Save game za GTA 4?!

poruka: 43
|
čitano: 26.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

Pozdrav! Ne znam zašto ali onaj cra.k od fedora mi je prestao raditi neće više pokrenuti igru i pali mi se AVG ko da je virus, a lijepo je radio jedno mjesec dana?!

Zato bi trebao snimiti (spasiti) save gameove od GTA 4, e sad dal mi netko može reći kako to napraviti i gdje se uopće saveovi nalaze!?

Hvala i lijep pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 21:08 (Full HD).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

C:/Documents and Settings/Ime Profila/Local Settings/Application Data/Rockstar

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Save game za GTA 4?!
trebas imat ukljucenu opciju da vidis skrivene mape. odes u my documenst onda app data onda local i tam se nalazi rockstar folder kopiraj ga i to je to
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

HVALA PUNO kolege za brz odgovor i na pomoći. Živjeli mi vi i SRETNA VAM NOVA GODINA!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hvala takoder ;)
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

gdje mogu nači savegame za gta4 na internetu bez utorrenta

17 godina
protjeran
Save game za GTA 4?!

Jednostavno upiši u google GTA IV savegame i valjda će ti nešto izbaciti.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ja imam windows wistu.di se saveovi na visti nalaze za gta4 naravno???Viče

17 godina
neaktivan
kitkc1 kaže...

e ja imam windows wistu.di se saveovi na visti nalaze za gta4 naravno???Viče

C:\Users\Username*(Ime accounta)\AppData\Local\Rockstar Games
Moraš prvo u Folder options uključit Show hidden files and folders
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

imam problem.......kad ubacim sejvove za gta 4 u mapu , pokrenem igru i kliknem start , pojavi se ovo : LOAD FAILED..CHECK YOUR HARD DRIVE AND TRY AGAIN....NI JEDNI SEJVOVI MI NE RADE KOJE SKINEM S NETA....ZAŠTO?????????????????? a ne želim sam prelaziti igru

Simich
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

taj problem imam i ja...ako neko zna..dajte plis recite...prošao sam 28 posto igrice...i sad nemogu proc jednu misiju...dajte plis pomozite...

16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

e ljudi jel zna itko kako da stavim save game..kad god stisem CopyXliveResorces.exe izbaci mi ovo "Could not write: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\xlive.dll"

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozzz ekipa....imam problem pri instalaciji...nakon sto sam zavrsio instalaicju i registrirao se na rock star games.... nemogu pokrenuti igru... :-( trazi me nekakav serial..kojeg imam ispod napisanog...njega stavim ...i pise fail...jel zna netko u cemu je caka....molim pomoc??!!!! hvalaa :-D

16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

Kako naci save game na win 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

kada pokreneš my computer, klikneš na organize, pa na foleder and search options, pa odeš na show hidden folders, pa zatim odeš u c disk, users, "ime korisnika", app data, local, rockstar games, i tu ti je save game. tebe još muči onaj problem s errorom?

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Gman kaže...

kada pokreneš my computer, klikneš na organize, pa na foleder and search options, pa odeš na show hidden folders, pa zatim odeš u c disk, users, "ime korisnika", app data, local, rockstar games, i tu ti je save game. tebe još muči onaj problem s errorom?

ima samo Show all folders.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 15:25 (Gman).
16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

I da jos nisam rjesio ono,pa cu reinstal igru,ima li koji drugi nacin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nažalost nema drugog načina, koliko ja znam, i ja sam se tako zenuo pa sam išao ne reinstall, a bio sam tražio i tražio neka rješenja ali ništa..kad inst spark IV napravi backup negdje na hdd svih volzila, pa ako ti koji zašteka, onda vratiš original.

a jesi li uspio naći save game ili nisi?

16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

Ne,kad reinstaliram igru oce li mi save game ostati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako nisi našao, pa tamo je kako sam ti rekao, evo sad sam provjerio kod sebe za svaki slučaj još jednom. trebaš uključiti hidden folders, skrivene foldere, otovriš my computer, klikneš na organize, pa na folder and serach options, evo pogledaj na slikama.

i onda tražiš dalje kako sam ti objasnio. čini mi se da ponudi opciju da ti sačuva save game kod uninstala, ali nisam siguran. najbolje ti je da si spremiš svoj save game.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

kako nisi našao, pa tamo je kako sam ti rekao, evo sad sam provjerio kod sebe za svaki slučaj još jednom. trebaš uključiti hidden folders, skrivene foldere, otovriš my computer, klikneš na organize, pa na folder and serach options, evo pogledaj na slikama.

i onda tražiš dalje kako sam ti objasnio. čini mi se da ponudi opciju da ti sačuva save game kod uninstala, ali nisam siguran. najbolje ti je da si spremiš svoj save game.

Nasao HVALA.Siera,Croshworth(Ford fan)Namigiva.

16 godina
neaktivan

ford fan forever  Smijeh

16 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

Reinstalirao(opciom reparir) sam igru i nema nikakvih promjena.Znaci treba unistal pa ponovno instal.Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Reinstalirao(opciom reparir) sam igru i nema nikakvih promjena.Znaci treba unistal pa ponovno instal.Plač

e sada onda ubuduće pazi na te modove, jer puno modove može i usporiti igru i i srušiti ju  Cool

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Gman kaže...

e sada onda ubuduće pazi na te modove, jer puno modove može i usporiti igru i i srušiti ju Cool

Ali ovaj error mi izbacuje jer mi fali memorije na grafi.Da imam jacu grafu nebi bilo errora.A u GTA SA imam oko 50 modova instaliranih i radi ber problema.

16 godina
neaktivan

da, modovi ti troše resurse, zato se neki ljudi pitaju zašto mi šteka na quad procesoru, a u igir imaju brdo modova.

ne možeš uspoređivati gta sa i gta 4, to ti je totalno drugačija platforma. gta sa možeš igrati i na pentiumu 4, ali gta 4 traži puno jači stroj. problem je u tome što je gta 4 jako loše optimiziran za pc, prvo je izašla verzija za konzole a onda su ju oni prilagođavali za pc, i tu je nastao problem. zato toliko šteka i trza..zato toliki patchevi.. nadam se da su naučili lakeciju u rockstaru i da će gta 5 biti puno bolji   Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 17:53 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

Ovo se meni pojavi, kao i u nekim prethodnim slucajevima. Pa da li nam moze te pomoci : LOAD FAILED..CHECK YOUR HARD DRIVE AND TRY AGAIN . Da li imate rjesenje  za ovo. Da li sam ja nesto zezno ili ???

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Save game za GTA 4?!

zar niko nece pomoc ??

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan