Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.385.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Neznam za taj, ja osobno isto čekam pes edit patch sa zadnjim DP. Ali ipak ovo cekanje malo predugo traje
13 godina
neaktivan

Po izlsku novog official patch-a 1.04 i Data Pack 2.0 odlucio sam se konacno pozabaviti i sa PESom. Ono sto me zivcira prepisao bi svom neznanju, jer ovaj PES  zahtjeva skill za koji ja nemam vremena. Da sada pocnem pljuvati vjerovatno bi napravio gresku, jer dosta toga ima za istraziti i shvatiti kako bi se moglo kvalitetno igrati. Nakon nekoliko tekmi u online modu zabiljezio sam samo jednu pobjedu. {#} Tekme izgledaju traljavo u stilu drzi-nedaj... podapinjanja na svakom koraku, kao da igraju dva klinca od 5-6 godina. Primjetio sam da igra presjece, odmah nakon postignutog gola i to cim lopta prijedje crtu, sto je stvarno ruzan osjecaj. Slicna stvar se desava i za vrijeme treninga. Zalosno je da smo u PESU 2013 imali vise odradjenih faca, vise stadiona, ljepse sucelje itd...Jednostavno PES 2013 me opustao i odigrao sam bezbroj tekmi sa frendovima, unatoc svim manama. Vrijedilo ih je trpjeti zbog onog osjecaja, kada ga zategnes sa Aguerom sa nekih 25-28m i ostalim majstorima. Bilo je toliko smjesnih golova ali i onih koje u drugim simulacijama mozes samo sanjati i koji su posjecali na one iz stvarnosti (vjerovali ili ne).

Po meni su samo trebali (ako je bilo moguce) na vec postojecoj bazi PES-a 2013 razdvojiti loptu i igraca, kako bi nestao onaj efekt sjedinjenosti igraca i lopte dok je isti vodi, zatim srediti okretnost kako nebi bilo onih slaloma sa Messiem i Lavezziem, općenitio srediti fiziku lopte i naravno srediti vratare sa kojima imamo problem vec godinama, + ostale sitnice. Mislim da bi PES onda uistinu licio na nesto i bio bi igriv za veliki br. igraca, a ovako su zapoceli nesto, a nisu dorasli zadatku i na kraju izbacli poluproizvod.

Sada sam 100% siguran da sam 350kn trebao pametnije potrositi, jer ono sto nam je PES 2014 ponudio ove sezone  je dovoljan off-line mod, koji se moze nabaviti gratis.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 12:27 (KODAK17).
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1004 kaže...

igraj 2014 bez patcha ja mislim da nemore bit bolja simulacija neg to :) nemoz nist :) gradit akciju moras prec  gotovo nemoguce a kad predjes ovjek te stignu stoperi.Gol zabit bez loba cudo svjetsko.

meni je odgovaralo dugo je trebalo da se naviknem al onda sam rasturo.

Sad je to poslje ovog patcha fifa opet jbg.

najzalosije je kaj se to vecini ekipe svidja i konami to jbg postuje prilagodjava njima.

Ovaj odziv na kontrole su dobro sad napravili samo da  je brzina same igre ostala ista malo popravili sut i otezali taj fakin lob igra bi bila gotovo savrsena :)

Ako neko oce frendly neke tekme nek ostavi skype facebook il nekaj ja sam uvjek za to i mene zivcira ranking match cim povedes 2:0 upali chit  losa kvaliteta veze i hebi se :)

Nisam je puno igrao(2014)..no imam dovoljno nogometnog iskustva da vidim odredene gluposti. Ne znam koju taktiku ti i igras...ali forsiranje igre da jedini nacin da se zabije gol jest istrcavanje pred golmana je glupost. Upravo raznolikost mogucnosti u taktici je omogucavala pes 5 i 6 ,pa su oni koji vole juznoamericki nogos dosli na svoje.

Druga velika primjedba je sto se od vrlo dobro izbalansiranih karakteristika igraca doslo na arkadni sistem istih...odnosno prepolovljene su. Zato cu ipak traziti nadogradnju za pes 6 koja ce ukljucivati sve nove igrace. Ako se ekipi svida probijanje medu igracima ili slalom onda neka igraju ragbi ili voze super g. U realnom nogometu jos ne postoji igrac koji to moze. Zao mi je jer je pes bio ispred fife godinama...a sada je vec 2-3 god. fifa napravila dobar posao.

15 godina
neaktivan

u 13 sam mesiu dao loptu na 16 metara kod svog gola predribljo sve pa i golmana. :)

Puno je teze proc na 2014

Kad gledam realno osim ove brzine koju su sad uveli sto je totalno nerealno niko nemore toliko trcat ostale glupe stvari.

Driblinzi tj one finte recimo prebacivanje lopte preko glave koju svaki hebeni golman radi bez ikakvog problema je nerealno.

Da ti golman sve zivo skida izvan 16 metara je isto toliko nerealno bar meni jel se nagledamo golova s 30 i vise metara u pravom nogacu koliko oces.

Da ti lobovi tako lagano ulaze istina je da lob ulazi pogotovo kad je golman vani al da ga je tak jednostavno izvest je nerealno.

Uglavnom eto poceo sam se navikavat an ovaj patch iako mi je puno bolje islo prije njega.

Pes 5 i 6 su odlicne igrice ali  za mene  suvise graficki zastarjele da bi mi bile zanimljive.

ja osobno od pesa 6 vise nikad nisam zaigro fifu instaliram probam i maknem s kompa.

Fifa je meni smjesna nasprem pesa da se fifasi nenaljute to je moje misljenje.

11 godina
neaktivan
pivac kaže...

znali se kad ce pesjp patch 2014?

onaj od 2013 je ekstra bez patcha je pes uzasan

www.pesedit.com

najbolji patchevi, sve ostalo losa kopija. (Bolji su od KONAMI-a {#})

13 godina
neaktivan

Zna li netko zasto se koreografija navijaca pojavljuje samo jednom, ovisno od kluba? Meni se pojavila sveukupno 3x i to jednom dok sam igrao sa Interom, drugi put sa Bayernom i treci put sa Man U. Da li postoji neki period, ili mozda broj tekmi koje moram odigrati sa jednim te istim klubom, kako bi se pojavila ponovo, ili je sve bilo mazanje ociju???

U online modu nisam vidio ni jednu koreografiju navijaca {#}??? Cuj mene {#} , pa tamo nemozes vidjeti linijskog suca kamo li koreografiju {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 12:46 (KODAK17).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prodajem org pes2014 za pc. 140 kn. pm

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
POZDRAV, NEMOGU NACI TAJ DIRECTINPUT, MOLIM POMOZITE MI. HVALA
11 godina
neaktivan
DI DA NADEM TAJ SETTINGS
11 godina
neaktivan
POZDRAV, EVO KUPLJEN ORIGINAL PES 2014 AL NERADI MI DZOJSTIC I NEMA ZVUKA UOPCE? STA DA NAPRAVIM POMOC. HVALA
13 godina

Ti ne kuzis da ti je caps upaljen ? 

IMas settings u folderu od igre... pa si tamo pogledaj zasto ti ne radi. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li zelite da organiziram ligu ovdje na bug.hr???

9 DA
6 NE
The King of Old Trafford
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Slazu se kockice, malo po malo...Danas sam uspio zvaljati dva gola van kaznenog. Prvi je zabio RVP sa nekih 18m, a drugi Nani sa 22m. Nesto mi neda da se rijesim ovog PES-a, jer previse me  lijepih uspomena  veze za ovaj serijal, da bi ga se tako lako odrekao. Idem dalje studirat, jer ima dosta toga za shvatiti i nauciti. {#} A sada malo carolije od igraca koji je trenutno bez konkurencije:

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 1:19 (KODAK17).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Molio bih nekoga za pomoć. Gdje se nalazi onaj 'Statistics' gdje mogu naći data pack update?

Hvala unaprijed. 

0 0 hvala 0
15 godina

Pozz

Zanima me jel izaso kakav znacajan update od izlaska igrice pa do sada i jel popravljeno sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izašao je, al zasad samo za ljude s orginalom. Nema još "no dvd" verzije  za ostalu ekipu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
plavi08 kaže...

Izašao je, al zasad samo za ljude s orginalom. Nema još "no dvd" verzije  za ostalu ekipu {#}

a šta je sve novo, jel su bar malo ubrzali kretnje igrača, jer ovo je neigrivo po meni

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Prodajem org pes2014 za pc. 140 kn. pm

Kako to da i ti prodaješ ?

15 godina
neaktivan

Ne paše mi jednostavno neke stvari koje su u fifi puno bolje.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali se sad, poslije zadnjeg patcha i DP-a, može igrati normalno 2 vs 2, npr. kao sto se moglo u Pes-u 2012? Znači da se napravi npr match lobby room 2 vs 2 i četiri igrača dođe u sobu i igras. U pes 2013 moglo se samo preko ranking matcha i morao je biti guest user na svakoj strani

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

o cemu ti pricas ja 3 dana kak je izaso novi patch igram crackanu verziju imam orginal key al ne igru tako da i meni treba crack.A imam ga i radi i imam ga vec jako dugo

13 godina
neaktivan

ja isto imam samo retail key sa go2arene ali nemogu online...koji crack imas i kako si osposobio igru za online? kolko ja znam za nas sa keyem treba cekat pesedit patch sa data packom 2 

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... - Louis Hector Berlioz
16 godina
mario1004 kaže...
plavi08 kaže...

o cemu ti pricas ja 3 dana kak je izaso novi patch igram crackanu verziju imam orginal key al ne igru tako da i meni treba crack.A imam ga i radi i imam ga vec jako dugo

Ne postoji "no dvd" za nove patcheve. Postoji samo fake koji ti promjeni igru da piše da je novi patch al ne funkcionira. Iz istog razloga još nema nove verzije PESedit patcha. Sve je spremo al čekaju da izađe "no dvd". 

15 godina
neaktivan

Jao ma boli me uvo kad ste si svi ucrtali da ne postoji.

jeste nedokazni.

Skino ofical patch instaliro sam ga.

Skino dlc 2.0 kopiro u program files i program data

i dao crack

fino pise verzija 1.04 data pack 2.0

imam orginal key al nemam orginal dvd i igram online.

Nemozes online ako nemas novi patch ni s orginal igrom tako da je patch uspjesno instaliran i crack radi.

A vi dalje trubite da nema no dvd a ja igram s novim  fakin patchom online s crackanom igrom.

15 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 18:21 (soja).
16 godina
mario1004 kaže...

Jao ma boli me uvo kad ste si svi ucrtali da ne postoji.

jeste nedokazni.

Skino ofical patch instaliro sam ga.

Skino dlc 2.0 kopiro u program files i program data

i dao crack

fino pise verzija 1.04 data pack 2.0

imam orginal key al nemam orginal dvd i igram online.

Nemozes online ako nemas novi patch ni s orginal igrom tako da je patch uspjesno instaliran i crack radi.

A vi dalje trubite da nema no dvd a ja igram s novim  fakin patchom online s crackanom igrom.

Kolega bi bio toliko dobar i podejlio sa nama screenshot edit menu-a. Znači samo uzmi ss i uplodaj ovdje.{#}

15 godina
neaktivan

Evo shotova ide online i radi.

Ako nekom treba nekaj znate na kaj mislim nek se javi private modelator brise postove jel krsimo pravila :)

1 1
2 2
3 3

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Kažu da su sa najnovijim patchom popravili pucanje po golu.Bolje im je da to srede jer stanje kakvo jest sad je u najmanju ruku sranjasto.Sve mogu podnijeti, ali pucanje po golu je katastrofa.Odigrao sam podosta tekmi.I nije da se neda zabiti, da se.Često na tekmi padne i po četiri pet komada, u deset minuta.Ali tebra mili svi golovi su pacerski.Ono, sve u kaznenom prostoru.

Odigrao sam sigurno nekih 30-40 tekmi, i snimio jedan replay, JEDAN.Dok sam u PESu 2013 za toliko broj utakmica snimio nekih petnaest.Za pokazati, stvarno je bilo svakavih golova, za razliku od ovog novog PESa gdje ima dvije ili tri varijacije koje su sve iz kaznenog prostora, u kojem je golman glup ko radijator, a udarce van šesnaesterca brani ko spiderman.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

malo su popravili prije patcha sam u odigranih 70 tekmi nijedna mi nije usla izvan 20 metara.

Poslje patcha sam zabio desetak golova van 16 al opet je dosta tesko i golman predobro to brani

udje tu i tamo ak igrac ima hebeni sut i ak je lopta u dobrom foru od noge.

nazalost jos i dalje nema osjecaja one bombe koja mi je bila tak dobra u 2013 i prijasnjim naslovima.

16 godina
mario1004 kaže...

Evo shotova ide online i radi.

Ako nekom treba nekaj znate na kaj mislim nek se javi private modelator brise postove jel krsimo pravila :)

Kolega je se ispričivam izgleda da si naišao na dobrog, što je čudno jer pola zajednice misli da ne postoji. Budi tolko dobar pa proslijedi na PP.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice