ljudi poceo sam da igram resident 4,zapeo sam u dvorcu,ne mogu da oslobodim ashli,treba mi brza pomoc,hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi poceo sam da igram resident 4,zapeo sam u dvorcu,ne mogu da oslobodim ashli,treba mi brza pomoc,hvala
Ja sam prešao igru.Samo pojasni bolje.
Ako si zapeo tamo di je Ashley u nekim rešetkama, moraš nišaniti i razbiti te rešetke sa nje...Ne možeš sići dolje kod nje.
lol, oslobađaš ju nekoliko puta, previše što se mene tiče, prešao sam igru 5-6 puta i nikako da mi dosadi, evo danas baš ponovno instalirao i krenio malo igrat i baaš sad kad sam krenio opet igrat vidim tvoj post lol
Opiši izgled prostorije i situaciju bolje.
hvala shvatio sam da moram da razbijem resetke u kojim je zarobljena.
opet se javljam sad ne mogu da pobegnem ogromnom kipu,u pitanju je resident evil 4 igrica,duga staza do vrata a treba brzo da trcim,medjutim nikako da pobegnem ogromnom kipu,potrebna pomoc.
Moraš uključiti poluge za mehanizam na gornjim etažama,da ti iz vode izađe staza,a prije nego kreneš prema vratima kad te juri kip pucaj u lokot na vratima.(ako igraš sa tipkovnicom pogledaj raspored tipki za ono 5+6 ili 2+3 kako ide da možeš brzo tipkat)
kad bezim od kipa ubije me stub kako da izbegnem,nemogu da nadjem resenje.
Pogledaj u postavkama za tipke za gamepad,u opcijama za controle tamo ti piše šta je 5+6 ili 2+3 koje trebaš brzo pritiskat.Mislim da ti je jedno desni ctrl nisam siguran vidi uglavnom nekad na tipkovnici kod te igre moraš stisniti po dve ili tri tipke od jednom pogledaj u opcijama za kontrole piše ti ,ja sam prije zapisao na papir da znam koje je koje uglavnom malo zeznuto kod re4.
ok ovak , imam problem sa igrom, zapravo već dugo ali već me počeo živcirati i zaista smetati - kad god igru minimiziram da nešto obavim, nemogu ju pononvo maksimizirati, tj mogu ali samo čujem zvuk no ne i sliku, i dalje vidim desktop, i čekam i čekam ali nikako da se maksimizira, netko ima rješenje?
pozz nikako da se riješim ove igre ostavim je 5-6 mjeseci pa ponovo prešao sam je najmanje 100 puta kada su mi i brojke stale na 999 999 999 zanima me zašto više život ne mogu dobiti ddo vrha nego samo do pola tako i ženska a znam da na poćetku kada sam je počeo igrati bili do kraja ako se netko slučajno sječa gdje i kako se to dobiva ja sam išao polako no nemogu to više dobiti nije to toliko bitno samo me to pomalo izjeda igrati igricu tko zna koliko godina a moram tražiti pomoć.