Kakva vam se cini igra RTC: Wolfenstein??? Svi komentari pozeljni...
Ja se sićan svog prvog kompa 1.6 proc 256 rama a grafe se ni ne sićan prije 7 godina biće, i to je bila prva igra koju san zaigra Wolfenstain, uff kad se sitin s kojon san radosti onog debila od doktora na početku izboja, uff uspomene, uspomene joj, joj
=)
RTCW - R.I.P.
Ajooj..jedna od prvih igara koju sam ikad igro na PC-u :D
Imo sam fobije od te igrice zapravo...stalno me zaskoči onaj bez nogu xD
E toliko mi je ta igra falila da sam ju nedavno ponovo instaliral i prošao ju... predobra igra, pogotovo za 2001. godinu ili koje je već izašla... Dok sam prvi put igrao u onim katakombama sam se usrao, a ista stvar je bila sa onim pederskim robotima...
Nije ni čudo da je dobra igra kad su je napravili isti team kao i COD1, COD2, COD4
Ma Wolf je odlična atmosferična igra
Nije ni čudo da je dobra igra kad su je napravili isti team kao i COD1, COD2, COD4
U svoje vrime najača igra,nastavak bi moga bit ovu godinu.
Izbjegavam takve igre u širokom luku. Iam slabo srce, ja se userem kad igram counter preko LAN-a a kamoli ovo :)
Ta igrica mi se najvise zamjerila... Malo rata iz 2. svj. rata, malo nekih fatalnih zena ubojica, malo robota, malo mumija, duhova. Iskreno zamrzio sam tu igru jer sam se gotovo usro od straha i uvijek se previse uzivio u nju. Pogotovo one medonje koji ispusta one jeb.... duhove. A one mumije su gore nek sam vrag. Prokleta igrica
nisam nikad igrao, ali svi pricaju, pa mozda nekad probam
nisam nikad igrao, ali svi pricaju, pa mozda nekad probam
Ajme kad se sitin onih Fufa u kožnjacima
Bili su i neki modovi o kojima nebi zbog mlađih forumaša.........heh
Odlična igra.Malo zastrašujuća ali da se pregurat.Nakon što sam ju prešao nekoliko puta 2003-e, stavio sam je nedavno da uspalim koju staru uspomenu(i pokojeg zombija).Ne da se nadmašit!
ja san je igra ka mali i zapeja tamo di te napaduju oni veliki roboti 8 ne oni šta cotaju na rukama nego neku drugi)
Sa njima nema zezancije.Venom i panzerfaust i virenje iza ugla!
ma davno je to bilo sad bi se stvari drugačije odigrale..........hehe
Moram reći, legendarna pucačina.
One katakombe su mi pomutile rad srca.
Bolja je to igra od 90% svih pucačina poslije nje.
Zakon igra. Mene je izmučila na onoj misiji u kojoj me ne smiju skužiti. Uh, kad se sjetim na čemu sam je igrao: Celeron 633 MHz, Matsonic matična s VIA shipsetom, tad je bilo samo 64 MB rama i 32 MB TNT2.
OLD IS GOLD ja bih mogao reci za ovo GRAY MATTER (ako se ne varam) remek-djelo!!!!Igrao je davne 2001/02 i odigrao po ko zna koliko puta....Jednostavno najljepsa i najdraza igra u zivotu sto sam odigrao.Cekam samo nastavak RTCW koji treba da se pojavi negdje 30.06. Rade je RAVEN SOFTWARE.Mislim da sam dovoljno vec rekao zar ne!? Moja ocekivanost je 10/10!!!!!
Mee su atakombe užavsavale prije
Pogotovo ona početna scena kad vojnici biže od straja i kad se kolju sa kosturima