- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako i meni bude, nezz zašto. Jel ti igrica piratska?
moguce da je jedan memorijski chip neispravan na grafi
Ova slika mi se čini skroz normalna, hud je normalan, detaljan, nije zglitchan, a ovo što se događa u igri je posljedica vremenskih uvjeta.
volio bih i ja da je tako,ali nažalost nije ono ispod heroja nije uvijek na istom mjestu već nestane pa se pojavi negdje drugo i tako iz sekunde u sekundu
jeste,ali prije sam ju normalno igrao
jel to znaci popravak ili kupnju grafičke
To ti nema veze sa grafom ili hardverajom. Problem je u WoW-u. I desava se ponekad svakome.
To ti nema veze sa grafom ili hardverajom. Problem je u WoW-u. I desava se ponekad svakome.
Da, al' on kaže da mu se to događa i u drugim igrama...
Artefakti?
da si čitao uvod vidio bi da sam napisao da se to deševa i u nfs hp i fifi11
Da, al' on kaže da mu se to događa i u drugim igrama...
Artefakti?
i ja mislim da su artefakti...mogu li se njih ikako rješiti
Uradi update drajvera, DX-a pa onda vidi. Da je ostecena graficka, stvari bi bile mnogo gore, tj u 99% slucajeva uopste vise ne-bi radile.
Jesi probao ubaciti najnovi drivere, i odvrti par testova s Hiren'sbootom, da se eliminira memorija i tako to.
Jesi klokao grafu ili išta slično?
drijeveri su najnoviji,evo sad ću vidit te testove,a grafičku nisam klokao jer ne znam kako. ni kako se to postiže jer nisam baš neki pc ekspert
de mi molim te link od tog testera
jel to znaci popravak ili kupnju grafičke
a moguce, probaj posuditi od nekoga 100% ispravnu pa probaj, ili svoju odnesi nekom frendu pa nek proba igrati.
danas sam bio kod majstora koji nije baš neki stručnjak za igre,i on kaže da je sa grafom sve u redu,ali samo moram formatirati računar i malo usisati prašinu na grafi.
što vi mislite?
nezzzz....jesi čistio gumicom konektore na grafičkoj?al opet i nevjerujem baš da je do konektora....
imao sam ja takav problem,kad sma ocistio proc i promjenio pastu,sve je proradilo. Neznam dal je i kod tebe ista stvar, ali probaj, ja sam skoro isao po novu grafu ali mala provjera oko proca, a gore plahta od smeca se nakupila.
ništa nisam čistio,dok ne vidim što vi mislite,a ako ne pomogne čišćenje bili formatiranje moglo
a ako on kaže da je grafička u redu što bih onda trebao uraditi osim čišćenja
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zanima me da li laptop kojeg na internet spojim preko kabla moze da daje (nudi) Wirless signal....
Nedostaje najvažniji podatak - o kojoj se grafičkoj kartici radi? Ukoliko se radi o intelovoj integrirki, prvo i osnovno je nadogradnja drivera, a i tada je moguće da ne bude poboljšanja. Drugo, koliko dugo imaš problem - je li oduvijek bilo problema ili su se pojavili nedavno (više temperature tijekom ljeta -> pregrijavanje)? Problem koji je opisan najčešće je uzrokovan lošim driverima, a drugi uzrok je pregrijavanje grafičkog čipa i/ili memorije na kartici (iako bi tada bilo i drugih glitcheva na slici, npr. poremećen UI).
Bilo bi dobro da postaš još koji screenshot da se vidi o čemu se radi - prema ovome, pada kiša i ukoliko bi na mjestu nedostajućih tekstura trebale biti nekakve lokve vode, koje se često izvode pomoću pixel shadera, moguće je da graf. kartica (ili njeni driveri) ne podržava odgovarajući shaderski kod, iako igra dozvoljava pokretanje bez podrške - ovo čisto nagađam budući da nisi naveo koju karticu imaš.
U krivoj si temi al ok.
Može. Googlaj ICS (internet connection sharing), bridged mode i ad-hoc network. Pod uvjetom da je riječ o windowsima.
Mozda ti drajveri nisu dobro instalirani
ati radeon 46xx hd 1 gb.problem je počeo prije 2-3 tjedna do tada sam sve normalno igrao.
Nedostaje najvažniji podatak - o kojoj se grafičkoj kartici radi? Ukoliko se radi o intelovoj integrirki, prvo i osnovno je nadogradnja drivera, a i tada je moguće da ne bude poboljšanja. Drugo, koliko dugo imaš problem - je li oduvijek bilo problema ili su se pojavili nedavno (više temperature tijekom ljeta -> pregrijavanje)? Problem koji je opisan najčešće je uzrokovan lošim driverima, a drugi uzrok je pregrijavanje grafičkog čipa i/ili memorije na kartici (iako bi tada bilo i drugih glitcheva na slici, npr. poremećen UI).
Bilo bi dobro da postaš još koji screenshot da se vidi o čemu se radi - prema ovome, pada kiša i ukoliko bi na mjestu nedostajućih tekstura trebale biti nekakve lokve vode, koje se često izvode pomoću pixel shadera, moguće je da graf. kartica (ili njeni driveri) ne podržava odgovarajući shaderski kod, iako igra dozvoljava pokretanje bez podrške - ovo čisto nagađam budući da nisi naveo koju karticu imaš.
i što kažeš?
Prema tvom opisu problema, nagađao bih da su problemi s driverima ili DirectX-om - moguće da su novi driveri ili neki update (ukoliko si ih instalirao pred dva-tri tjedna) nešto poremetili. Pogledaj postavke drivera - npr. u Risenu, sa Catalyst driverima, ukoliko je uključen antialiasing u driverima (igra ga ne podržava, pa ga je potrebno uključiti kroz drivere), drveće i ostale biljke postanu nevidljivi (ne iscrtavaju se) iako su još tamo - dakle isključi AA, AF i Catalyst AI, postavi mipmapping na quality (ne na performance), ...
Ukoliko ne pomogne, probaj reinstalirati DirectX, a ako to ne pomogne, temeljito reinstaliraj drivere - dakle prvo uninstall svih postojećih drivera za grafičku karticu, zatim bootanje u Safe Mode (uz Cancel na System has found new hardware...), čišćenje zaostataka Driver Cleanerom i CCleanerom, reboot te direktna instalacija drivera (ne preko System has found ...) iz arhive skinute s AMD-ovih stranica.
Ovdje sam našao post jednog korisnika NFS Worlda sa HD4650 kojem su nestale teksture nakon updatea igre - rješenje nije navedeno.
Ukoliko možeš, bilo bi dobro da isprobaš neku drugu Radeon karticu u svojem računalu, ili tvoju u nekom drugom računalu koje koristi Radeon karticu, a nema problema sličnih tvojima.
a može li vam pomoći ako kažem da mi npr.audiosurf normalno radi