San andreas MP haxs

poruka: 8
|
čitano: 1.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
San andreas MP haxs

nije piratska tema...

ako igrate na geforce primjetili ste novu skriptu, i neki anticheat....(koji bas i ne djeluje) 

e sad da sprijecim ono sto se prosli put dogodilo na ovom serveru, vidim sad lika ima 300 000 dolara, a ja ne mogu doci do 1 000 da me hebes....(sad ce svi kupiti kuce i biznise kad nahaxaju i cjena ce im se podici do nekoliko milijarda dolara, a za " nechitera " je to malo moguce da skupi toliko)i dodje u auto kraj mene , teleportira me u drugi grad.....pitao sam ga kako to moze , rekao je da ima neke programe.....

na google sam pronasao neki Vogelz, kojeg odmah server skuzi i s0beit s kojim dodjem na server, ali nista ne mogu promjeniti lovu....

e pa sad mene zanima, koji je to bio program? pls pm me

««««☻

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
San andreas MP haxs

ne igrate, ha ? e jbg

««««☻

0 0 hvala 0
17 godina
San andreas MP haxs

radije odi igrati na neki server gdje admini rade svoj posao

I was here.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
San andreas MP haxs

ma ne mogu pronaci nista da me ubijes, ....aj pls ako znate neki dobar server, MORA BITI RPG, i ne mora biti na hrvatskom postajte ip

««««☻

0 0 hvala 0
17 godina
San andreas MP haxs

eh neznam.....al trenutno prijatelj i ja skriptamo gamemod za budući server, pa ako te zanima Belji se .....samo prvo treba dovršiti skriptanje.....

I was here.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
San andreas MP haxs

ma sigurno da cu doc, jer mi je bzvze igrati po pravilima kad ih se niko ne pridrzava, al stvarno bih htio da sad nadjem neki dobar server pa da do skole mogu igrati (12-13 sati dnevno) xI jer kad idem u skolu nista mi se neda, pa niti ne upalim comp x)

««««☻

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
San andreas MP haxs

Ja osobno koristim MChilliPepper (http://isohunt.com/torrent_details/49161064/?tab=summary), ali samo kada je potreban. BTW evo ti par RPG servera:

188.72.218.110:7777

78.46.79.68:3022

žnj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
San andreas MP haxs

molim vas recite mi sifru za neko oruzje...mislin na san adreas multypllayer

0 0 hvala 0
1
Nova poruka