Ovako jel zna ko kad izlazi Resident evil 5 za pc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako jel zna ko kad izlazi Resident evil 5 za pc
što će za pc kada već ima za konzole
što će za pc kada već ima za konzole
sam nek dođe nije bitno za koju platformu
I jel došo resident evil 5 za pc?
Jos se ne zna tacno.Trebalo bi da izadje u junu po jednima,ali juce sam procitao da je Conami objavio da igra SIGURNO izlazi za pc platformu(i tu je bilo nagadjanja) i to krajem godine.Zivi bili pa videli.
Jos se ne zna tacno.Trebalo bi da izadje u junu po jednima,ali juce sam procitao da je Conami objavio da igra SIGURNO izlazi za pc platformu(i tu je bilo nagadjanja) i to krajem godine.Zivi bili pa videli.
Dobro brate,ne ljutim se ,ali poenta moje poruke je bila vezana za vreme izlaska igre,a ne za izdavaca.Ma izdavac nije ni bitan,najvaznije je da ce igra izaci i koliko sam saznao nece biti brutalno zahtevna....
Pozz! svima!
Možda će Vam se činiti malo dosadnim ali zanima me gdje se mogu nabaviti igrice za resident evel 1 & 2 &3 &4&5 za playstarion 2.
Nisam od onih koji znaju puno o tome pa ako neko ima što za dodati na to bio bi mu zahvalan. 4 mi je cool pa bi volo probati i one prije i one poslije
pozz
Pozz! svima!
Možda će Vam se činiti malo dosadnim ali zanima me gdje se mogu nabaviti igrice za resident evel 1 & 2 &3 &4&5 za playstarion 2.
Nisam od onih koji znaju puno o tome pa ako neko ima što za dodati na to bio bi mu zahvalan. 4 mi je cool pa bi volo probati i one prije i one poslije
pozz
Pa 1,2 i 3 su ti inače igre za ps1, 4 je za ps2, a 5 mislim da za ps3.
Tako da možeš tražiti po torrentu ili proguglaj možda ko prodava.