Jel izasa PES 10 za PC?
Da.
Jel izasa PES 10 za PC?
Da.
Ajde neka netko od vas tko je igrao napise malo promjene u odnosu na demo. Jesu popravili golmane, suce, usporili igru?
nakon 4 h igre mogu reći da je predobar
Na kojem si siteu našao?
? Gdje si nabavio igru tako rano?
Uz malo truda može se i to nabaviti ...
Ne pricaj gluposti.
Ne pricaj gluposti.
Ne pričam gluposti ako znaš nekoga ko ti može to skinuti ,može to i ranije nego da čekaš...
Ne pricaj gluposti.
Ne pričam gluposti ako znaš nekoga ko ti može to skinuti ,može to i ranije nego da čekaš...
Nego sta radim nego skidam? I sta mislis pod ovim boldanim?
Na kojem si siteu našao?
pa na većini torrxxxx portala je
Na kojem si siteu našao?
pa na većini torrxxxx portala je
virtuoso zast si mu daoo thumbsdown? wtfff
Jel još zaštekavle(laga) kad se igra ili se to popravilo??
Može mi netko poslati stranicu za torrent jer mi ide presporo skidanje sa pojedinačnih linkova
Evo za 2 minute cu je zaigrati pa nakon 30 min "hitim"vam dojmove
molim link na pm
mogu li igrat online ako skinem sa interneta igru. dakle sa torexxx
Evo nakon odigranih 30 minuta mogu reci da vise i bolje od ove igre nisam mogao ocekivati.
Nakon sto sam ovo zaigrao shvatio sam da je "demo"zapravo bio beta jer je mnogo toga u full ispravljeno.
Odkuda krenuti?
Grafika:bolja je u nego u demou,dodane su bolje i realnije sjene,igraci izgledaju odlicno.
Kada bi isao usporediti Mandzukica u PES 09 i 10 to je tako velika razlika da covjek nemoze vjerovati.
U PES 09 Mandza je izgledao ocajno a sada gotovo fotorealnisticno.Mislim da ta cinjenica govori dosta o grafici.
Zvuk:komentatori su (napokon) zivlji i malo su nadogradili svoj vokabular
Kada zabijete gol nema one dosadne skripte i takvih stvari.Sve tece kako treba.
Glede zvuka navijaca,lopte itd.sve je korektno
Gameplay:eh to je taj dio koji treba jako pohvaliti.Igraci se krecu u punih 360 stupnjeva i nisu vise tako tromi kao u demou.
Sada je igra puno zanimljivija i igrijvija nego demo.U demou sam se znao cesto nazivcirati zbog slampavih igraca a sada mnogo bolje i kvalitetnije kontroliram njima.
Sto za kraj reci nego da smo dobili jednu najkvalitetniju nogometnu simulaciju i da ce se ovaj PES dosta pamtiti i igrati nadam se.
Naravno treba dodati i online igru koju cu naknadno probati
OCJENA:9,4/10
oce li meni radit pes 10? igrao sam pes 09 na medium 1024x768 rezolucija.
već mi je digo živac. ako stavim na high max reza mi je 1280 ako stavim na medium onda mogu imat max rezu. zašto to konami radi?
Uf, ovo će biti malo poduži post
U biti, neka vrsta mini-recenzije
Grafika je totalno najbolja do sad :D Igrači izgledaju totalno realno, pogotovo Messi i Torres
Čak je i publika puno bolje napravljena naspram PES-a 09
Grafika PES 10 vs FIFA 10(govorim o PC verzijama) je kao dan i noć
Rezolucija mi je 1920x1200(8:5), ali svejedno mi se vide crne crte iznad i ispod slike
Framerate mi je stabilan preko 60 FPS
Onda zvučna podloga je dobra(ali mogla je biti i bolja)
Eh sad, najbitnija stvar je gameplay
Offside-ovi se opet prekasno sude
Onda još uvijek postoji onaj response bug kada ti stišneš tipku da igrač doda, a dodavanje kasni pa ti protivnički igrač uzme dosta često loptu Također nije ispravljen "bug" kada uzmeš naprimjer Messi-a i trčiš ravno po boku i eventualno skreneš malo lijevo ili desno i onda samo zabiješ gol
Igrači su kako bi rekao previše agilni pa se lopta previše odbije od njih kada ju prime i ono opčenito se gibaju kao u više smjerova (Mora da je to onaj sustav kretanja za 360 stupnjeva)
Koliko sam primjetio golmani su puno bolji nego u demo verziji, ali još uvijek i one "kasne" za loptom Npr. ja pucam, lopta prođe golmana i tek onda on kao fol skoči kada ga lopta već prođe, wtf??? Pa onda nije ni trebao skakati
Meni je potpuno nov i mislim da je nepregledniji od prošlogodišnjeg, ili barem dok se ne naviknem na njega
Recimo u meni-u mi se ne sviđa izbornik gdje namještavamo formaciju prije tekme Ono, totalno su promjenili taj dio i ne mogu se nikako snaći u njemu I igrači su na karti označeni kao kvadratići što izgleda također puno lošije nego prošle godine kada su bili oni kružići
Stadion(trava) izgleda full realno za razliku od FIFA 10 na kojoj trava izgleda kao neka zelena ploha
Totalno sam ostao bez riječi na izgled trave i opčenito grafike kada sam vidio koliko je dobra
Ali kako se kaže, gameplay je punoooo bitniji od grafike
Uglavnom ocijene:
Grafika: 9/10 (da poprave ono sa crnim crtama iznad i ispod crte bilo bi 10/10 jer je PES konačno prava next-gen simulacija)
Zvuk: 7/10(ništa posebno)
Gameplay: 9/10(da su sredili još tih par bugova, npr. kao response time bilo bi i 9.5/10)
Optimiziranost: 10/10(min. konfiguracija je : Intel Pentium IV 2.4GHz, ATI Radeon 9700 tako da ovu igru mogu pokrenuti i oni koji imaju 5 g. star komp)
Ukupno: 8.8/10
I ja sam dosta minuta odigrao uživajući. Demo je ustvari bio nedovršeni PES 2010.
Gameplay je malo brži nego u demou. Through lopte po podu su nešto bolje no i dalje malo glupe dok su one po zraku skoro savršene. Igrači se dobro otvaraju i osjeti se kad se igra s npr. Barcelonom ili s Celticom. Isto tako taktika ima veliku ulogu na samu igru.
Master League nisam igrao, no primjetio sam da nema više onda tri čuvena izbora timova (PES default, PES edited i make a team). Sada se može izabrati bilo koji od postojećih. I igra se u pravim ligama (npr. uzmete MUTD i igrati ćete u eng ligi). Valuta je prava (euri) i ML je jako unaprijeđen.
Grafika je poboljšana nego u demou, super je. BOLJA od FIFA-ine. Animacije se većinom fluidne (ima ipak situacija...) i meni puno bolje nego kod FIFE (za PC). Lopta se kreće prirodno i nisam zasad primjetio neke neobične putanje.
Editiranje likova i Be a pro su identični kao u PES 2009, samo što postoji neka fora kod odabira patika. Neke su patike bolje za brzo trčanje, dok druge za jaki šut i pak treće za preciznost itd.
Suci su malo blaži nego u PES 2009, no još uvijek IMA da komp skrši protivnika bez igračeve intervencije (sam od sebe i dobije žuti). Golmani su puno brži kada treba dodati loptu nekome, ali mi nisu ostavili utisak da dobro brane. Naprotiv, primaju još uvijek relativno glupe golove.
No sve u svemu (all in all ) PES 2010 je kilometrima ispred devetke. Isto tako je puno bolji od FIFE za PC. Tko je fan PES-a, uživati će jer je Konami ove godine obavio fantastičan posao (iako se uvijek može više).
9/10
P.S. Igrajući s Barcelonom sam skužio da nema Chygrynskog. WTF??? Nadam se da će ubrzo napraviti transfere.
@ x-wind:sto se tice onih crnih crta samo u settings iskljuci onaj LB. ne znam hoce li tebi pomoci, ali meni je u PES-u 09 i Demu pomoglo.
Ja se htio registrirati na onaj online i kad me iz igre baci na internet ona stranica gdje se trebam reggat se nece otvorit.
imate li i vi takvih problema?
Ovaj put naklonjen sam skroz pesu ove godine što se pc-a tiče fakat dobar posao su odradili, al na konzolama ipak fifa malo bolja.
Ovaj put naklonjen sam skroz pesu ove godine što se pc-a tiče fakat dobar posao su odradili, al na konzolama ipak fifa malo bolja.
Da ali kad se sve zbrojiš i oduzmeš pes više tuče fifu na pc-u,nego što fifa tuče pes na konzolama
ps da mi je samo znati koliko će onaj deb** lauš dati na gr ocjenu pesu ako je fifi da -5?!
Da ali kad se sve zbrojiš i oduzmeš pes više tuče fifu na pc-u,nego što fifa tuče pes na konzolama
ps da mi je samo znati koliko će onaj deb** lauš dati na gr ocjenu pesu ako je fifi da -5?!
Laus je bas bedak.
Fifi je dao -5,ja sam ga osobno pitao na cem je igrao,on rece PC.
Laus je bas zayebao ovaj put trebao je dati fifi +3/-4 a pesu -5.
to bi vec bilo nesto realnije a ovako se doveo u brige i teske kritike koje cu mu osobno uputiti
Deči zaboravili ste u svojim recenzijama napomenuti da su trasfere opet napravili felšavo, da opet nemaju svi klubovi prave dreseve i embleme, te kolko sam vidio u 2minute nema bayerna, ovo drugo i treće bi zanemario ali transfere to su zaista napravili jadno i to već u dva pes-a.
Po meni sa ovim greškama zaslužuju ocjenu ili više manje, ostalu recenziju neću pisati jer mi se neda to ste i vi napisali. Moja ocjena igri je 8/10, s time da bi dao i manje da nisam fan pes-a još od kad se zvao iss.
jeli je se isplati kupit original ili da samo užeivam u signal playeru ili je vrijedno 400 kn i online igre???
mislim da se online moze besplatno igrat ali nisam siguran.
vidim da se moze reggat itd.
jel se netko uspio reggat?
ako je,neka kaze jer se moze online i da posta link za reggu.
mislim da se online moze besplatno igrat ali nisam siguran.
vidim da se moze reggat itd.
jel se netko uspio reggat?
ako je,neka kaze jer se moze online i da posta link za reggu.
Ne može se igrati online sa piratskom verzijom.
P.S. Ne znam zašto uopće spominjete tog Lauša, čovjek je strašno loš u tome što radi... Ne znam jel to produkt njegove sitne inteligencije ili nakaradno nasilnih pokušaja duhovitog ponašanja.