4?!

pozdrav

trebam pomoć za save game od navedene igre,nasao sam ga (na starom disku ) gdje je al dok prebacim,ponaša se ko da ne postoji {#}

da malo bolje pojasnim, na starom disku su savegamovi od igre a sad imam novi disk i želim nastaviti igrati s starim saveom.očito nemoguće..

da li je netko uspio importati save?

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Save game za GTA 4?!
xliveless.
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
15 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

Koliko se ja sjecam se trebalo i ubacit neki xlive dokument u neki drugi direktorij. Al vise se ne sjecam tako da sam mozda i pogrjesio{#}

I love proving people wrong!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

meni je u mapi samo user music  :O :O  može li mi neko pomoći jer na desetoj misiji imam bug clean getaway pa bi skinuo save game od 11 misije da krenem dalje ali neznam di mi je mapa sa save game pomoć

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!
jel mi može netko pomoć, skinem si save game i kopiram ga sve super, upalim ga i dođe mi do starta, stismem start a ono se fojavi filed, tako nešto piše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Save game za GTA 4?!

svima je tako, rockstar je tako zastitio da se nemogu stavljat save games-ovi....

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

kako da sacuvam predjenu misiju u GTA 4

markanovicstefan

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice