Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 270.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Detalji za PES 10
d3stroy3r_cro kaže...

prvi put kada sam odigrao demo nije mi se svidao no sada nakon svake utakmice sve je bolji i bolji i bolji no sta nas jos ceka u originalu

Full verzija će biti bomba. Igra je fenomenalna kad se isključi v-sync. Iako ima nekih malih bugova i grešaka poput loših through pasova, glupih golova gdje golman ne reagira itd., ova je igra super. Ovakav gameplay mi je jednostavno super, a još unaprijeđeni Master League + liga prvaka u njemu. Savršeno.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 15:24 (crystal6).
16 godina
protjeran
Detalji za PES 10

skida se DEMO :D :D

sam onemam joystick :(

morma nabavit

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Nećeš se baš nauživati na tipkovnici.
Kad god sam probao, bila je to samo muka.

Što prije odi po neki controller.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
Danny_HR kaže...
Nećeš se baš nauživati na tipkovnici.
Kad god sam probao, bila je to samo muka.

Što prije odi po neki controller.

Heh, meni je baš gušt igrati na tipkovnici.

Al dobro, ja oduvijek igram na njoj i nisam navikao na kontroler (iako ga imam)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

sta je ovo ima li kakvih novost i toga. niko nista nepise heheIzlanuo se

odbrojavamo do 10.11.2009.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ovaj novi pes je strasno jadan... najjadniji pes dosad, to nema veze s pesom, ja sam se skoro rasplako koliko je jadan

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 21:35 (ari).

1 19 hvala 1
15 godina
ari kaže...

ovaj novi pes je strasno jadan... najjadniji pes dosad, to nema veze s pesom, ja sam se skoro rasplako koliko je jadan

ma sta beljezdas???

objektivno ovo je najbolji PES do sada.

neznam zbog cega bi ovo bila losa igra.

ajde navedi sto ti se ne dopada u igri pa cemo onda prihvatiti tvoj stav.

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

novi pes je meni odlican, ali nije mi jasno zasto Gudjohnsen ima ocjenu 82, a Messi 84 ?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stipica_zd kaže...

novi pes je meni odlican, ali nije mi jasno zasto Gudjohnsen ima ocjenu 82, a Messi 84 ?!?

zasto masherano ima 85 a torres 82?Smijeh

mislim da te zvjezdice nesto drugo oznacavaju.

neznam tocno sto ali vidjet cemo

Luckyluke!
15 godina
luckyluke kaže...
stipica_zd kaže...

zasto masherano ima 85 a torres 82?Smijeh

mislim da te zvjezdice nesto drugo oznacavaju.

neznam tocno sto ali vidjet cemo

Pa ja mislim da se to gleda sve ukupno, onaj attack, defend i ostalo pod onim stupcem i kad se to zbroji i podjeli izađe već neki broj.

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

gledaju se ocjene po pozicijama, stavi torresa u obranu i vidjet ćeš koliko mu je manja ocjena i obrnuto...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

prije je pes bio taman brz koliko i treba bit ( igra je bila dinamična i zanimljiva) dok je ovaj pes toliko spor da zaspis usred utakmice... igrači se više ne otvaraju onako dobro ko u pesu 2009 a i lopte u for su strasno jadne... golmani su idioti, a i igrači ne čuvaju protivnike kako treba... mislim da je to dovoljno

16 godina
ari kaže...

igrači se više ne otvaraju onako dobro ko u pesu 2009 a i lopte u for su strasno jadne... golmani su idioti, a i igrači ne čuvaju protivnike kako treba... mislim da je to dovoljno

Igrači se otvaraju sasvim dobro, zavisno kak im kvalitetno prirediš tu mogućnost.

Lopte u for također su vrlo dobre, ponekad i pametnije izvedene nego u devetki, da ne spominjem duge lopte, koje su sad zbilja vrlo dobro izvedene.

Za golmane je već razjašnjeno zašto su takvi.

Ti bi da igrači sami čuvaju protivnika, eh toga tu nema, eventualno kad gledaš tv prijenos, pod uvjetom da nije naša liga... :)

A sama usporenost kompletne igre u odnosu na 2009 vrlo je pohvalna, tak je bilo u PES 6.

Po tvojem opisu u igri zapravo ne valja ništa, misliš da će ti ljudi povjerovati, nebi se kladil u to...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina

@ ari

Koju ti igru igraš??Iznenađen

Si nekaj popil il kaj. Jedino je istina ovo za golmane.

Po meni ovo bi mogao bit najbolji pes dosad pa da konačno se riješim 6ice i 5iceNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 13:22 (plavi08).
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ja s messijem idem 2 na dva pored mene ibrahimović i on ide cijelo vrijeme metar pored mene i polako trči ( to je dobro otkrivanje? ), xavi vodi loptu i ja stisnem da doda u for a on doda abidalu koji dotrčava iza njega umjesto henryu u prostor pa da on ubaci ( to je dobra lopta u for? ), a jednom kad je dodao messiju onda je naravno presjeko igrač liverpola jer je lopta mila troljava... puyolu se torres stigne okrenit i zaobič ga a onda puyol zastane i onda tek počne trčat za nekih 5 sekundi ( to je dobro čuvanje? ) i još ostali gledaju torresa kako on vodi loptu, a i stvarno neznam zasto ako nekom igrač da u for on loptu nemože pokupit nego čeka sve dok ne dođe ispred njega...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 13:40 (ari).

1 2 hvala 0
16 godina
Ja bih molio kratko i jasno da mi netko obasni jel na kompu jednako dobro kao i na plejki, jer sam sa 2009 bio razocaran na kompu, dok sam na plejki bio odusevljen.
15 godina

@ ari 

ovo kaj ti pišeš je presmiješno za komentirat. Jer to apsulutno ne stoji. Dodavanja su 365 puta bolja nek na 2009. S pravilnim podešavanjem taktike igrači maksimalno sudjeluju u akcijama. A ak očeš 100% precizna dodavanja koristi analog. 

@keiichi26

Po meni ovaj pes nema veze sa 2009. Nisam probao na plejki al na kompuje vrlo dobar, ak poprave tih par greški i odličanSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 13:52 (plavi08).
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Mislim da su Ari-a potplatili EA-ovci da pljuje po pesu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Mislim da ari ne zna igrat pes :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ari ga kenja...

vjerojatno jedno od djece kaj je naviklo igrati samo L1+X...

ima ih puno takvih (jedan moj kompic kaj je takvim forama u 2009 prelazio pol terena isto tako cvili kako novi PES ne valja), a istina je da ne znaju igrati NOGOMET na PESu...

najbolji do sada (zaboravimo nedostatke dema) ;)

www.hcl.hr

1 0 hvala 0
15 godina
Detalji za PES 10

Ari care.

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ja mislim da mi je pes loš zato što mi nekako liči na fifu a fifu mrzim!!!!!!!!! u fifi se sve to događa a i u pesu sad pa mi je loš... možda je istina da neznam igrat OVAJ pes jer sam naviko na onu brzinu u prošlim pes nastavcima (zato sam ga i obožavo) ali ovaj je spora pa mi se nesviđa a i ima dosta grešaka (ono što sam nabojo... ja nisam mogo vjerovat da se to događa ali je bilo je)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 16:24 (ari).

0 3 hvala 0
15 godina

Ma daj care ovo ti je izjava godine!! Viče

Evo jedan review pes-a demo : http://forum.cropes.net/index.php/topic,9618.msg152197/topicseen.html#msg152197

Pravi PES okus 0% FIFA-e   (by PESoholic)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 16:31 (plavi08).
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Ma treba se pričekat nova verzija, bez svih bugova koja muči demo...i ako to bude onako kako očekujem, onaj tko kaže da to nevelja i da mu je fifa na pcu bolja je jednako pametan kao retardirana ameba Cool

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
ari kaže...

ja s messijem idem 2 na dva pored mene ibrahimović i on ide cijelo vrijeme metar pored mene i polako trči ( to je dobro otkrivanje? ), xavi vodi loptu i ja stisnem da doda u for a on doda abidalu koji dotrčava iza njega umjesto henryu u prostor pa da on ubaci ( to je dobra lopta u for? ), a jednom kad je dodao messiju onda je naravno presjeko igrač liverpola jer je lopta mila troljava... puyolu se torres stigne okrenit i zaobič ga a onda puyol zastane i onda tek počne trčat za nekih 5 sekundi ( to je dobro čuvanje? ) i još ostali gledaju torresa kako on vodi loptu, a i stvarno neznam zasto ako nekom igrač da u for on loptu nemože pokupit nego čeka sve dok ne dođe ispred njega...

Mislim da nije problem u giri nego u tvom neznanju igranja.  (još jedan plus za novi PES, nemre svaka šuša dobit 5-0 na top player)

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
15 godina
Detalji za PES 10

Meni kao da šteka, kao dami je komp pre slab, a fps mi stalno idem na 60 fps-a, čak kad mi i zašteka. Ako će mi tako biti i sa cijelom verzijom igre onda ću sa kompom napraviti

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

dvadesetak dana do izlaska igre a ja neznam kupiti je ili ne ipak je modern warfare vrijedniji a igra mi se i pes. izgleda da cu i dalje igrat samo kopiranu verziju u kojoj nemogu igrat onlinePlač

odbrojavamo do 10.11.2009.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

dvadesetak dana do izlaska igre a ja neznam kupiti je ili ne ipak je modern warfare vrijedniji a igra mi se i pes. izgleda da cu i dalje igrat samo kopiranu verziju u kojoj nemogu igrat onlinePlač

Modern warfare ćeš moć igrat online i bez orginala :)

15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Novi pes je odlican, ima par bugova kod golmana, to se nadam da ce ispravit.

Svima onima koji pljuju po pes 10: Tak su svi govorili za 9 pa su je na kraju igrali i govorili da se je nemogu zasitit. A za for se da igrat samo treba znat, meni 90% forova uspije i uspijem proc par igraca. Mislim igra je realno, to su svi htjeli, di ste vidli da messi prode sve igrace, mislim prode on njih par, al ne sve, i to je tu napravljeno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
moze jedno pitanje
ako znate
da li ce izaci npr neki patch
u kojem slucaj hnl patch za ps3
i da li ga ima za pes 2009
????
Nova poruka