Imam problem sa cod4 multiplayer. Kad idem igrat preko interneta u bilo koji server da uđem crahsa mi se cod4 i piše mi ono windows is checking for a solution to problem. Inače igram samo promod204 servere. Već sam jednom reinstalirao igru i opet mi se crasha. Imam org. cd key. Pls pomagajte. Prije toga sam jednu godinu cod4 igrao i normalno mi je bilo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
probaj stavit najnovije drivere
Probat ću ali dosad sam sa istim driverima normalno igrao i danas počelo pisat ono iw3mp.exe stoped working.
poslje novih drivera, probaj obrisat sve modove koje imas u folderu cod-a 4 i skinut promod ponovo (kad se connectas na server), moguce da je u tome problem.
meni su se znali pojaviti ponekad problemi kad bi imao vise razlicitih promod verzija..
Ljudi,molim vas oprostite,baš sam skroz nov i imam velik problem sa cod4,skinuo sam ga s interneta i dobio sam jedan neraspakiran fajl od 2.621.116kb,jednu READ ME datoteku i još malu datoteku sa nazivom torrent bla bla bla.......i ima 1 kb.
Što reći.....napravilo mi se od ovog najvećeg fajla ikona:slika RARA na papiru.....i nikako nemogu ništa instalirati....(imam laptop HP
ProBook 4515s)
Punooooooo vam hvala unaprijed.........