Pro Evolution Soccer 2010

poruka: 1.067
|
čitano: 270.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Detalji za PES 10
Danny_HR kaže...
Demo je super.

Jedino ću izgleda sada preći na xbox 360 controller i za PES, ma da sam do sada koristio Rumblepad.

Ne da nije igrivo sa Rumblepadom ili nešto takvo, već ako se ne koristi kontroler sa xinput tehnologijom ne može se koristiti pokretanje u 360°.
Sa rumblepadom je i dalje samo 8 smijerova, pravi je filing tek sa xbox kontrolerom. No dobro, ništa strašno.

jel to baš mora bit gamepad za xbox, pa ga spajaš pomoću adaptera ili mogu ovi gamepadi za pc koji liče na xboxove?

jel ovaj ok? logitech chillstream? 

http://webshop.sophoslab.hr/upload/large/716.jpg

imaš neku preporuku? ima li koji bežični?

16 godina

Ne spaja se xbox 360 controller na PC sa adapterom jer se i na Xbox spaja USB-om. tako da tu nema nikakvih adaptera.

Chillstream je također xinput kontroler pa bi ga mogao koristiti za punu funkcionalnost, da.

Ali ipak, Cillstream me nije oduševio, rađe uzmi XBOX 360 controller.

Imaš i bežične koji su nešto malo skuplji od chillstreama. Pogledaj u vemilu.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 9:44 (Danny_HR).
16 godina
Armor kaže...

Eto napokon sam odigral demo ko normalni čovjek, bez žurbe i u miru!

Nakon nekoliko odigranih tekmi, jedino kaj mogu reći je - bravo KONAMI!

Sam gameplay mrvicu je usporen, igrači su defaultno brži dok ne trče nego prije, duge lopte puno su upotrebljivije i imaju "oči".

Grafika je prilično poboljšana, no moj dojam je da PES 10 demo jedino tu uvjerljivo gubi od Fifa 10 demoa.

Suđenje je poprilično blago, iako sam dobil jedan žuti karton - o kojem me nažalost igra nije obavjestila nakon preskakanja scene gdje se suparnički igrač valja po zemlji, već sam to sam primjetil kad mi je taj igrač bil u posjedu lopte, mali minus al ko da i nije.

Također, možda malkice prekasno sude, tj. predugo puštaju igru nakon dosuđenog zaleđa.

Sama mogućnost kombinatorike je perfektna, suigrači vrlo dobro surađuju i utrčavaju u prostor.

Nikad nisam bil dribling tip, pa niti ne znam sve te finese, moj stil je atraktivnost brzog pasa, mijenjanja strana dugim loptama i sve što vodi eventualnom eurogolu iz daljine ili šutom na "rolicu" (R Carlos fan :)).

Sve u svemu, vrlo dobra najava velikog povratka PES-a nakon šestice, na koju mi pomalo liči i PES 10!

Dovoljno je reći da mi je ovaj demo bolji od svih igri koje sam probal u jednom vrlo dugom periodu!

P.S. Ona "crta" po sredini ekrana riješena/maknuta uključivanjem Vsynca i isključivanjem Frame skippinga.

Nisam niti gledal postavke dok sam onaj dan u žurbi probal i bacil komentar.

I još uz to sve, većine grešaka ili nedostataka koje si nabrojao neće biti u full verziji Osmijeh, šta nas tek onda čeka...  Cool

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
Armor kaže...

Eto napokon sam odigral demo ko normalni čovjek, bez žurbe i u miru!

Nakon nekoliko odigranih tekmi, jedino kaj mogu reći je - bravo KONAMI!

Sam gameplay mrvicu je usporen, igrači su defaultno brži dok ne trče nego prije, duge lopte puno su upotrebljivije i imaju "oči".

Grafika je prilično poboljšana, no moj dojam je da PES 10 demo jedino tu uvjerljivo gubi od Fifa 10 demoa.

Suđenje je poprilično blago, iako sam dobil jedan žuti karton - o kojem me nažalost igra nije obavjestila nakon preskakanja scene gdje se suparnički igrač valja po zemlji, već sam to sam primjetil kad mi je taj igrač bil u posjedu lopte, mali minus al ko da i nije.

Također, možda malkice prekasno sude, tj. predugo puštaju igru nakon dosuđenog zaleđa.

Sama mogućnost kombinatorike je perfektna, suigrači vrlo dobro surađuju i utrčavaju u prostor.

Nikad nisam bil dribling tip, pa niti ne znam sve te finese, moj stil je atraktivnost brzog pasa, mijenjanja strana dugim loptama i sve što vodi eventualnom eurogolu iz daljine ili šutom na "rolicu" (R Carlos fan :)).

Sve u svemu, vrlo dobra najava velikog povratka PES-a nakon šestice, na koju mi pomalo liči i PES 10!

Dovoljno je reći da mi je ovaj demo bolji od svih igri koje sam probal u jednom vrlo dugom periodu!

P.S. Ona "crta" po sredini ekrana riješena/maknuta uključivanjem Vsynca i isključivanjem Frame skippinga.

Nisam niti gledal postavke dok sam onaj dan u žurbi probal i bacil komentar.

S ovime se ne mogu nikako složiti. Za svaki klizeći start dobijem žuti karton i jednom sam pokupio crveni. Hoću reći da se suci nisu NI MALO promjenili iz PES-a 2009 ili 2008.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Detalji za PES 10

Mene je jedino strah da opet ne zahebu transfere, xabi alonso je još u liverpoolu,a nema ni aquilanija.

Usput evo ti xbox360 kontroler za windowse, gledaj ovaj di ti piše microsoft, ne ms ili nekaj drugo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 10:19 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Mene je jedino strah da opet ne zahebu transfere, xabi alonso je još u liverpoolu,a nema ni aquilanija.

Usput evo ti xbox360 kontroler za windowse, gledaj ovaj di ti piše microsoft, ne ms ili nekaj drugo.

Bez brige u full verziji će svi transferi do kraja ljetnog transfernog roka biti u igri.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

upravo sam odigro oko 5 utakmica i mogu vam reći da sam pre zadovoljan no nkako se nemogu naviknuti na onu sporost igraca no ostalo je odlično.malo su oni u Konamija skrti jer su  jako malo dali u demo verziji no jos malo pa ce izaci i cijela igraOsmijeh. pes 2010 svakome bih preporucio i nadam se da necu past godinu u školi zato jer sam igrao pes jer sam u pes-u 2009 imao preko 600 ili 700 sati igranja tako da sam se pravo uvjezbo no nazalost nisam igrao original pa neznam bas sve.uglavnom igra je prepre samo ponavljam ona sporost me nervira, a sto mi je drago da su leveli napokon tezi i da nemogu zabit 7 golova po utakmici na pro player-u. Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Odigro sam vec puno utakmica ali na ovakav gameplay nema navike jednostavno su uprskali... užasno očajni forovi, inteligencija često na čistoj nuli, toliko sporo da je neigrivo i još puno toga... pes 2009 je bio tri puta bolji... mislim da je to zbog tog sto pomalo lici na fifu a fifu sam uvjek ismijavo i gadila mi se...iako je jako realna gotova ko stvarnost ali je jako  neigrivo

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 20:52 (ari).

1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
ari kaže...

Odigro sam vec puno utakmica ali na ovakav gameplay nema navike jednostavno su uprskali... užasno očajni forovi, inteligencija često na čistoj nuli, toliko sporo da je neigrivo i još puno toga... pes 2009 je bio tri puta bolji... mislim da je to zbog tog sto pomalo lici na fifu a fifu sam uvjek ismijavo i gadila mi se...iako je jako realna gotova ko stvarnost ali je jako  neigrivo

potpisujem x10. ijako sam bio napiso da sam pre zadovoljan kad malo vise se zaigram shvatim da to i nije bas 100 %. sto se tice grafike i detalja to je prepre ali ona sporost me toliko nervira.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 22:05 (d3stroy3r_cro).
16 godina
ari kaže...

Ma bježi. PES 2010 je ∞ puta bolji od PES 2009. Inteligencija je puno bolja (likovi idu u prostor, ne uvijek, no puno češće nego u PES 2009), pucanje je bolje nego u PES 2009 (golmani nisu više svemogući), a forovi jesu još uvijek očajni (no isti su bili u PES 2009). Sporija igra i tromost igrača je novina koja je malo pretjerana, no istina je da je igrač trom kad treba u punom zaletu stati i okreniti se. I FIFA 10 je sr*** kao i FIFA 09 i FIFA 08, PES je car i to ostaje i ove godine (za PC). FIFA i PES si nisu ni malo slični (osim možda po tematici)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

ja imam jednu zamjerku,meni fali prije utakmice dok slažeš momčad ko če igrati,dok izabereš jednog igrača i na drugog, ona grafička usporedba ono "poput oblika  zvijezde"

i još mi je čudno dok pucam u igri na gol,ne stisnem jako a lopta imam brzinu poput metka..ili iz neke teže situacije iz mjesta dok pukne tako jako...

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Detalji za PES 10

Usput , igra izlazi u prvom tjednu 11 mjeseca.....

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
josipjoso1000 kaže...

Usput , igra izlazi u prvom tjednu 11 mjeseca.....

Nebi rekao.

16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

i još mi je čudno dok pucam u igri na gol,ne stisnem jako a lopta imam brzinu poput metka..

To je jedna od odlika PES-a koja ga oduvijek prati. PES je poznat po tome sto kad malo stisnes tipku on nabije loptu, ali s vremenom, kako budes igrao, naviknut ces se, iako, dakako, kad gubis pa si malo frustriran dogodi se da opet malo nasiljis, sve je to dio nogometa. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 14:02 (Prison Breaker).
15 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
kc-kb kaže...

i još mi je čudno dok pucam u igri na gol,ne stisnem jako a lopta imam brzinu poput metka..

To je jedna od odlika PES-a koja ga oduvijek prati. PES je poznat po tome sto kad malo stisnes tipku on nabije loptu, ali s vremenom, kako budes igrao, naviknut ces se, iako, dakako, kad gubis pa si malo frustriran dogodi se da opet malo nasiljis, sve je to dio nogometa. :)

Ma znam..možda nisam dobro se izjasnio...ma dok imam loptu u 16-tercu i iz mjesta jako opali..

a ne da trcim i dam si ju u for pa onda puknem

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Demo je super.

Jedino ću izgleda sada preći na xbox 360 controller i za PES, ma da sam do sada koristio Rumblepad.

Ne da nije igrivo sa Rumblepadom ili nešto takvo, već ako se ne koristi kontroler sa xinput tehnologijom ne može se koristiti pokretanje u 360°.
Sa rumblepadom je i dalje samo 8 smijerova, pravi je filing tek sa xbox kontrolerom. No dobro, ništa strašno.

Možeš li malo objasnit to pokretanje u 360 stupnjeva?

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan

Daj mi recite da li je bolje uzet XBOX 360 controller wireless ili je onaj s kablom bolji i gdje je moguće nabaviti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 14:47 (crash11).
15 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Daj mi recite da li je bolje uzet XBOX 360 controller wireless ili je onaj s kablom bolji i gdje je moguće nabaviti.

evo gdje u hrv. imaš za kupiti  sa kablom link te ovdje http://webshop.sophoslab.hr/ ,a  wirelessa kolko ja znam nije moguće kupiti.

Ja sam planirao kupiti wirelessa al sam odustao zbog mjenjanja baterija tj. punjenja..i rekao sam ak sam do sad imao žičane gamepade budem i dalje ih imao.. i tak sam naručio obični s usb kablom

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Baš sam i ja sebi to reko, je... wireless , ista stvar mi je bila i s tipkovnicom, stalno mijenjat baterije, pa štekanje u igrama , kabel je kabel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Počnem igrat demo i prvi napad puknem i dođe lopta do protivničkog obrambenog koji dodaje golmanu i zabije si auto gol. Nisam mogao vjerovat, toliko o umjetnoj inteligenciji lol.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hellraiser1110 kaže...

Počnem igrat demo i prvi napad puknem i dođe lopta do protivničkog obrambenog koji dodaje golmanu i zabije si auto gol. Nisam mogao vjerovat, toliko o umjetnoj inteligenciji lol.

To je demo s bugom koji se očitava najviše na kiksanju golmana...ne očekuj to u finalnoj verziji.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
Detalji za PES 10

Veliki napredak je u odnosu na pes 2009 sigurno, grafika je odlicna, i kad se rjese ti manji bugovi bit ce valjda super igra i veliki pomak u odnosu na pes2009...

Ja i sada igram pes 06 koji je puno bolji od 2008 i 2009, al sa ovim novim pesom ce vjerovatno legendarna 06 otic u zaborav Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Detalji za PES 10
također volim Pes 6 ali mi je devetka ipak bolja zbog nekih novih opcija

1 1 hvala 0
16 godina
frenky17 kaže...

Veliki napredak je u odnosu na pes 2009 sigurno, grafika je odlicna, i kad se rjese ti manji bugovi bit ce valjda super igra i veliki pomak u odnosu na pes2009...

Ja i sada igram pes 06 koji je puno bolji od 2008 i 2009, al sa ovim novim pesom ce vjerovatno legendarna 06 otic u zaborav Smijeh

moje mišljenje također.......... pes 6 je za sada najbolji dio serijala, a nakon njega se igra srozala...(kopirala se fifa)

ako je istina da je sve puno sporije biti će super, jer me izluđuje da na najtežem sa centra se može cik-cak driblati do gola.

15 godina
Detalji za PES 10
Šta cik cak,ja sam jučer na profesionall s Olićem prešprintao polovicu terena i to u jednom pravcu.Nadam se da će ovakve gluposti biti bolje napravljene u pesu 10

0 0 hvala 0
16 godina
Korny1603987 kaže...

moje mišljenje također.......... pes 6 je za sada najbolji dio serijala, a nakon njega se igra srozala...(kopirala se fifa)

ako je istina da je sve puno sporije biti će super, jer me izluđuje da na najtežem sa centra se može cik-cak driblati do gola.

Napokon jedan istomišljenik!

Svi su nekak prelako zaboravili šesticu i okrenuli se brzini osmice i devetke.

Najljepše trenutke u PES-u doživjel sam upravo igrajući PES 6.

Uvjeren sam da bude to uskoro zamjenil novi PES jer, kaoš to sam već negdje prije napisal, oponaša šesticu, a tu su naravno i vizualna poboljšanja.

Da, PES 10 je baš tolko usporen kolko i treba biti, opet traži malo više znanja kako bi se igralo na kombinatoriku, a ne na pojedinačne proboje s velikim zvijezdama.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
Detalji za PES 10

Ma samo da mi delay malčice uglade i prilagode i ovaj PES bu mi najbolji.   PES2009 je smiješan, na top player driblaš cijelu momčad i uđeš u gol, igrači se okreću za 180° ko da su stajali na mjestu a ne trčali punim sprintom...  skreneš za 90° i nastaviš u prijašnjem smjeru i prešo si igrača... prejadno, prearkadno.  Mislim da PES ide u dobrom smjeru sa 2010.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Armor kaže...
Korny1603987 kaže...

Napokon jedan istomišljenik!

Svi su nekak prelako zaboravili šesticu i okrenuli se brzini osmice i devetke.

Najljepše trenutke u PES-u doživjel sam upravo igrajući PES 6.

Uvjeren sam da bude to uskoro zamjenil novi PES jer, kaoš to sam već negdje prije napisal, oponaša šesticu, a tu su naravno i vizualna poboljšanja.

Da, PES 10 je baš tolko usporen kolko i treba biti, opet traži malo više znanja kako bi se igralo na kombinatoriku, a ne na pojedinačne proboje s velikim zvijezdama.

Tko kaže da su svi zaboravili 6icuCool

Ja i danas znam bacit 6icu i to online ili sa frendovimaSmijeh

Po meni demo je jako dobar još dok srede ove reakciju i bugove golmana bil bu odličan. Nema više slaloma do golaBelji se

16 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

Kupio sam Xbox 360 controller predobar mi je najbolji do sada. Preporučam ga svakome za PES. Imao sam sreće zadnji ostao u dućanu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Detalji za PES 10

prvi put kada sam odigrao demo nije mi se svidao no sada nakon svake utakmice sve je bolji i bolji i bolji no sta nas jos ceka u originalu

odbrojavamo do 10.11.2009.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice