Ja uopce ne znam u cemu je fora naginjati tome da ne mozes u komadu ostati ziv duze od par minuta? Ja sam ispocetka htio razbiti i tipkovnicu i mis koliko je bilo frustrirajuce. Nakon 4 sata igre vrhunac mi je bila kamena sjekirica. I to pricamo o serveru na kojem je popunjenost bila ispod 50%. Prosjek trajanja zivota je bio 2-3 minute. Zar je to nesto cemu se trebam veseliti kad sjednem navecer igrati. Bulsit...
Otisli smo na taj server sa 20-ak ljudi i poceli. U par sati igranja imali smo nekoliko vecih okrsaja, cak su nam i dio kuce uspjeli unistiti. Napetost koja te opali u glavu kad vidis nekoga da hoda je suluda. Da, mapa je ogromna i nas nema puno ali skroz se nekakvi konflikti dogadjaju. Mislim da je igra ipak tako zamisljena, a ne kao zombie apokalipsa gdje u krugu 200 metara 10 ljudi trci sa kamenom odmah nakon spawna da bi ubilo prvoga do sebe. Na tom serveru gdje sam bio ispocetka igrao je bilo par skupina udruzenih igraca koji su kontrolirali sve. Imali su strava opremu i nitko drugi nije nista mogao. Zabavno u 3 materine...
To je zato što si početnik, kasnije ćeš i ti htjeti igrati na serverima di ima više ljudi i akcije. Al onda opet, ovisi sve kakav tip igre voliš. Ja recimo igram na 100-150 ljudi za normalnu igru, a ako se osjećam baš avanturistički idem na 200. Neki vole igrat na Rustopiji gdje je 300 ljudi, svi dobro igraju i ima puno velikih organiziranih klanova. To je ko hardcore mode igre.
Kad vam dosadi umirat jer ne možete nikog ubit odite na neki dm server i vježbajte bow. Nekih 5 sati igranja na takvom serveru i vidjet ćete rezultate odma
Sve stima i stoji, ali da bi dobio bow, moras imati lvl5 cini mi se po novim xp sustavu. XP se dize udaranjem u kamen i drvo, sto stvara buku. Sta mislis koliki ti je life expectancy kada udaras kamenom (koji ti je btw jedino oruzje) na serveru sa 150 ljudi :). Solo igra na takvim serverima je jako tesko izvediva. Ali kad se skupi 3-4 osobe koje igraju zajedno ... vec izgleda bolje ...