Preporuku molim!

poruka: 17
|
čitano: 1.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Preporuku molim!

Mala mi ima 5godina i sad gledam šta bi preporučili da može igrat malo razvijat reflekse logiku i zabavit se obožava vile, životinje, konje pogotovo princeze i sl. kao i sve curice te dobi, zahvaljujem.

Igra da bude jednostavna i da nije preko browsera :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Preporuku molim!
xerexy kaže...

Mala mi ima 5godina i sad gledam šta bi preporučili da može igrat malo razvijat reflekse logiku i zabavit se obožava vile, životinje, konje pogotovo princeze i sl. kao i sve curice te dobi, zahvaljujem.

naznam za igricu ali mislim da u toj dob jos nije za preporuciti da sjedi za komp i igra iako je to danas skoro pa neizbjesno.....ja sam za svoje necaka i necakinju uzeo nitendo wii i punpogodak.... krecu se razvojaju reflekse i sta je najbitnoje zabavljaju se a koliko vidim ima ih dosta jeftino za uzeti

FC Barcelona
17 godina
Preporuku molim!

Definitivno Wii. Još ako joj možete kako organizirati da nije sama, to bi bilo super 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Preporuku molim!

plants vs. zombies 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
xerexy kaže...

nemoj nista da igra.topli savjet.kupi joj igracke u trgovini a monitora nek se kloni

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
Kill Frenzy kaže...
xerexy kaže...

nemoj nista da igra.topli savjet.kupi joj igracke u trgovini a monitora nek se kloni

slazem se stobom ali u danasnje vrijeme je to tesko izbjeci jos koja god pa ce zeljeti mobitel posto svi drugi ga imaju takva su vremena....a mislim da je wii najbolji kompromis das joj samo ako nemoze vanka(kisa,jako sunce,kazna itd) wii je dobar jer nemora biti blizu tv sta je baren nesto.....naprema laptopu ili pc di stoji 10 cm udaljena od monitora

FC Barcelona
15 godina
Preporuku molim!

sjecam se kad sam ja bio klinac kad mi je stari kupio amigu da sam uvijek sanjao pizdarije iz igara.mislim da to nije dobro za djecu dok se još razvijaju. moje nece vidjet ni i od igrica :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Igre nisu samo negativne. Pospjesuju razvoj motorike i koordinacije ruka/oko. Pospjesuju logičko razmisljanje,učenje stranog jezika (pogotovo to),pospjesuju i brzo donosenje odluka,snalazenje u prostoru,vizualizaciji problema itd.

Sve ovisi u kojoj mjeri se koristi,isto kao i sve drugo. AK pretjerujes u hranu i piću nebu dobro,ak konzumiras kako spada onda je i alkohol zdrav. ITd itd..

Takodjer,ne postoji dokazana studija koja ukazuje na povezanost sjedenja blizu ekrana i vida tj. da se vid kvari. Eventualno moze izazvati mučninu zbog FOV-a jer FOV se mijenja ovisno o udaljenosti od ekrana a kod nekih ljudi to moze izazvati mucninu (taj sam),ali što se samoga vida tiče NOPE.

Mogu i primjere iz svog zivota dati: Iz engleskog jezika nisam u zivotu dobio manju ocjenu od 5. Od prvog osnovne do treće godine faksa. Cijelu osnovnu i srednju sam čitao tekstove iz engleskog jezika na satu,i dan danas nemam problema s engleskim,kako u pisanom tako u govornom obliku. Igram se od 1994 i od CS64,sve windowse dosad sam imao,a od 99 sam ih radio sam (sa 9 godina sam instalirao sam winse 98 prvi put). Sve sam naucio uz kompjuter.

Na ispitu za kontrolora leta sam razvalio multitask test ,a i u svim igrama u kojima sam se kolko tolko natjecao sam bio jako uspjesan radeći više stvari odjednom (Diamond SC2,diamond LoL i slicno). Takodjer sto se snalazenja u prostoru i 3d lokaciji predmeta tiče nemam nikakvih problema,štoviše puno mi je lakše vizualizirati probleme iz matematike (geometrijske) i slicne,a prilicno sam siguran da je to izravna ''posljedica'' igranja na racunalu. Da ne pričam o xy drugih stvari koje mi idu izvanredno dobro,oćeš od logike (zbog puzzle igara) do drugih stvari.

Naravno,kao isvako drugo dijete igrao sam se vani satima,nogomet i slicno,tako da nisam zakinut ni da sam ''šlampav'',čak sam i pretjerivao u kompjuteru,pogotovo od 6tog razreda osnovne do kraja srednje (to nije normalno bilo,svaki dan sam visio 7-8 sati,DOSLOVCE). Vid mi je i dalje 20/20,s kicmom problema nemam (bavio sam se i sportom uz sve to...) Preporucam roditeljima da upoznaju igre s djecom jer ce u buducnosti profitirati od toga jako,pogotovo u danasnjem Hi-tech svijetu. Koliko ljudi je tehnološki nepismeno,a danas se sve preko racunala radi...Ja s tehnikom nikad problema nisam imao jer odmalena čačkam po tom. Koji god mobitel primim u ruke,daljenski,liniju,bilo kakav uređaj : snadjem se u 2 minute i ništa mi nije problem nit nepoznanica...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 15:30 (Rocinante2112).
14 godina
Preporuku molim!

wii definitivno, ima igara koje zahtjevaju gibanje i pomažu razvijanju motorike, npr. Sports Resort, Dance Revolution, Just Dance 2015,  wii workouts, Walk it out, Cyberbike i još puno drugih. ako se može, nabavite i 2. kontroler pa da može sa nekim igrati, prijateljsko natjecanje dobro dođe.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Preporuku molim!

da se zahvalim svima na savjetu i dam ja Vama jedan savjet, TRAŽIO SAM IGRICU i samo jedan čovjek mi je preporučio Plant vs Zombies a ostali serete DA serete o savjetima šta da ja ili neko drugi napravi sa svojim djetetom mala ide na ples igra se svaki dan vani kad je lijepo vrijeme i to po 4-5 sati sad če lito pa če na kupanje svaki dan tražim nešto da joj skinem da se zabavi kad kiša pada da malo uči i brojeve i izraze (eng, hrv nije bitno) da je malo u taj svjet uvedem ali ne umjesto savjeta oko igre takve dobijem savjete šta ja da sa svojim ditetom radim zatvorite topic nema smisla ljudima koji su dali savjet veliko HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuku molim!

seremo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

DA jer I ja sam kao i ti srao da moje djete neče vidit igru dok ne napuni 8 godina i da nema šanse da joj dopustim večinu stvari koje joj dopuštam i sad vidim koliko sam neiskusan bio i koliko pizdarija sam priča jer kad imam djete sad vidim da pojma ja imao nisam i da sam kenjao bez veze jednostavno je sad kad imam dijete razmišljam 100% drukčije!

A ti nisi dao savjet o igrici nego da joj igračke kupim vidiš to te nisam pitao !

15 godina
Preporuku molim!

ja sam ti dao savjet.rekao sam ono što ja mislim.nisam srao.malo kulture ti nebi škodilo

sve sto sam rekao nije bilo zlonamjerno ali tvoji zivci cito to ne mogu podnijeti

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 17:00 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja sam ti dao savjet.rekao sam ono što ja mislim.nisam srao.malo kulture ti nebi škodilo

sve sto sam rekao nije bilo zlonamjerno ali tvoji zivci cito to ne mogu podnijeti

Ne brini za moje živce i primi ispriku za moj temperament nisam tako trebao napisat, a sada nakon 5tog tvog posta imaš li neku preporuku igru ili imaš još koji savjet za mene ?

16 godina
Preporuku molim!

Svojevremeno sam svojoj dok je bila mala instalirao EpsxE emulator za Sony Play Station 1 igre i nabavio joj Tom i Jerry igru i nekog dobrog zmaja, mislim da se zvao Špiro. To je obožavala! Često bi i ja znao zaigrati Colin Mc Rae relly i to verziju 2, koja je bila daleko najbolja od svih izdanih!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Preporuku molim!

Čak nema potrebe ni da se kupuje Wii ako je stiska s lovom ili nešto. Možeš skinuti Wii emulator (dolphin ako se ne varam) i skinuti joj recimo Super Mario Galaxy za wii ili nešto slično!

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Daj joj da igra stari Monkey Island ili Grim Fandango ili tako nešto (ako već uči engleski ). Imas na GoG.comu te igre prilagodjene za nove windowse,a vrh su. Avanture point and click,jos i uci uz to..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice