Roblemi sa gta san andreasom

poruka: 11
|
čitano: 1.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja sam instalirao programe za modove ubacijo modove usao sam u igricu i sve je normalno radilo htjeo sam staviti joj modova stavijo sam jos modova nakon toga sam probao uci u igricu ali me izbacilo iz igrice!!!!!P jel netko zna zasto i kako da rjesim problem

zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako se ne varam mozes imati samo jedan veci mod instaliran, dva ne.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

mozes jedan mod imat ako imas 2 onda ce biti crash.ali ako npr 2 moda jedan za cestu jedan za aute onda ce radit normalno ako su oba za aute ili nesto drugo dodje do errora (crasha)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

daj mi pomognite molim vas neznam kak da rjesi problem

zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Roblemi sa gta san andreasom
daj vise informacija... koji modovi?...

btw.2. i 3. post su napisali teske noobcine. ja sam imo tolko modova da mi je gta bio velik 8gb i nije se rusio... -.-
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
16 godina
protjeran
8ax kaže...

btw.2. i 3. post su napisali teske noobcine. ja sam imo tolko modova da mi je gta bio velik 8gb i nije se rusio... -.-

lol.pa ako imas dva razlicita skina auta naravno da ce se crashirati.!!!
kao sto igra se zbuni kad ima dva ista fila pod istim imenom

17 godina
neaktivan
damir1994 kaže...
8ax kaže...

Crashat će se jedino ako ima dva moda za isti auto. npr. Ferrari mod koji zamjenjuje zr350 imaš instaliran i nakon toga instaliraš formula mod koji isto zamjenjuje zr350,a nisi prethodno obrisao ferrari mod naravno da će se crashat!Namigiva

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
16 godina
protjeran
lzgr kaže...
damir1994 kaže...
8ax kaže...

Crashat će se jedino ako ima dva moda za isti auto. npr. Ferrari mod koji zamjenjuje zr350 imaš instaliran i nakon toga instaliraš formula mod koji isto zamjenjuje zr350,a nisi prethodno obrisao ferrari mod naravno da će se crashat!Namigiva

na to ja i mislim(nemoze dva moda na  jednu stvar)

15 godina
neaktivan

da ali ja pazim da to ne napravim  i nesmije stavit vise od osam modova cim stavim deveti odma mi se sve zbrejka i izbacuje me iz igrice

zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nema veze kolko modova stavi samo nesme bit dva ista...a problem ces resit samo ako reinstaliras igricu

17 godina
neaktivan
zizla kaže...

da ali ja pazim da to ne napravim  i nesmije stavit vise od osam modova cim stavim deveti odma mi se sve zbrejka i izbacuje me iz igrice

Očito se neka dva moda ne vole.

anthony15 kaže...

nema veze kolko modova stavi samo nesme bit dva ista...a problem ces resit samo ako reinstaliras igricu

Nek reinstalira igru (mrzim igrice!!).

Neke "upute"

• Kopirati cijeli GTA San Andreas folder za backup,kada neš to zašteka samo vratiš original file
  • Instalirati mod po mod,ne više modova odjedanput kako biš znao koji ti radi probleme

Ja sam promijenio valjda svaki file od igre,sve su modovi i sve radi ok tako da...

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice