Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 270.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Detalji za PES 10
Cro-gamer kaže...
RPG vs TENK kaže...

neznam zašto ali fps mi bude oko 70 i svakih 5 min padne na ispod 10 i za sec dvije se vrati u normalu jedinio me to živcira

Zao što imaš AMD-sranje

a što si pametan. blago tebi

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Cro-gamer kaže...
RPG vs TENK kaže...

neznam zašto ali fps mi bude oko 70 i svakih 5 min padne na ispod 10 i za sec dvije se vrati u normalu jedinio me to živcira

Zao što imaš AMD-sranje

i ti imaš AMD-ovo sranje... šuti zato

da imaš intelov procesor sve bih išlo glatko

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 17:43 (Cro-gamer).
15 godina
Detalji za PES 10

da znam. zaje.bao sam se ko nikad u životu

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo odoh ja malo isprobat PES2010.

Upravo zavrsila instalacija.

Budem postavio malo screenshotova.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo malo sam igrao, na prvi pogled se primjećuje ljepše sučelje, meni osobno bolje nego u prošlom PES-u, grafika je uznapredovala, trava na stadionu izgleda još bolje. U svakom slucaju, evo malo slika kao sto sam obecao:

Ovako izgleda menu Ovako izgleda menu
Naravno, i dalje je tu mod Lige Prvaka Naravno, i dalje je tu mod Lige Prvaka
Postavke formacije prije početka utakmice Postavke formacije prije početka utakmice
Evo kako to izgleda po noći Evo kako to izgleda po noći
Evo kako izgleda Raul (dok slavi) Evo kako izgleda Raul (dok slavi)
Pogled na stadion sa Ikerove perspektive Pogled na stadion sa Ikerove perspektive
Evo kako izgledaju Barcelonini igrači Evo kako izgledaju Barcelonini igrači
Još jedna slika iz gameplaya Još jedna slika iz gameplaya
Ovako Drogba izgleda (dok slavi) Ovako Drogba izgleda (dok slavi)
Evo još jedan pogled na stadion Evo još jedan pogled na stadion
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Cro-gamer kaže...
Kill Frenzy kaže...
Cro-gamer kaže...
RPG vs TENK kaže...

Zao što imaš AMD-sranje

i ti imaš AMD-ovo sranje... šuti zato

da imaš intelov procesor sve bih išlo glatko

2 najgluplje poruke koje sam vidio u zadnje vrijeme...

15 godina
Detalji za PES 10

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Detalji za PES 10
Igra je supericka. al imao sam velikih problema sa kontrolama kad sam igrao VS frenda- tj kad su bila dva gamepada u igri, jel jos neko imao problem iste naravi??? a kao drugo igrao sam u dva navrata i ta dva nabrata mi se resetirao comp???' Inace igram sve na hi i igra ide ko curica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo malo sam igrao, na prvi pogled se primjećuje ljepše sučelje, meni osobno bolje nego u prošlom PES-u, grafika je uznapredovala, trava na stadionu izgleda još bolje. U svakom slucaju, evo malo slika kao sto sam obecao:

A s tehnicke strane...kako igra ide na tvojoj HD3650(koja rezolucija ,detalji ,i  koliko fpsa)?

16 godina
Detalji za PES 10

mislim da su prekomplicirano napravili ovo sa formacijama

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Posto imam prastari 17 inčni CRT monitor, kod mene je uobičajeno da sve igre igram na 1024x768, pa tako i ovu. Detalji su na najjačem, igra ne šteka, FPS je 62-63. Jedino kad se prikazuje replay, onda FPS padne na 50-52.

Nakon jedne odigrane utakmice (30 min) rekao bih da je sve isto kao u PES09 što se tiče tehničke strane. A što se tiče onoga u settingsima, sve mi je stavio na "good", jedino mi je kod RAM-a stavio "ok".

Ono što sam primjetio a sviđa mi se je što su igrači sada nekako slobododniji, nekako je lakše upravljati njima, onako baš nekako izgleda sve slobodno, kretnje i to sve, nema onog zastajkivanja, igra se brzo, fluidnije je nekako, ne znam ni sam kako bih to objasnio riječima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 20:39 (Prison Breaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hacker-ri kaže...

mislim da su prekomplicirano napravili ovo sa formacijama

e da. primjetio sam da nema više pod opcija u formacijama. tj da ih ima puno manje. jel sam nešto previdio ili su smanjili broj formacija tj da moraš ići na edit position da bi ih naštelovo

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo skinuo sam i ja PES 2010 , zadovoljan sam gameplayom i svime ali imam jedan problem koji me iritira .

Napravim formaciju i saveam je preko date menagmenta u folder broj 1 .

Odigram utakmicu , a nakon nje kada stisnem play again with same teams moja formacija se vrati na defoultnu .

Kada pokusam loadat prije saveiranu formaciju .. pise loaded succesufuly ali ni jedna promjena se ne dogodi na formaciji .

Npr igraci koje sam promjenio nisu u pocetnoj postavi ... Da li postoji neki novi nacin loadanja formacija ili je sve ostalo po starome .

Molio bih za rjesenje .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
Xorantu kaže...

Evo skinuo sam i ja PES 2010 , zadovoljan sam gameplayom i svime ali imam jedan problem koji me iritira .

Odigram utakmicu , a nakon nje kada stisnem play again with same teams moja formacija se vrati na defoultnu .

Kada pokusam loadat prije saveiranu formaciju .. pise loaded succesufuly ali ni jedna promjena se ne dogodi na formaciji .

Npr igraci koje sam promjenio nisu u pocetnoj postavi ... Da li postoji neki novi nacin loadanja formacija ili je sve ostalo po starome .

Molio bih za rjesenje .

Za timove s kojima često igraš pod EDIT namjesti formaciju u detalje i uvijek će ostati takva.

Comfortably Numb/// Balkan Beasts w/ Ogi / Gloomy / Zoky @ The Best (Zagreb, HR) PLUR!!
16 godina
Xorantu kaže...

Molio bih za rjesenje .

Demo?

potpis :D
16 godina
Hacker-ri kaže...
Xorantu kaže...

Molio bih za rjesenje .

Demo?

U DEMO-u se ne može saveat formacija.....

Comfortably Numb/// Balkan Beasts w/ Ogi / Gloomy / Zoky @ The Best (Zagreb, HR) PLUR!!
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ja sam mu prijatelj i skupa smo ga "testirali"...

Igra je full verzija RELOADED (nekima poznato)

Exibition -> 2 players odaberemo home-away -> izbiramo ekipe -> i onda formacija -> napravimo je u detalje sve... zamjenimo igrace, taktike itd... -> nakon toga -> Data managment -> select current using i dole u onu kockicu prenesemo (kao sto je i na svakom prije) -> nakon toga "save stock data" i ajd dobro... zavrsi utakmica sada ta i upremo "Play again with same teams" -> i sada da loadamo -> load stock data -> i iz save, onih kockica dole svaki odabere svoje i prebaci gore u current using formation, i isto koda nismo loadali nista...

Jel sada bolje objasnjeno? :D

roX!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Nije rijec o demou vec o full verziji igre

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
16 godina
Joky kaže...

Ja sam mu prijatelj i skupa smo ga "testirali"...

Igra je full verzija RELOADED (nekima poznato)

Exibition -> 2 players odaberemo home-away -> izbiramo ekipe -> i onda formacija -> napravimo je u detalje sve... zamjenimo igrace, taktike itd... -> nakon toga -> Data managment -> select current using i dole u onu kockicu prenesemo (kao sto je i na svakom prije) -> nakon toga "save stock data" i ajd dobro... zavrsi utakmica sada ta i upremo "Play again with same teams" -> i sada da loadamo -> load stock data -> i iz save, onih kockica dole svaki odabere svoje i prebaci gore u current using formation, i isto koda nismo loadali nista...

Jel sada bolje objasnjeno? :D

to je sad već druga stvar... :D:D

15 godina
neaktivan

na kojim detaljima će meni ići(koliko fps-ova otprilike)...pogledajte moju konfiguraciju i ocjenite!

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

eto malo odigro i tak bolji nego lanjski .Nesto finija grafika ali neznatno detaljniji stadioni.Na momente i iritantno sunce i svjetlost kod gola.A sad opet iste boljke iz pes u pes.Golman redovito izlazi 20-30 cm izvan svog prostora sa loptom u ruci.Protivnici izlaze s loptom u out.Cudna zaledja svira mi zaledje a protivnik skup sa golmanom na gol crti.Povremeno krivo dodavanje kad ne doda bas igracu kojem sam ja htel kad je 2-3 igraca na manjem prostoru.Neznam fini detalj mi je neznam dal je to prije bilo nisam bas igral 2009 a mozda nisam primjecivo do sad je brzo izvadjanje faula .Uglavnom vracanje na stari put meni se vise dopada nego 2009 ali nista revolucionarno .Usli su u kolotecinu i zadnjih par sam poliraju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

asti jada... ode ako ne izadje MINIMALNO 4-5 patcheva nema hljeba u ovom socceru, previse stvari ne radi kako treba... ja ih iz dana u dan vidim sve vise i vise... a jedna koja me iritira je da, u master league kad oden u negotiations i sada npr. ja igran sa arsenalom, i kad oden u neki drugi klub, npr valenciu i da vidim pentagram u igraca, NISTA NEMA... kod nikojeg, u nikojem klubu, osim sa klubom kojim igran, njihovo mogu vidit.. kako ces kupit igraca jebote kad nemas pojma kakav je... ili je to samo meni? ili ima nesto sto neznam?

roX!

0 1 hvala 0
16 godina
Pošalješ scouta?
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Driblinzi su znatno otezani. Kretnje igraca takodjer. Ufff.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Detalji za PES 10

Mene zivcira sto kada igram na joysticku nemam 360 stupnjeva okretViče

Morat cu neki xinput kupiti jer ovako se samo zivciram...

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joky kaže...

asti jada... ode ako ne izadje MINIMALNO 4-5 patcheva nema hljeba u ovom socceru, previse stvari ne radi kako treba... ja ih iz dana u dan vidim sve vise i vise... a jedna koja me iritira je da, u master league kad oden u negotiations i sada npr. ja igran sa arsenalom, i kad oden u neki drugi klub, npr valenciu i da vidim pentagram u igraca, NISTA NEMA... kod nikojeg, u nikojem klubu, osim sa klubom kojim igran, njihovo mogu vidit.. kako ces kupit igraca jebote kad nemas pojma kakav je... ili je to samo meni? ili ima nesto sto neznam?

Majstore za to postoje skauteri koje plačes 1.000.000 eura po sezoni a usto možeš nekog igrača uzeti za posudbu pa vidjeti kakav je.

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

evo odigrao sam prvu partiju na full verziji pesa, demo odsada odlazi u zaborav. igrica mi se čini odlična, dosta je bolja od dema, ali jedna stvar me strašno živcira. nije mi jasno kako 60 dana nakon završetka ljetnog prijelaznog roka tvorci PES-a i dalje nisu uspjeli napraviti sve transfere. govorim samo o realu jer sam jedino s njima igrao, za ostale momčadi ne znam. kod reala ima 4-5 igrača koji su još u momčadi, a zapravo su napustili momčad. također me iritira to što svi brojevi igrača(na dresovima) nisu točni. sve u svemu, odlična igrica, još samo da izađe nekakav patch koji ce popraviti transfere i sve će biti ok!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

zasto je meni replay kad zabijem gol ono skroz ubrzan ? jel to svima ili meni nes ne valja ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Evo za one koji jos uvijek imaju delay kada im je upaljen vsync . .

Ja sam preko fps limitera stavio max fps na 59, sa ugasenim vsync screen tearing je skoro pa nestao . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Kod mene je replay sasvim normalan.

Nema nikakvih ubrzanja.

Nisam jos imao nikakvih problema sa igrom.

Sve radi "piko-belo".

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice