Resident evil 4

poruka: 13
|
čitano: 4.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Resident evil

ljudi poceo sam da igram resident 4,zapeo sam u dvorcu,ne mogu da oslobodim ashli,treba mi brza pomoc,hvala

apac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Resident evil
apac79 kaže...

ljudi poceo sam da igram resident 4,zapeo sam u dvorcu,ne mogu da oslobodim ashli,treba mi brza pomoc,hvala

Ja sam prešao igru.Samo pojasni bolje.

17 godina
neaktivan
Resident evil 4

Ako si zapeo tamo di je Ashley u nekim rešetkama, moraš nišaniti i razbiti te rešetke sa nje...Ne možeš sići dolje kod nje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

lol, oslobađaš ju nekoliko puta, previše što se mene tiče, prešao sam igru 5-6 puta i nikako da mi dosadi, evo danas baš ponovno instalirao i krenio malo igrat i baaš sad kad sam krenio opet igrat vidim tvoj post lol

15 godina
neaktivan
apac79 kaže...

Opiši izgled prostorije i situaciju bolje.

15 godina
neaktivan
lion stoji na balkoni polu rasturenom a ashli u donjoj prostoriju zarobljena u resetkama na nekom zidu
apac
15 godina
neaktivan

hvala shvatio sam da moram da razbijem resetke u kojim je zarobljena.

apac
15 godina
neaktivan
Resident evil 4

opet se javljam sad ne mogu da pobegnem ogromnom kipu,u pitanju je resident evil 4 igrica,duga staza do vrata a treba brzo da trcim,medjutim nikako da pobegnem ogromnom kipu,potrebna pomoc.

apac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resident evil 4

Moraš uključiti poluge za mehanizam na gornjim etažama,da ti iz vode izađe staza,a prije nego kreneš prema vratima kad te juri kip pucaj u lokot na vratima.(ako igraš sa tipkovnicom pogledaj raspored tipki za ono 5+6 ili 2+3 kako ide da možeš brzo tipkat)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resident evil 4

kad bezim od kipa ubije me stub kako da izbegnem,nemogu da nadjem resenje.

apac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resident evil 4

Pogledaj u postavkama za tipke za gamepad,u opcijama za controle tamo ti piše šta je 5+6 ili 2+3 koje trebaš brzo pritiskat.Mislim da ti je jedno desni ctrl nisam siguran vidi uglavnom nekad na tipkovnici kod te igre moraš stisniti po dve ili tri tipke od jednom pogledaj u opcijama za kontrole piše ti ,ja sam prije zapisao na papir da znam koje je koje uglavnom malo zeznuto kod re4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Resident evil 4

ok ovak , imam problem sa igrom, zapravo već dugo ali već me  počeo živcirati i  zaista smetati - kad god igru minimiziram da nešto obavim, nemogu ju pononvo maksimizirati, tj mogu ali samo čujem zvuk no ne i sliku, i dalje vidim desktop, i čekam i čekam ali nikako da se maksimizira, netko ima rješenje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Resident evil 4

pozz nikako da se riješim ove igre ostavim je 5-6 mjeseci pa ponovo prešao sam je najmanje 100 puta kada su mi i brojke stale na 999 999 999  zanima me zašto više život ne mogu dobiti ddo vrha nego samo do pola  tako i ženska a znam da na poćetku kada sam je počeo igrati bili do kraja ako se netko slučajno sječa gdje i kako se to dobiva ja sam išao polako no nemogu to više dobiti nije to toliko bitno samo me to pomalo izjeda igrati igricu tko zna koliko godina a moram tražiti pomoć.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice