fddsadas
pa kako da predjem na 2. dio.. ?? vidim neko prica igra 3. kad su u soni.. ?? recite mi pls ^^
pa kako da predjem na 2. dio.. ?? vidim neko prica igra 3. kad su u soni.. ?? recite mi pls ^^
Ne postoji drugi dio,samo ovaj kad bježiš iz Fox River-a.
jel mi neko moz pomoci zaglavio sam na 1 chapteru ono kad u kupatilu trebam se odbranit al uvjek me izbode pojavi mi se da trebam tipkat slovo E ali nikako da uspijem
jel mi neko moz pomoci zaglavio sam na 1 chapteru ono kad u kupatilu trebam se odbranit al uvjek me izbode pojavi mi se da trebam tipkat slovo E ali nikako da uspijem
I ja imam s ovim problem,dali može pomoć? Hvala
jel mi mozete dat link gdje da skinem ?
e jel mi mozes dat link da skinem prison break ? igricu trazim i nigdje nema :/ pls
e jel mi mozes dat link da skinem prison break ? igricu trazim i nigdje nema :/ pls
Nemože.
Pročitaj "Pravila ponašanja na forumu"
instalirao sam i neče mi primiti jer treba šta još staviti
Igram ovo vec neko vrijeme i stalno se radnja svodi na nekakvo šuljanje,skrivanje od stražara itd....
Od vas koji ste ju igrali, jel me ceka neka akcija kasnije,oce bit ikakvog zapleta i zanimljivih scena il bolje da navrijeme odustanem ??
ee ljudi zaglaviio sam na chapter 1 (3/3) ono kad trebam uzet koverat.Kako da uradim a da ne spanem nece mi nesto sta trebam pritisnut ?