Nabavio sam si server i preko rcon tool-a hoću promijeiti ime servera i password ali neznam kako može momoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i trebala bi mi još pomoć oko toga kako mjenjam modove? help?
Pozdrav koliko se sjecam ..imas gore u alatnoj traci za mjenjat mapu tamo mjenjas i gametype :D
ja mislim da preko rcon toola nemožeš mjenjat ime servera,rcon pw i stavljat pw i te glupsoti... preko rcon toola stavljas one poruke kaj je zabranjeno(pravila),mjenjas mape,kikas ili banat nekog igrača.. za to ti služi rcon
A gdje mogu staviti ono da mi consola miše nekaj npr.Igrajte pošetno i to svakih cca 4 min?
Znali li netko bilo tko??
a kako mogu staviti modove
?
modovi za cod 4 nejdu preko rcon toola nego direkt na postavke servera u config file od modova,znaci ako si negdi unajmio server oni ti to sloze zacas,restartas ga i imas mod gore,rcon tool je samo za upravljanje serverom i nekim sitnim mogucnostima mada to sve mozes i preko korisnickih stranica od firme kod koje si ga uzeo ako imas taj slucaj naravno.
Ja imam cod2 i nije taj slučaj ali uspio sam.Može mi još netko reći kako da narihtam da imam jednu granatu a ne 3
http://www.anarchyrules.co.uk/cod2/server%20commands.html
evo tu imas komanda sve u vezi rcoona ali preko console pa trazi ;))) nadam se da ce pomoc
ma jok nema tu toga zna li netkoo??
Može mi još netko reći kako da narihtam da imam jednu granatu a ne 3
aj da ti pomognem
1. Udjes u cod2 (na svoj server ofc) i otvoris konzolu
2. Potom kucas rcon /rcon login
3. U konzolu pises /rcon rcon pam_mode cb (tad imas 1 bombu , 1 snip ,1 trench (sacmu ) u svakom team-u
ako ti nezelis to nego samo zeslis 1 granatu da svi imaju onda kucas
"scr_allow_fraggrenades 1 " ako ti to nije pomoglo Pm me pa cu ti dat xfire i sve objasniti ako treba mogu ti i ja namjestit server
Moze mi netko objasnit kako da stavim novi mod? Imam onaj pam mod! I sad jel moguce skinud PROMOD211 i stavit ga na taj server? Tj znam da je moguce al kako? :( googlam vec 2 sata po youtube i tim sranjima i nemrem nac nista -.- hvala
Prek FTP-a ili Game panela.
da to znam! Al jel trebam brisat ovo sve od prije? -.-
moze pomoc?!
moze pomoc?!