Rage (PC, X360, PS3, Mac) zaključana tema

poruka: 308
|
čitano: 49.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Rage (PC, X360, PS3, Mac)

ma kakvo skidanje sa torrenta, uz ovakvu situaciju u igri, to je samo gubitak vremena. evo sutra ću imati sacred 2: fallen angel i ekspanziju ice and blood. ganjat ću to dok se rage ne sredi kako spada

Trenutno se igra X3 Terran Conflict, Borderlands s 4 DLC i Torchlight
14 godina
protjeran
skullscar kaže...

ma kakvo skidanje sa torrenta, uz ovakvu situaciju u igri, to je samo gubitak vremena. evo sutra ću imati sacred 2: fallen angel i ekspanziju ice and blood. ganjat ću to dok se rage ne sredi kako spada

Da, ovo ne vrijedi ostavljanja kompa da cijelu noć skida tih hebenih 20 gigi, jedino što je bilo slične veličine a da se isplatilo skinuti je Star Wars The Force Unleashed od 25 gigi, super igra. Ovoj sam se baš radovao jbiga

Dinamo živi vječno
13 godina
neaktivan
Rage (PC, X360, PS3, Mac)

Such a letdown...{#}{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem nije u igri nego u ATI driverima. Malo se informirajte.

Ima već i hotfix na ATI stranici.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
skullscar kaže...

Točno to, koda si zal da sam ja baš to danas počel igrati, mislim na ekspanziju Sacreda 2.

Nije mi jasno kak je igra (Rage) dobila tak velike ocjene na portalima ako ima tolko problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 0:02 (formula1live).
15 godina
neaktivan

Vjerojatno su je peglali na konzolama.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
thuglife kaže...

Vjerojatno su je peglali na konzolama.

upravo to, sumnjam da je itko pokrenuo pc verziju pa davao ocjene

13 godina
protjeran
zoran010 kaže...

tko zna hoće raditi. npr. pazi ovo: Last night's driver from AMD for the launch of ID's Rage was a bust, as the included OpenGL components were from very old releases. A new driver from AMD will be released later today, to fix the performance and corruption issues

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 0:11 (skullscar).
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stvarno ne kužim neke ljude, počnete masovno pljuvat po igri, a niste ju ni igrali. I to na temelju problema s driverima i toga što nema grafičkih opcija. Evo privremen driver je već pušten, a grafičke opcije bi trebale doć s Hi-Res texture packom, ako se nevaram Carmack je rekao da je zbog konzola PC verzija pati što bi taj dodatak trebao ispraviti (nesječam se točno izjave samo sam upamtio bitno). I šta će te onda reći za igru, sigurno će se opet tražiti dlaka u jajetu kao s Crysisom 2 i bit će osuđen na propast ispeglao se on do savršenstva ili ne. A zašto sve to? Jer smo balkanici i nebi dali ni kune za nešto što možemo đabe dobit, a to što nevalja ne zavrjeđuje ni lipe od nas.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 0:19 (Anphonic).
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Baš sam sad pročital da su davali igru na testiranje recezentima koji su imali High End konfiguracije, i neki od njih su rekli da su imali jedino problema sa teksturama koje su kasnile nekoliko milisekundi ako su se naglo okrenuli, ali niko od njih to nije naveo u recenziji. izgleda da su ih dobro potplatili.

Ovaj fix je samo za ati 5xxx i 6xxx.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

tvoj link sadržava drivere koje su smiksali danas ujutro. to su ti koji ne rade, ono što sam rekao u jednom svom ranijem postu

http://www.rage3d.com/ evo i ovdje se kaže nešto o tome

evo ovaj post je od večeras http://www.neoseeker.com/news/17512-bethesda-actively-working-on-rage-pc-issues/ i u njemu je link za w7 drivere

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 0:22 (skullscar).
13 godina
neaktivan

I stim fixom grafika ostaje ista

Evo jos par screenshotova:

14 godina
Kule_zg kaže...

I stim fixom grafika ostaje ista

Evo jos par screenshotova:

ovo kriminalno izgleda...

nekužim, pa jer su oni tu igru samo na nvidiji igrali... pa koji im je vrag

valjda će izač neakav update, bio sam baš nabrijan na igru i sad ovakav šamar

0_o
15 godina
neaktivan

Nema šanse da ću je isprobati ovakvu, samo ću si iskvariti dojam, kad ( ako ) se to lijepo popravi probati da kupiti ako ispadne dobro, smatram da je samo pitanje vremena... Ali opet, ovakav propust se nije smio dogoditi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavljam skidati pa cemo sutra popodne vidjeti da li valja sta ili ne :) treba ipak skinuti 18.5gb xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zoran010 kaže...

Ne nego je problem u igri,

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
Anphonic kaže...

Stvarno ne kužim neke ljude, počnete masovno pljuvat po igri, a niste ju ni igrali. I to na temelju problema s driverima i toga što nema grafičkih opcija. Evo privremen driver je već pušten, a grafičke opcije bi trebale doć s Hi-Res texture packom, ako se nevaram Carmack je rekao da je zbog konzola PC verzija pati što bi taj dodatak trebao ispraviti (nesječam se točno izjave samo sam upamtio bitno). I šta će te onda reći za igru, sigurno će se opet tražiti dlaka u jajetu kao s Crysisom 2 i bit će osuđen na propast ispeglao se on do savršenstva ili ne. A zašto sve to? Jer smo balkanici i nebi dali ni kune za nešto što možemo đabe dobit, a to što nevalja ne zavrjeđuje ni lipe od nas.

O čem ti trkeljaš? {#} daj idi gubi dane negdje drugo i ostavi ovdje nas pametne ljude na miru

Dinamo živi vječno
16 godina
Anphonic kaže...

Du not fantazirati!

ššššš - možda su u šumi
15 godina
odjavljen

jel to samo problem s AMD karticama? kakva je stvar na nvidia karticama? i kako to mislite nema grafickih opcija, jel to onako kao crysis2 ili jos i gore?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Doom 3 je isti slabo radio sa ATi karticama po izlasku.

Razlog je tome što Carmack samo, i samo radi razvoj na nVIDIJ, ni ne probava igru vjerojatno na ATi-u pa onda se nađe hrpa problema. To je i izjavio u jednom starijem interviewu.

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
skank666 kaže...

jel to samo problem s AMD karticama? kakva je stvar na nvidia karticama? i kako to mislite nema grafickih opcija, jel to onako kao crysis2 ili jos i gore?

biraš rezoluciju, aa i ... to je to, igra sama odabere ostatak kako misli da mašina može tjerat

14 godina

i kakva je trenutacna situacija igre sa novim hotfixom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

LOL! sve gore i gore

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
odjavljen

Konfiguracija mi je Phenom II X4 955 3200 megaherza 8 gigabajta ddr3 i 4870X2 hoće li to biti dovoljno za vrtiti RAGE,jer ga upravo skidam tek sam na 4 gigabajta od  20.Znam da mi je grafička stara ali prije 2 i po godine sam je papreno platio,neznam dali mi se isplati nju nadograđivati jos za neku drugu grafu koja ima pristojnu cijenu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nitro233 kaže...

Konfiguracija mi je Phenom II X4 955 3200 megaherza 8 gigabajta ddr3 i 4870X2 hoće li to biti dovoljno za vrtiti RAGE,jer ga upravo skidam tek sam na 4 gigabajta od  20.Znam da mi je grafička stara ali prije 2 i po godine sam je papreno platio,neznam dali mi se isplati nju nadograđivati jos za neku drugu grafu koja ima pristojnu cijenu.

nece ti bit dosta niti 4870x10 :D jer nije problem u jacini konfiguracije 

13 godina
odjavljen
hrvatskafarkasevec kaže...
Nitro233 kaže...

nece ti bit dosta niti 4870x10 :D jer nije problem u jacini konfiguracije 

Moze malo konkretniji odgovor ako nije problem :)

13 godina
odjavljen

Nek neko ko ima igru isproba ove stvari

http://www.gamepur.com/news/5615-rage-pc-version-tips-adjust-graphical-settings.html

meni igra još nije došla pa nebrem isprobati

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 10:54 (formula1live).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Hm dok mi se skida ja cu jos malo peglati Crysis na svojoj konfiguraciji :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oni koji imaju RAGE neka probaju ukljucit u CCC Triple Buffering

Znaci CCC - Gaming - 3D Application Settings - OpenGL Settings - i tu ukljucit Triple Buffering.Citao sam da to moze rijesit problem sa teksturama.

Probajte pa recite jel pomoglo.

I only buy Intel sry AMD fanboys.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice